Selecteer per datum:

Gemaakt door: Krukeltje
za 8 dec -   10:19  
Ongeval met motorrijder Sloeweg Noord N254 Ritthem
Ritthem - Vanmorgen rond 9.20 vond er een ongeval met een motorrijder plaats op de Sloeweg Noord N254 te Ritthem. Twee ambulances gingen met spoed ter plaatse. Ook de traumaheli is opgeroepen maar kwam niet meer ter plaatse
Gemaakt door: 112zeeland
di 4 dec -   13:33  
Twee woninginbraken in Sint Jansteen
Sint Jansteen - Sint Jansteen - In Sint Jansteen is maandag in twee woningen ingebroken. Uit een woning aan de Hoofdstraat zijn mogelijk geld en sieraden weggenomen en uit een woning aan de Geslechtendijk is computerapparatuur gestolen. De woninginbraak in de Hoofdstraat gebeurde tussen 16.00 uur en 20.45 uur. Hoe de inbrekers de woning zijn binnengekomen is niet bekend. De technische recherche gaat hier onderzoek naar doen. Ook zullen sporen onderzocht gaan worden in en om de woning. De inbraak in de woning aan de Geslechtendijk vond plaats tussen 07.45 uur en 17.30 uur. Hier werd door de inbrekers een deur geforceerd om de woning binnen te komen. Ook hier wordt door de politie technisch onderzoek verricht.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 3 dec -   09:50  
Rijbewijs ingevorderd na snelheidsovertreding
Terneuzen - Terneuzen - Surveillerende agenten werden zondagmiddag rond 16.45 uur ingehaald door een personenauto die met een rotgang langs hen reed. De agenten hebben de achtervolging ingezet. De snelheid van de personenauto is gemeten op 120 kilometer per uur. Na correctie bleef een overschrijding met 61 kilometer per uur over. De auto is door de agenten aan de kant gezet in de Guido Gezellestraat in Terneuzen en de chauffeur (21 uit Terneuzen) is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij is verhoord. Na zijn verhoor is de jongeman weer naar huis gestuurd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 3 dec -   08:47  
Mannen uit Zierikzee en Goes rijden onder invloed
Goes, Kortgene - Goes, Kortgene - Om ongeveer 02.50 uur in de nacht van zondag op maandag zagen surveillerende agenten een personenauto rijden over de Deltaweg thv Wilhelminadorp. Omdat hen ambtshalve bekend was dat de eigenaar van dit voertuig regelmatig onder invloed van drugs rijdt, en hij bovendien een rijontzegging heeft, besloten ze de auto ter controle van de bestuurder een stopteken te geven. De bestuurder voldeed hier niet aan en ging er vandoor. Er ontstond een achtervolging waarbij verschillende verkeersovertredingen werden begaan. Zo reed de bestuurder van de achtervolgde auto 170 waar hij 80 km/u mocht rijden en 100 waar hij 30 km/u mocht rijden, negeerde hij het rode verkeerslicht en reed verschillende keren op de verkeerde weghelft of in de berm. Uiteindelijk kon de auto in de Burgemeester Snellenstraat in Kortgene aan de kant van de weg worden gezet. De bestuurder, een 31-jarige man uit Zierikzee, is met enig verzet aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is een GGD-arts gekomen om een bloedmonster van de man af te nemen. Uit een speekseltest die eerder bij hem was afgenomen bleek dat hij vermoedelijk onder invloed was van THC, amfetamine en meth-amfetamine. Het bloedmonster wordt opgestuurd naar het NFI, daar wordt onderzoek gedaan en gekeken naar de mate waarin de man onder invloed was. Zijn rijbewijs was de man al langer kwijt, dus dat kon niet worden ingenomen. Hij krijgt wel een bekeuring voor het rijden terwijl hij een rijontzegging heeft. Ook voor de andere feiten waar de man zich schuldig aan maakte wordt proces-verbaal opgemaakt.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 2 dec -   18:52  
Vermiste man dood in water gevonden
Yerseke - Yerseke - Zondagmiddag is in de haven bij de Meerpaalweg het stoffelijk overschot gevonden van een vermiste man uit Yerseke. De 53-jarige man was sinds zaterdagmiddag vermist. De politie werd zaterdag aan het begin van de avond geïnformeerd, waarna een zoektocht naar hem werd ingesteld. De man zat in een rolstoel en was slechtziend. Rond 20.00 uur werd in de haven bij de Meerpaalweg een rolstoelkussen in het water gevonden, waarvan aangenomen werd dat deze afkomstig was van de rolstoel van het slachtoffer. Zaterdag werd tot laat in de avond door agenten van de landelijke eenheid in de haven tevergeefs gedregd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 2 dec -   13:10  
Politie achtervolgt dronken automobilist
Vlissingen - Vlissingen - Zondagmorgen vroeg heeft de Vlissingse politie een gevaarlijke automobilist van de weg gehaald. Agenten zagen rond 5.00 uur dat een bestuurder door het rode verkeerslicht reed op de kruising van de Koudekerkseweg met de Badhuisstraat. De agenten gaven hem een stopteken, waaraan hij niet voldeed. Hierdoor ontstond een achtervolging, waarbij de politieauto het zwaailicht en de sirene gebruikten. Andere politie-eenheden snelden te hulp. Tijdens de achtervolging werden binnen de bebouwde kom snelheden gehaald van honderd kilometer per uur. Op de Nieuwe Vlissingseweg reed de man 140 kilometer per uur, waar 70 de maximum snelheid is.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 2 dec -   12:36  
Politie neemt vuurwerk en wapens in beslag bij dronken bewoner
Goes - Goes - Zaterdagavond werd in een woning aan de Koos Vorrinkstraat een partij vuurwerk en diverse wapens in beslag genomen. De politie kreeg rond 22.00 uur diverse meldingen van vuurwerkoverlast in deze straat. Diverse politie-eenheden gingen ter plaatse en troffen in een speeltuintje diverse restanten van zwaar vuurwerk aan. Het vuurwerk zou door een bewoner en twee kinderen zijn afgestoken.
Gemaakt door: 112zeeland
za 1 dec -   21:32  
Dode en gewonde bij eenzijdig auto-ongeluk
Hoek - Hoek - Zaterdagmiddag is bij een ongeluk op de N61 bij de rotonde Mauritshof een man om het leven gekomen. Een passagier raakte gewond. Het ongeluk gebeurde rond 16.25 uur. De auto met daarin het tweetal reed over de rotonde, raakte van de weg en kwam op het lager gelegen fietspad tot stilstand. De bestuurder, een man (61) uit het Belgische Niel overleed ter plaatse. De passagier, een man (36) uit het Belgische Vilvoorde is naar het ziekenhuis gebracht.