Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
di 31 mrt -   22:48  
Man gewond na val op straat
Middelburg - Een man is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij op straat was gevallen.Rond 21:10 uur liep de man over de Vrijlandstraat toen hij door nog onbekende oorzaak ten val kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
di 31 mrt -   22:47  
Bromfiets gestolen in Middelburg
Middelburg - In de Landluststraat in Middelburg werd in de nacht van maandag op dinsdag een bromfiets gestolen.Het betreft een oranje Peugeot Vivacity met kenteken DS465R. De waarde is onbekend.
Gemaakt door: troetelbeer
di 31 mrt -   18:55  
Gewonde bij ongeval Schroeweg in Middelburg
Middelburg - Bij een ongeval op de Schroeweg in Middelburg is dinsdagavond een man gewond geraakt. Rond 17:30 uur kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing.Omdat een van de inzittende last van zijn nek kreeg werd er gelijk een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 31 mrt -   15:11  
Aanrijding in Hoek
Hoek - Op de Westerscheldetunnelweg bij Hoek vond maandag om 19.15 uur een aanrijding plaats. Een 21-jarige automobiliste uit Arnemuiden reed over de Westerscheldetunnelweg, komende uit de richting van Hoek. Voor haar reed een 52-jarige man uit de gemeente Terneuzen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 31 mrt -   15:00  
Rijden onder invloed, Koudekerke
Koudekerke - Op de Zwaanweg in Koudekerke moest een 41-jarige automobilist uit de gemeente Veere zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel teveel had gedronken. Een blaastest wees uit dat de man meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
di 31 mrt -   05:47  
Brandweer blust brand bij Korczakschool, Middelburg
Middelburg - De brandweer is dinsdagmorgen uitgerukt voor een brand bij de Korczakschool in Middelburg. Rond 04:50 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een brand woedde bij de school.Direct werd het blusvoertuig en de ladderwagen van de post Stromenweg met spoed naar de Korczakstraat gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 30 mrt -   18:43  
Inbraken in Zeeuws-Vlaanderen
Hulst - Gisteravond rond 22.50 uur is door bewoners van een woning aan de Absdaalseweg in Hulst ontdekt dat er was ingebroken. Door een deur te forceren is/zijn de daders het pand binnengekomen. Er werd een onbekend geldbedrag weggenomen. Door de technische recherche van politie Zeeland is sporenonderzoek gedaan.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 30 mrt -   18:22  
Politie Zeeland publiceert gevonden fietsen op website
Zeeland - Politie Zeeland vindt in heel Zeeland regelmatig fietsen. Helaas komen deze fietsen lang niet altijd terug bij de eigenaar. Dat is jammer, want een fiets is een kostbaar bezit. Niet alleen de aanpak van fietsdiefstal heeft bij politie Zeeland hoge prioriteit. Zij vindt het ook belangrijk dat de gevonden fietsen terugkomen bij de eigenaren.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 30 mrt -   12:42  
Rijbewijs ingenomen
eede - Een 55-jarige Belg uit Knokke-Heist is in Eede betrapt op het rijden onder invloed. Vannacht omstreeks 02.40 uur kwam de man slingerend aangereden over de Brieversweg.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 30 mrt -   12:41  
Controle 'In Goes Uit'
Goes - Tussen vrijdag 21.30 uur en zaterdag 05.00 uur is in Goes een grote verkeerscontrole gehouden door de Zeeuwse politie. In de avond werd het INkomende verkeer op verschillende plekken in Goes gecontroleerd en hetzelfde gebeurde na middernacht bij het UITgaande verkeer.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 mrt -   22:17  
Opnieuw coniferenhaag in brand gestoken in Middelburg
Middelburg - In Middelburg is zondagavond opnieuw een coniferenhaag in brand gestoken.Rond 21:15 werd de brand in de haag ontdekt bij een woning aan de Westmede.Het blusvoertuig van de post Torenweg werd ter plaatse gestuurd om de brand te doven.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 mrt -   22:06  
Veel rook vrij bij brand in Middelburg
Middelburg - Bij een brand in Middelburg is zondagavond veel rook vrij gekomen.Rond 19:00 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er grote rookwolken vanaf het ROC-gebouw aan de Ravensteijnweg kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 mrt -   21:49  
Aanhoudingen in Vlissingen na vechtpartij
Vlissingen - Politie Zeeland heeft zondag rond 04.00 uur vijf personen aangehouden in het centrum van Vlissingen. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging en het in bezit zijn van een slag- of stootwapen.De groep aangehouden personen bestaat uit een meisje van 17 jaar, een vrouw van 24 jaar, twee jonge mannen van 18 jaar en een man van 21 jaar.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 mrt -   21:48  
Man dringt woning binnen in Vlissingen
Vlissingen - Zaterdagmiddag rond 12.00 uur drong een nog onbekend gebleven man een woning binnen aan de Coosje Buskenstraat in Vlissingen.Een jonge man belde aan en vroeg de bewoonster om geld voor weeshuizen. Hierna liep de man de woning van de vrouw binnen en vroeg om haar portemonnee terwijl hij haar dreigde "stroom" te geven als zij daar niet aan voldeed.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 mrt -   21:47  
Fietser zwaar gewond na aanrijding, Vlissingen
Vlissingen - Zondagochtend vond in de Govert Flincklaan in Vlissingen rond 09.45 uur een aanrijding plaats tussen een automobilist en een fietser.De 40-jarige fietser uit Vlissingen is, met nog onbekende verwondingen, naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 mrt -   21:39  
2 gewonden bij schietincident in Vlissingen
Vlissingen - In de Hercules Segherslaan in Vlissingen heeft zondagavond rond 18.30 uur een schietincident plaatsgevonden waarbij twee personen gewond zijn geraakt.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 mrt -   20:12  
Grote schade na brand Oud-Vossemeer
Oud-Vossemeer - Een woning aan de Hikseweg in Oud-Vossemeer heeft zondag flinke schade opgelopen door een uitslaande brand.Het vuur ontstond rond half zes in de woonkamer. Die is volgens de brandweer helemaal uitgebrand, de rest van het huis heeft rook- en roetschade opgelopen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 mrt -   19:49  
Man zwaargewond na val van paard
Burgh-Haamstede - Een man is zondagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij van een paard was gevallen.De man was op het paard vanaf de manege Lisiduna in Burgh-Haamstede vertrokken om in het duingebied te gaan lopen.Rond 14:45 uur kwam het paard zonder ruiter terug naar de manege gelopen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 28 mrt -   21:43  
Twee auto's in brand gestoken
Oost-Souburg - Afgelopen is rond 02.00 uur op de Karolingenbaan in Oost Souburg een personenauto uitgebrand.Diezelfde nacht rond 04.00 uur is op de Zeedijk in Ritthem een personenauto aangetroffen die in brand stond.De politie vermoedt brandstichting en doet onderzoek.
Gemaakt door: troetelbeer
za 28 mrt -   21:41  
Man mishandeld - politie zoekt getuigen
Middelburg - Vrijdagmiddag rond 15.35 uur is op het Vlissings Jaagpad in Middelburg een 37-jarige man uit die plaats aangehouden.De man is aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 47-jarige plaatsgenoot.De mishandeling vond plaats op het Vlissings Jaagpad waar de 47-jarige in gezelschap van een vriend op een bankje zat.Bij het opstaan van het bankje raakte hij per ongeluk de 37-jarige man die daar op zijn fiets reed.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 27 mrt -   22:25  
Open dag stadsgewestelijke brandweer
Op zaterdag 28 maart houdt de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg open dag. Zij vieren dan het 10-jarig bestaan. Alle zes de brandweerposten in Middelburg en Vlissingen zijn open tussen 10.00 en 15.00 uur. Dit zijn Stromenweg 7, Torenweg 1, Rooseveltlaan- hoek Noordweg en Arnestraat 18 in Middelburg en Olympiaweg en Marie Curieweg 3b in Vlissingen. Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd. Een bezoek aan de brandweer is altijd spannend.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 27 mrt -   21:56  
Automaatje blijkt wederom brand.
kapelle - Vrijdagavond (27-3) werd de blusgroep Kapelle gealalmeerd ivm een automatisch brandalarm. Deze keer ging het alarm af bij van Marcke Chips bv aan de Handelsweg.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 mrt -   21:55  
Personenauto botst tegen vrachtwagen, Sas van Gent
Sas van Gent - Op de Westkade vond vrijdag rond 07.45 uur een bijna frontale aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtwagen.Een 29-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen belandde door onbekende oorzaak op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 mrt -   21:36  
Auto’s beschadigd na ongeval in Middelburg
Middelburg - Bij een ongeval tussen een personenauto en een taxi zijn vrijdagavond beide voertuigen beschadigd geraakt.Rond 20:35 uur kwamen de auto’s op de Kanaalweg in Middelburg met elkaar in botsing.Omdat een van de inzittende lichte verwondingen had opgelopen werd er een ambulance met spoed ter gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 mrt -   20:33  
Overval op supermarkt in Vlissingen
Vlissingen - De Golff-supermarkt aan de Van Hogendorpweg in Vlissingen is vrijdagavond overvallen.Dat gebeurde rond kwart voor zeven.De dader kwam de supermarkt binnen en liep rechtstreeks naar de servicebalie waar onder meer sigaretten en postzegels worden verkocht.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 mrt -   16:21  
Hennepkwekerij in woning, Middelburg
Middelburg - In een woning aan het Oostkerkplein is donderdagmiddag een hennepkwekerij ontmanteld.In de woning werd een kwekerij van in totaal 410 hennepplanten aangetroffen. Alle planten en benodigde apparatuur zijn in beslaggenomen. Door een medewerker van de Delta werd geconstateerd dat de stroom buiten de meter om werd afgetapt.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 mrt -   16:20  
Gewonde bij bedrijfsongeval, Ritthem
Ritthem - Bij een ongeval op een bedrijfsterrein aan de Engelandweg is vrijdagmorgen een 33-jarige man uit de gemeente Borsele zwaar gewond geraakt. Hij is met verwondingen aan zijn been en arm per traumaheli overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 mrt -   01:59  
Automobilist aangehouden na zwaar ongeval
Kats - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van een eenzijdig ongeval wat donderdagavond rond 23.20 uur plaatsvond op de 1e Deltaweg bij Kats.Een 18-jarige automobilist uit Zierikzee reed over de 1e Deltaweg komende uit de richting van Goes en gaande in de richting van Zierikzee.Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg, sloeg over de kop en kwam in een naast de weg gelegen sloot tot stilstand.
Gemaakt door: troetelbeer
do 26 mrt -   21:21  
Auto total loss bij eenzijdig ongeval, Goes
Goes - Een 18-jarige Goesenaar heeft dinsdagavond zijn auto total loss gereden bij een eenzijdig ongeval.Hij reed omstreeks 21.45 uur over de Oranjeweg, komende uit de richting van de Ringbaan-Oost. Ter hoogte van de Werflaan verloor hij in een bocht de controle over zijn auto.
Gemaakt door: troetelbeer
do 26 mrt -   21:19  
Auto’s beschadigd na ongeval in Terneuzen
Terneuzen - Bij een ongeval op een kruising zijn donderdagmiddag twee personenauto’s beschadigd geraakt.Rond 17:15 uur gebeurde het ongeval op de kruising Axelsestraat met de Dokweg. Niemand raakte bij het ongeval gewond.
Gemaakt door: troetelbeer
do 26 mrt -   20:20  
Hulpdiensten uitgerukt voor ongeval met motor, Terneuzen
Terneuzen - De hulpdiensten zijn donderdagavond uitgerukt voor een ongeval tussen een personenauto en een motor.Rond 18:30 uur kwamen de twee met elkaar in botsing op de Schependijk in Terneuzen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 26 mrt -   20:19  
Politie zoekt eigenaar invalidenvoertuig
Vlissingen - In het tunneltje aan het Bossenburghpad is donderdagmorgen een onbeheerd invalidenvoertuig aangetroffen.Omstreeks 06.30 uur was melding gedaan dat er in het tunneltje tussen Westerzicht en Weijenvliet een invalidenvoertuig stond. Ter plaatse bleek het te gaan om een zogenaamde 'Pendel' (dit is een scooter met drie wielen waar een rolstoel ingereden kan worden).
Gemaakt door: troetelbeer
do 26 mrt -   20:17  
Jongen van jas bestolen in Vlissingen
Vlissingen - In de nacht van woensdag op donderdag rond 03.25 uur is een 17-jarige jongen uit Vlissingen, aan de Nieuwstraat in Vlissingen bestolen van zijn jas.Rond genoemd tijdstip liep de jongen, komende uit de richting van het Bellamypark over de Nieuwstraat toen hij plotseling, door een onbekend gebleven persoon die langs kwam rennen werd neergeslagen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 24 mrt -   20:04  
13-jarig meisje aangehouden na winkeldiefstal
Middelburg - In een winkelpand in de Lange Delft in Middelburg werd dinsdag om 15.15 uur een 13-jarig Middelburgs meisje betrapt op het stelen van een potje gel.In haar tas werden spullen ter waarde van zeventien euro aangetroffen die zij dezelfde dag in andere winkels had weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 24 mrt -   20:03  
Man gewond bij bedrijsongeval, Hoek
Hoek - Dinsdag rond 11.15 uur vond op een parkeerterrein van een bedrijf aan de Herbert H. Dowweg in Hoek een bedrijfsongeval plaats.Een bestuurder van een vrachtwagencombinatie was aan het helpen bij het laden van zijn vrachtwagen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 24 mrt -   20:00  
Tientallen bekeuringen bij verkeerscontrole
Oostburg - Tussen 07.00 en 11.30 uur werd een bromfietscontrole gehouden in Oostburg.Er werden 60 bromfietsen ter controle op de rollentestbank gezet en er werden 11 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. te hoge snelheid op de rollentestbank een uitlaat die niet gasdicht was en verlichting.
Gemaakt door: troetelbeer
di 24 mrt -   19:58  
Vrouw achtervolgd door mannen, Terneuzen
Terneuzen - Politie Zeeland heeft maandag rond 22.10 uur 4 mannen aangehouden wegens verdenking van openlijke geweldpleging.Rond 22.00 uur maandagavond werd, in de Amberboomstraat in Terneuzen, een 45-jarige vrouw aangevallen door 4 mannen. De vrouw had net haar honden uitgelaten en keerde huiswaarts toen zij 4 mannen zag naderen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 mrt -   20:12  
Inbraken in Zeeuws Vlaanderen
Zeeuws Vlaanderen - Afgelopen weekend, tussen vrijdag 17.00 en maandag 08.00 uur, werd in Zeeuws Vlaanderen ingebroken in een woning en in een bedrijf in Terneuzen en in een woning in Westdorpe.Uit de woning in de Huijgensstraat in Terneuzen werden sieraden met onbekende waarde en enkele honderden euro's gestolen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 mrt -   20:11  
Vliegeraar gewond geraakt, Koudekerke
Koudekerke - In de duinen bij Koudekerke is maandag omstreeks 12.00 uur een 36-jarige Vlissinger tijdens het vliegeren gewond geraakt.Toen de man een (gewone) vlieger aan het oplaten was, ving deze wind en werd de Vlissinger meegetrokken de lucht in.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 mrt -   20:10  
Automobiliste rijdt tuin in, Terneuzen
Terneuzen - Maandag omstreeks 13.30 is een 19-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis op de Noteneeweg in Terneuzen een tuin ingereden.Zij reed in de auto van een bekende, die naast haar zat.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 mrt -   20:09  
Getuigen gezocht van vernieling auto in Zeeuwsch-Vlaanderen
Terneuzen - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een incident tussen twee automobilisten op zaterdagochtend 21 maart rond 09.30 uur.Een 21-jarige Belg reed op de Tractaatweg in zijn blauwe Ford Escort toen hij werd ingehaald door een Mini Cooper waarin zich twee personen bevonden.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 mrt -   16:32  
Gewonde bij ongeval op de Langevieleweg in Middelburg
Middelburg - Op de Langevieleweg in Middelburg gebeurde maandag rond 14.45 uur een verkeersongeval.Een 19-jarige Middelburgse automobiliste kwam vanaf het Karel Doormanplein (een 30 km zone) en wilde rechtsaf de Langevieleweg inslaan.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 mrt -   09:39  
Man neergestoken in Zoutelande
Zoutelande - De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij, die plaatsvond op zondag 22 maart omstreeks 04.15 uur op de Langendam in Zoutelande.Hier werd een 18-jarige Vlissinger, nadat hij in Zoutelande een horecagelegenheid had verlaten, in zijn schouder gestoken en liep daarbij een klaplong op.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 mrt -   09:34  
Brandweer blust containerbrand op schoolplein, Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zondagavond uitgerukt voor een containerbrand op een schoolplein.Rond 21:30 uur werd de brand ontdekt op het schoolplein aan de Kanariesprenk in Vlissingen.Toen de brandweer ter plaatse kwam stonden zij eerst bij een andere school te zoeken naar de container.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 mrt -   09:03  
Brandweer spoelt riool door na vreemde lucht
Middelburg - De brandweer van de post Torenweg is zondagavond uitgerukt voor het doorspoelen van het riool.Rond 20:55 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er in een woning aan de Klokketoren in Middelburg een chemische lucht hing.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 mrt -   00:43  
Mishandeling in Terneuzen
Terneuzen - In de Nieuwediepstraat in Terneuzen is zaterdag tussen 02.00 en 02.15 een 38-jarige man uit die plaats door twee mannen die hij kent vanuit het uitgaansleven, zonder reden zwaar mishandeld.De twee mannen waren in dezelfde horecagelegenheid als de 38-jarige, maar daar vonden tussen de drie geen ongeregeldheden plaats.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 mrt -   00:42  
Verkeersongeval in Nieuw-Namen
Nieuw-Namen - Op de Parallelweg in Nieuw-Namen vond zondag rond 11.00 uur een verkeersongeval plaats waarbij twee fietsers uit een groep renners gewond raakten. Een 28-jarige man (woonplaats onbekend) reed als 2e in de groep en kwam door onbekende oorzaak ten val.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 mrt -   00:42  
Ongeval in Terneuzen
Terneuzen - Zaterdagmiddag vond in de Parelmoerboog in Terneuzen een ongeval plaats. Een 8-jarig Terneuzens meisje was met haar sjaaltje vastgedraaid en verstrikt geraakt in de as van een skelter. Hierdoor was ze buiten bewustzijn geraakt. Haar ouders en omstanders hebben het sjaaltje losgeknipt. Door de ambulance werd haar zuurstof toegediend en ze is later met een heli naar een ziekenhuis in Gent gebracht. Hoe het met het meisje gaat is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 mrt -   00:39  
Gezamenlijke verkeerscontrole in Zeeuwsch-Vlaanderen
Zeeuwsch-Vlaanderen - In de nacht van zaterdag op zondag werden door de politie, de Douane en de Belastingdienst-Zuidwest op een vijftal locaties in Zeeuws Vlaanderen gezamenlijke verkeerscontroles uitgevoerd. Bij deze controles waren tevens drie politieverkeershandhavingsteams uit Midden- en West-Brabant, Brabant-Noord en Brabant Zuid-Oost aanwezig.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 mrt -   00:38  
Verkeerscontrole, Vlissingen
Vlissingen - In de nacht van zaterdag op zondag werden, in verband met overlastmeldingen, op de Boulevards in Vlissingen door de politie controles gehouden. Er werden 6 automobilisten betrapt op het rijden onder invloed, het hoogste alcoholpercentage bedroeg meer dan 1 1/2x de toegestane hoeveelheid. Ook kregen 5 automobilisten een bekeuring voor te hard rijden. De hoogste snelheid bedroeg 68 km/h. Op de Boulevards geldt een maximumsnelheid van 30 km/h.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 mrt -   00:37  
Vandalisme, Tholen
Tholen - Zaterdagmiddag rond 15.15 uur kreeg de politie op Tholen een meldingdat eengroepje van vijf jongens op het dak van een school in Tholen met stenen aan het gooien was. Ter plaatse trof de politie inderdaad de jongens op het dak, ze gingen er gelijk vandoor en vlogen alle kanten op.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 mrt -   10:35  
Opnieuw buitenbrandje in Middelburg
Middelburg - De brandweer van de post Torenweg is zaterdagavond opnieuw uitgerukt voor een buitenbrand.Rond 22:20 uur werd de brand ontdekt achter een muurtje aan het Buitenhoveplantsoen in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 mrt -   10:31  
Brandweer uitgerukt voor buitenbrand Middelburg
Middelburg - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een buitenbrand aan de Roozenburglaan in Middelburg.Rond 21:25 uur kwam bij de alarmcentrale de melding binnen. Het blusvoertuig van de post Torenweg is zonder spoed ter plaatse gegaan.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 mrt -   09:52  
Traumahelikopter in actie voor gewond kind
Terneuzen - De Belgische traumahelikopter is zaterdagmiddag uitgerukt voor een gewond kind.Rond 16:50 uur werden twee ambulances en de traumahelikopter met spoed naar de Parelmoerboog in Terneuzen gestuurd.Daar was een meisje met haar sjaal in de as van haar skelter terecht gekomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 mrt -   00:15  
Graffityspuiters op heterdaad betrapt, Middelburg
Middelburg - Door de politie zijn afgelopen nacht twee Middelburgse jongens van 14- en 16 jaar op heterdaad betrapt bij het aanbrengen van graffity.Omstreeks 00.30 uur was bij de politie een melding binnengekomen dat een tweetal personen graffity aan het spuiten waren op een bouwterrein ter hoogte van de H. Smithlaan.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 mrt -   00:14  
Veel rook bij brand in Vlissingen
Vlissingen - Bij een brand aan de Hellingbaan in Vlissingen is zaterdagmiddag veel rook vrijgekomen.Rond 15:50 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er veel rook van het voormalig scheldeterrein kwam.In eerste instantie ging men er vanuit dat het ging om een buitenbrand.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 mrt -   09:30  
Brandweer blust containerbrand, Middelburg
Middelburg - De post Torenweg is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor het blussen van een containerbrand.Om ongeveer kwart voor drie kwam er een melding binnen bij de 112 alarmcentrale dat er brand zou zijn in een container bij winkelcentrum Dauwendaele Vrijlandstraat in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 mrt -   09:29  
Wielrenner aangereden door personenauto
Kloetinge - Een 46-jarige wielrenner uit Kapelle is vanmorgen omstreeks 07.30 uur aangereden op de Tervatenseweg in Kloetinge.De man werd over het hoofd gezien door een 25-jarige automobilist uit de gemeente Borssele. Deze verklaarde niets te hebben gezien door de laagstaande zon.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 mrt -   09:27  
Werknemer aangehouden ivm verduistering
Vlissingen - Vanmorgen omstreeks 06.00 uur is een 30-jarige Vlissinger in zijn woning aangehouden door de Zeeuwse politie.De man wordt er van verdacht duizenden euro's te hebben verduisterd bij zijn werkgever. Na zijn aanhouding is er huiszoeking gedaan bij de Vlissinger. Door de politie is een geldbedrag in beslag genomen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 mrt -   09:24  
Gravers aangehouden
Middelburg - Afgelopen nacht zijn in het duingebied van staatsnatuurmonument "De Manteling van Walcheren" twee mannen aangehouden op verdenking van vernieling.Sinds september 2008 is politie Zeeland in samenwerking met Staatsbosbeheer een onderzoek gestart naar vernielingen die worden gepleegd in "De Manteling".
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 mrt -   08:08  
Politie blust brandje in Vlissingen
Vlissingen - De politie heeft vrijdagavond met een poederblusser een klein brandje gedoofd.Rond 00:15 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er in Westerzicht in Vlissingen een container in brand stond.Het blusvoertuig van de post Stromenweg en de politie werden zonder spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 mrt -   07:55  
Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand, Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is vrijdagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand.Rond 19:05 uur werd de brand opgemerkt in een woning aan de Willem Klooslaan in Vlissingen.De brandweer rukte uit met een blusvoertuig en een hoogwerker.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 mrt -   01:30  
Brandweer blust containerbrand in Middelburg
Middelburg - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een containerbrand.Rond 21:55 uur werd de brand opgemerkt aan de Oude Veerseweg in Middelburg.Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het te gaan om een oud papiercontainer die vorig weekend ook in brand stond.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 mrt -   01:18  
Opnieuw coniferenhaag in de brand in Middelburg
Middelburg - Vrijdagavond stond in Middelburg opnieuw een coniferenhaag in de brand.Rond 21:15 uur werd de brand ontdekt op de hoek Park de Griffioen met de Seissingel.Het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan werd met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 20 mrt -   20:25  
Zeelandbrug gestremd na ernstig ongeval
Zierikzee - Door een ernstig ongeval op de Zeelandbrug is vrijdagmiddag de brug enkele uren afgesloten geweest.Rond 17:05 uur kwamen door nog onbekende oorzaak twee personenauto’s en een vrachtwagen midden op de brug met elkaar in botsing.Omdat een van de slachtoffers bekneld zat werd er gelijk groot gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 20 mrt -   20:18  
Kortsluiting zorgt voor brandweerinzet, Zierikzee
Zierikzee - Het Zeeuwland-complex voor beschermd wonen aan de Meelstraat in Zierikzee werd donderdagavond rond 19.00 uur tijdelijk ontruimd.De oorzaak was kortsluiting in een van de kamers. De brandweer rukte met twee bluswagens uit, maar behoefden niet te blussen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 mrt -   18:57  
Dubbel fout , Terneuzen
Terneuzen - Vannacht omstreeks 00.10 uur reden twee agenten van de Zeeuwse politie over de Zeldenrustlaan in Terneuzen. Over dezelfde weg reed een Belgische auto die de agenten een stopteken gaven ter controle. De bestuurder moest een blaastest afleggen en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 mrt -   18:40  
Teveel gedronken , Sluiskil
Sluiskil - Omstreeks 03.00 uur vannacht troffen surveillerende agenten op een parkeerplaats aan de Langeweg in Sluiskil een personenauto met daarin twee mannen. Bij het aanspreken van de mannen kwam er een behoorlijke alcoholwalm uit de auto en de agenten waarschuwden de bestuurder, een 22-jarige man uit Breskens, dat hij niet mocht gaan rijden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 18 mrt -   16:48  
Schip zinkend na aanvaring, Ritthem
Ritthem - Een binnenvaartschip geladen met zink is woensdagmorgen in botsing gekomen met een ander schip.Rond 03:50 uur kwamen de twee schepen in botsing.De brandweer schaalde op naar groot HV en zette 7 voertuigen in.In het schip is een groot gat geslagen en is nu zinkende.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 18 mrt -   14:14  
Aanrijding in Oost-Souburg
Oost-Souburg - Dinsdagavond omstreeks 19.30 uur vond er een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 18-jarige vrouw uit Goes reed over de Vlissingsestraat en wilde op de t-kruising met de Bermweg, linksaf slaan. Ze verleende hierbij geen voorrang aan een 20-jarige automobilist uit Oost-Souburg die van links kwam aanrijden. Bij de aanrijding die volgde, raakte niemand gewond.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 18 mrt -   14:13  
Inbraak in bedrijfspand, Renesse
Renesse - Woensdag tussen 01.30 en 01.45 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Langezoom. Nadat een deur van het pand was geforceerd, werd een kantoorruimte doorzocht. Voor zover bekend werden er geen goederen weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 18 mrt -   14:11  
Automobilist aangehouden, Middelburg
middelburg - Op de Schroeweg is woensdag rond 00.15 uur een 35-jarige automobilist uit Oost-Souburg aangehouden.De man bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te hebben gezeten. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd vervolgens ingenomen. Uit verder onderzoek bleek ook dat zijn auto niet was verzekerd. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal mocht hij weer naar huis.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 18 mrt -   06:21  
2 gewonden bij frontale aanrijding, Aagtekerke
Aagtekerke - Vanmiddag rond 13.30 uur zijn op de Pekelingseweg in Aagtekerke twee automobilisten gewond geraakt.Een 51-jarige automobilist uit Vlissingen is door onbekende oorzaak frontaal op de auto van de 38-jarige vrouw uit de gemeente Goes gereden.De automobiliste is met rug/bekkenletsel met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, evenals de automobilist.
Gemaakt door: 112zeeland
di 17 mrt -   23:09  
Medicijnen verloren in Goes
goes - Tussen 13.30 uur en 14.30 uur zijn op het traject Bergweg, Patijnweg, Goes-Zuid medicijnen verloren. Het betreft 1 doosje met daarin 30 tabletten Zopiclon 7.5 pch. (slaaptabletten) De pillen kunnen het reactievermogen sterk beinvloeden en is gevaarlijk voor kinderen. Men wordt verzocht het doosje af te geven bij een apotheek of op het politiebureau in Goes.
Gemaakt door: 112zeeland
di 17 mrt -   23:08  
Tilburger aangehouden op verdenking van inbraak
vlissingen - Afgelopen nacht is in de Pres. Rooseveltlaan in Vlissingen een 23-jarige Tilburger aangehouden op verdenking van inbraak in de C1000 in die plaats. Rond 04.30 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat bij de C1000 twee personen zich verdacht ophielden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 17 mrt -   23:03  
Met kar vol boodschappen aan de haal.middelburg
middelburg - Vanavond rond 18.00 uur is in de AH in de Fazantenhof in Middelburg een 39-jarige man uit die plaats aangehouden. De man had de winkel verlaten met een kar vol boodschappen. Medewerkers van de AH gingen hem achterna, hielden hem staande en droegen hem over aan de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
di 17 mrt -   23:02  
Drie jongens aangehouden, Terneuzen
Terneuzen - Met de aanhouding van drie jongens in de leeftijd van 16,17 en 18 jaar, afkomstig uit Axel en Terneuzen, heeft de politie diefstallen die plaatsvonden op zaterdag 24 januari 2009, in het zwembad "Scheldorado" in Terneuzen, opgelost.
Gemaakt door: 112zeeland
di 17 mrt -   22:59  
Hennepkwekerij ontmanteld
Axel - Politie Zeeland heeft vandaag 500 hennepplanten en de apparatuur voor het kweken van hennep ontdekt in een pand aan de Beethovenstraat in Axel.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 mrt -   21:45  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Middelburg - De brandweer is maandagmiddag uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 17:15 uur ging het alarm af in het pand van Zorgstroom aan de Buitenruststraat in Middelburg.Automatisch werd het blusvoertuig van de Torenweg en de ladderwagen van de Stromenweg gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 mrt -   21:36  
Fietster gewond in Goes
Goes - Een 74-jarige fietsster uit Goes raakte zondag gewond toen zij in de van de Spiegelstraat in Goes ten val kwam na te zijn aangereden door een bestelbusje.De bestuurder van het busje, een 69-jarige man uit Kloetinge, was verblind door de zon en merkte de fietsster hierdoor niet op.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 mrt -   21:35  
Rijbewijs ingevorderd van Oost-Souburger
Ritthem - Politie zeeland heeft het rijbewijs ingevorderd van een automobilist nadat was geconstateerd dat de man de toegestane snelheid ruim had overschreden.De 30-jarige bestuurder uit Oost Souburg reed met 136 km/uur over de Europaweg Noord in Ritthem. De maximale toegestane snelheid is hier 80 km/uur.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 mrt -   21:31  
3000 nertsen vrijgelaten uit kooi
Stavenisse - De branchevereniging van de nertsenfokkerij in Nederland is verbijsterd over een actie waarbij afgelopen weekend in Stavenisse ruim 3000 nertsen werden vrijgelaten.Het zou gaan om een actie van het Dieren Bevrijdings Front dat zich zegt in te zetten tegen dierenleed.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 mrt -   21:23  
Opnieuw coniferenhaag in brand gestoken, Middelburg
Middelburg - Maandagavond is in Middelburg opnieuw een coniferenhaag in brand gestoken.Rond 19:30 werd de brand ontdekt op de hoek Laan der Commando’s met de Generaal Eisenhowerlaan. Direct werd het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 mrt -   20:40  
Man zwaargewond na val op schip
Vlissingen - Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij op een schip aan de Westerhavenweg in Vlissingen was gevallen.Rond 17:50 uur kwam de man ten val waarop er twee ambulances met spoed ter plaatse werden gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 mrt -   08:38  
Tientallen bekeuringen bij verkeerscontroles
Sluis - Vrijdagmiddag -en avond heeft politie Zeeland op verschillende locaties in de gemeente Sluis verkeerscontroles gehouden. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur is er gecontroleerd op de N251 in Ede.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 mrt -   08:36  
Politie zoekt getuigen van bedreiging
Goes - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een bedreiging die zaterdagmiddag rond 12.20 uur aan de Houttuinen in Goes plaatsvond.Zaterdagmiddag rond 12.15 uur stonden een 67-jarige man uit Goes en zijn echtgenote te wachten voor de kassa in een winkel aan de Houttuinen.Toen er een tweede kassa openging, en niemand uit de eerste rij daarheen liep, ging het echtpaar er naartoe.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 mrt -   01:38  
Uitslaande brand verwoest woning Zierikzee
Zierikzee - Een uitslaande brand heeft zondagavond een leegstaande boerderij in de as gelegd.Rond 21:20 uur kwam bij de alarmcentrale en melding binnen dat er in de keuken van een boerderij aan de Boerenweg in Zierikzee een brand woedde.Omdat de vlammen al snel uit de woning sloegen en meerdere meldingen binnen kwamen werd er snel opgeschaald naar middelbrand.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 mrt -   17:12  
Twee gewonden bij frontale aanrijding Polredijk, Veere
Veere - Bij een frontale aanrijding op de Polredijk in Veere zijn zondagmiddag twee gewonden gevallen. Rond 15:30 uur botste een motorrijder in een bocht frontaal tegen een personenauto.Twee ambulances en de brandweer van Veere werden gealarmeerd voor dit ongeval.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 mrt -   01:38  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Middelburg - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 23:30 uur drukte een bezoeker van het bowlingcentrum aan de Kruitmolenlaan in Middelburg per ongeluk een handmelder van het alarm in.Omdat de eigenaar het systeem niet op tijd geriset had werd automatisch het blusvoertuig van de torenweg en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 mrt -   01:29  
Opnieuw coniferenhaag in brand gestoken in Middelburg
Middelburg - Zaterdagavond is in de Zandkreekstraat in Middelburg opnieuw een coniferenhaag in de brand gestoken.Nadat de brandweer de brand in de coniferenhaag in het Zanddorp gedoofd had konden zij door rijden naar de volgende haag.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 mrt -   01:19  
Coniferenhaag in brand gestoken in Middelburg
Middelburg - Onbekende hebben zaterdagavond een coniferenhaag in de brand gestoken in het Zanddorp in Middelburg.Rond 22:30 uur werd de brand opgemerkt waarna gelijk de brandweer werd gebeld.De bewoners begonnen de brand te doven met twee brandblussers.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 mrt -   01:10  
Bus geblokkeerd in straat in Middelburg
Middelburg - Een streekbus van vervoersbedrijf Connexxion is zaterdagmiddag klem gereden in de Banckertstraat in Middelburg.De bus reed aan het einde van de middag richting de Langevieleweg toen deze werd klemgereden door een personenauto.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 mrt -   17:54  
Brand verwoest schuurtje in Middelburg
Middelburg - Een brand heeft zaterdagmiddag een schuurtje in de as gelegd in Middelburg.Rond 16:10 brak de brand uit in het schuurtje aan de Willem Arondeusstraat.Direct werd het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 mrt -   15:07  
Man aangehouden na achtervolging
Middelburg - De politie heeft zaterdagmorgen een man aangehouden na een achtervolging.Een arrestatieteam van de politie wilde de man oppakken omdat hij werd verdacht van een misdrijf.De man kreeg voor de inval in de gaten dat de politie hem wilde aanhouden en ging in een auto er vandoor.De politie ging achter de man aan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 mrt -   14:56  
Meisje gewond na aanrijding Torenweg in Middelburg
Middelburg - Een 8-jarig meisje uit Middelburg is gistermiddag rond 17.45 uur met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.Een 25-jarige automobilist uit dezelfde woonplaats reed over de Torenweg in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 mrt -   14:55  
Twee gewonden bij frontale aanrijding Vlissingen
Vlissingen - Vrijdag om 16.42 uur kwamen een fietser en een scooter met elkaar in botsing op Boulevard Evertsen in Vlissingen.De scooter haalde een auto in en kwam hierbij op het fietsergedeelte terecht. Hierbij botste de 22-jarige scooterbestuurder frontaal tegen een tegemoetkomende 69-jarige fietser.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 13 mrt -   22:47  
Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand, Westkapelle
Westkapelle - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand.Rond 20:40 uur brak de brand uit in het rookkanaal van een woning aan `t Hout in Westkapelle.Direct werd het blusvoertuig van Westkapelle en de ladderwagen van Middelburg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 13 mrt -   19:12  
Vrouw gewond na auto op zijn kop in de sloot
`S-Heerenhoek - De bestuurster van een personenauto is vrijdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.Rond 18:05 uur kwam de auto door nog onbekende oorzaak op zijn kop in de sloot langs de Sloeweg (N62) in `S-Heerenhoek.Omdat bij de melding duidelijk werd dat de vrouw in de auto bekneld zat, werd naast de ambulance ook de brandweer ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 13 mrt -   09:27  
Zonder rijbewijs dronken achter het stuur
Zierikzee - Een 40-jarige man uit Rotterdam heeft gisteravond in de Julianastraat in Zierikzee de nodige schade veroorzaakt in een auto die niet van hem was.De man had de auto geleend van een vriendin en was omstreeks 23.25 uur, terwijl hij eigenlijk veel te diep in het glaasje had gekeken, in de auto gestapt en weggereden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 13 mrt -   09:23  
Voor achtste keer betrapt , Vlissingen
Vlissingen - Een 24-jarige Vlissinger is vannacht tegen 01.00 uur voor de achtste keer betrapt op rijden onder invloed.De man reed in een auto, die niet van hem was, over de Sloeweg in Vlissingen. Surveillerende agenten kwamen hem tegemoet. De auto reed heel erg langzaam over de Sloeweg.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 13 mrt -   09:21  
Harddrugs in beslag genomen, Aardenburg
Aardenburg - Agenten van de Zeeuwse politie zagen gisteravond om 21.35 uur een brommertje rijden op de Sluiseweg in Aardenburg.Het brommertje had geen kentekenplaat en geen achterverlichting en dus besloten de agenten er achteraan te gaan.
Gemaakt door: troetelbeer
do 12 mrt -   19:44  
Brandje in oude sauna Middelburg
Middelburg - In de kelder van een pand op de Dam in Middelburg is dondermorgen een brandje ontstaan. In het pand zat een sauna, maar die is al enkele jaren geleden gesloten.De bewoners van de bovenwoning konden op tijd wegkomen. De brand is volgens de brandweer ontstaan in een elektrische installatie.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 mrt -   16:13  
Vrachtschip op drift Westerschelde ,Ellewoutsdijk
Ellewoutsdijk - Op de Westerschelde ter hoogte van Ellewoutsdijk is rond 14:30 uur het vrachtschip Julietta op drift geraakt. Het vrachtschip lag voor anker en is door de stroming uit koers geraakt. De instanties overleggen op dit moment of het schip het anker mag lichten. Mogelijk zit het vast achter een 150 kilovolt kabel. Twee sleepboten van sleepbedrijf Multraship uit Terneuzen zijn uitgevaren. Waarmee het vrachtschip is geladen is nog niet bekend. .
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 mrt -   15:05  
Softdrugs in beslag genomen en boete
Sluis - Van een 27-jarige man uit Knokke (B) is gisteravond ruim 8 gram hennep in beslag genomen. De man reed in een auto over de Nieuwstraat in Sluis en werd gecontroleerd door agenten van de Zeeuwse politie. Tijdens de controle roken de agenten hennep en zij hebben de uitlevering gevorderd van alle aanwezige softdrugs.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 mrt -   15:04  
Aanhoudingen i.v.m. overvallen in Terneuzen
Terneuzen - Politie Zeeland denkt met de aanhouding van vijf mannen twee overvallen, die dit jaar in Terneuzen zijn gepleegd, te hebben opgelost. Twee mannen, een 30-jarige man uit Terneuzen en 23-jarige man uit de gemeente Sluis zijn vorige week donderdag (26 februari) aangehouden.Zij zijn op 2 maart jl. door derechter-commissaris in bewaring gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 mrt -   15:03  
Inbraak in winkel , Sluis
Sluis - Tussen vrijdag 6 maart en vanmorgen 09.00 uur is ingebroken in een brillenwinkel in Sluis. Door een raam te forceren is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen. Uit de winkel is een nog onbekend aantal monturen en zonnebrillen weggenomen. Een schadebedrag is nog niet bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 11 mrt -   21:35  
Vrachtwagen vastgereden op dijk, Kwadendamme
Kwadendamme - Een vrachtwagen is dinsdagavond vast komen te zitten nadat hij de weg op draaide.De vrachtwagen kwam uit een uitrit van een boerderij aan de Siguitseweg in Kwadendamme, toen hij waarschijnlijk de bocht te kort heeft genomen.Hierdoor verzakte de vrachtwagen dusdanig dat deze niet omkantelde.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 11 mrt -   16:48  
Eerste voertuig met nieuwe sirene voor Zeeland
Middelburg - Het eerste hulpverleningsvoertuig met de nieuwe sirene is in Zeeland gearriveerd.Een brandweervoertuig uit Koudekerke van de Gemeente Veere heeft de primeur gekregen.Sinds 1 maart 2009 moeten alle ambulances, brandweer en politievoertuigen een nieuwe tweetonige sirene hebben.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 11 mrt -   16:39  
Verdachten steekpartij aangehouden
Middelburg - De twee mannen die maandagmiddag 9 maart een winkelmedewerker in het gezicht hebben gestoken zijn aangehouden.Ze hebben bekend de man in het gezicht te hebben gestoken. Verder hebben ze bekend in nog vijf andere winkels in Middelburg kleine diefstalletjes te hebben gepleegd, in alle gevallen waren ze onder invloed van drank.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 mrt -   23:53  
Man (25) is auto en rijbewijs kwijt
Hulst - Een 25-jarige automobilist uit de gemeente Hulst heeft dinsdag zijn rijbewijs moeten inleveren. Hij had drie keer te veel alcohol op. De politie hield hem aan op de Absdaalseweg in Hulst.Daar moest hij ook zijn auto achterlaten. Hij was voor de derde keer in korte tijd opgepakt voor rijden onder invloed.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 mrt -   23:51  
Plan voor helikopter bij ziekenhuis
Goes - De ziekenhuizen boven de Westerschelde willen in het zomerseizoen van 2010 een traumahelikopter vanuit Goes laten vliegen. De helikopter zou dan ingezet worden bij calamiteiten in gebieden die 's zomers per ambulance moeilijk bereikbaar zijn. Het laten vliegen van de helikopter kost 800.000 euro per seizoen.De ziekenhuizen hebben het verzoek voor de helikopter bij het ministerie van Volksgezondheid neergelegd.
Gemaakt door: troetelbeer
di 10 mrt -   17:09  
Gewonden na ongeluk Vlissingen-Oost
Ritthem - Twee personen zijn dinsdag om 06.45 uur gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising tussen de Europaweg Noord en de Denemarkenweg in Vlissingen-Oost.Het is nog niet duidelijk welke verwondingen de slachtoffers precies hebben opgelopen. De twee gewonden zijn in ambulances naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: troetelbeer
di 10 mrt -   17:01  
Winkeldief steekt winkelmedewerker in gezicht
Middelburg - Een verdachte van winkeldiefstal heeft maandagmiddag een 33-jarige winkelmedewerker aan het Domburgs Schuitvlot in Middelburg in het gezicht gestoken.Het slachtoffer was rond drie uur aan het werk in een winkel aan de Lange Geere in Middelburg en zag enkele personen lopen, die vermoedelijk eerder die dag goederen hadden weggenomen uit de winkel.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 mrt -   16:08  
Automobilist aangehouden voor a-sociaal rijgedrag
Terneuzen - Maandagavond rond 22.15 uur is in de Julianastraat in Terneuzen een 21-jarige automobilist uit die plaats aangehouden. De man reed met hoge snelheid door de binnenstad van Terneuzen . Hij kreeg proces verbaal.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 mrt -   16:06  
Automobilist beschadigde personenauto's en gevel
Clinge - Een 34-jarige automobilist uit De Klinge (B) is zondagavond rond 19.50 uur in de 's Gravenstraat in Clinge tegen twee geparkeerde auto's, twee kliko's gereden en is daarna tot stilstand gekomen tegen de gevel van een woning aldaar.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 mrt -   16:05  
Gebroken been
Vlissingen - Een 45-jarige vrouw uit Vlissingen heeft vanmorgen rond 08.40 uur bij een aanrijding een gebroken been opgelopen. De vrouw stak op haar fiets de Pres. Rooseveltlaan in haar woonplaats over maar kreeg daarbij geen voorrang van een 28-jarige automobilist uit diezelfde plaats. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 mrt -   16:25  
Onderzoek dode man in Kattendijke
Kattendijke - De politie onderzoekt de dood van een zestigjarige man in een woning aan de Striephoekstraat in Kattendijke.De man werd zondagavond levenloos in zijn huis aangetroffen. De doodsoorzaak is onduidelijk. De politie houdt vandaag een buurtonderzoek en in de woning wordt de hele dag onderzoek verricht. Politiewoordvoerster Esther Boot kan verder nog weinig over de zaak kwijt. "We weten nog niet eens of het wel een 'zaak' is. De doodsoorzaak is nog onduidelijk, maar het kan dus ook heel goed zijn dat er niets vreemds is gebeurd."
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 mrt -   16:14  
Brandweer blust brand in Ritthem
Ritthem - De brandweer van Oost-Souburg is zondagmorgen uitgerukt voor een buitenbrand.Rond 05:30 uur werd de brand ontdekt aan de Deinsvlietweg in Ritthem.Het blusvoertuig werd zonder spoed ter plaatse gestuurd.De brandweer heeft het brandje geblust met een straal hoge druk.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 mrt -   10:16  
Brandweer dooft schoorsteenbrand `s-Heer Arendskerke
`s-Heer Arendskerke - De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand.Rond 19:00 uur belde de bewoners van een woning aan de Arendstraat in `s-Heer Arendskerke nar de brandweer om te melden dat er brand in zijn rookkanaal woedde.De brandweer kwam met het blusvoertuig van `s-Heer Arendskerke en de ladderwagen van Goes ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 8 mrt -   20:15  
Man met nepvuurwapen valt meisje lastig
Goes - Vrijdag omstreeks 16.15 uur werd op het Stationsplein in Goes een 23-jarige man uit die plaats aangehouden.De politie kreeg even daarvoor een melding dat daar een meisje werd lastiggevallen door een bekende van haar die een, op een echt gelijkend, vuurwapen bij zich zou hebben. Toen de politie arriveerde was de man, naar later bleek de 23-jarige Goesenaar, al verdwenen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 8 mrt -   20:14  
Gehuurde bestelauto gestolen
Goes - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de verduistering van een bestelauto bij een bedrijf in Goes.Op vrijdag 27 februari werd door een onbekende vrouw een bestelauto gehuurd bij een bedrijf aan Klein Frankrijk in Goes. Voordat de auto door de vrouw werd opgehaald werd het bedrijf over de verhuur telefonisch benaderd door een man.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 mrt -   20:39  
Voetballer gewond na kopduel
Poortvliet - Bij een sportongeval op het sportpark d’n AekerBoam in Poortvliet is zaterdagmiddag een voetballer van SPS2 gewond geraakt tijdens het voetballen. De voetballer kreeg tijdens een kopduel een duw waarna het slachtoffer verlammingsverschijnselen vertoonde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 mrt -   09:50  
Brandweer uitgerukt voor brand in woning, Middelburg
Middelburg - De brandweer is zaterdagmorgen uitgerukt voor een brand in een woning.Rond 8:05 uur werd de brand in de woning aan de Vlasmarkt in Middelburg ontdekt.Direct werd het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse gestuurd.Omdat er een kans was dat de brand zou uitbreiden naar de benedenverdieping werd er opgeschaald naar middelbrand waarop het blusvoertuig van de Stromenweg ter plaatse kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 mrt -   03:34  
Opnieuw scooter in brand gestoken in Middelburg
Middelburg - Zaterdagmorgen is voor de tweede keer een scooter in brand gestoken.Rond 02:40 uur kwam bij de meldkamer een melding binnen dat er aan de Veersesingel in Middelburg een flinke brand woedde.Onbekende(n) hadden op de kruising met de Zacharias Jansenstraat in Middelburg een scooter in brand gestoken.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 mrt -   02:16  
Grote schade na brandstichting NS station Middelburg
Middelburg - Vrijdagavond is er grote schade ontstaan nadat onbekende een scooter in brand hadden gestoken bij het NS station in Middelburg.Rond 23:45 uur zag een man dat onder het afdak van de fietsenstalling een scooter in brand stond.Direct werd de brandweer gebeld en die werd zonder spoed ter plaatse gestuurd.Omdat de brand snel uitbreide en de benzinetank openscheurde ontstonden grote vlammen onder het afdakje.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 mrt -   01:56  
Auto op zijn kant na eenzijdig ongeval, Terneuzen
Terneuzen - Een Belgische automobilist is vrijdagavond met zijn auto op zijn kant terecht gekomen nadat hij tegen een lantaarnpaal terecht was gekomen.De automobilist reed vanuit het centrum over de Scheldeboulevard toen rond 21:15 uur de macht over het stuur kwijt raakte.De auto botste tegen een lantaarnpaal om vervolgens op zijn zijkant tot stilstand te komen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 6 mrt -   18:54  
Brandweer massaal uitgerukt voor schuurbrand, Nieuwdorp
Nieuwdorp - De brandweer is vrijdagmiddag massaal uitgerukt voor een schuurbrand in Nieuwdorp.Rond 15:55 uur ontdekte de bewoners van een woning aan de Lewedijk de brand.De alarmcentrale melde gelijk middelbrand waarop de blusvoertuigen van Arnemuiden, ’s-Heer Arendskerke en Goes met spoed ter plaatse werd gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 mrt -   18:29  
"Geen extra ambulance Vlissingen"
Vlissingen - Een extra ambulance in Vlissingen draagt nauwelijks bij aan een snellere hulpverlening aan zwangere vrouwen. Dat zegt minister Klink in antwoord op kamervragen. Vanuit Middelburg kan een ambulance binnen een paar minuten bij het geboortecentrum in Vlissingen zijn. Klink vertrouwt hierbij op het inzicht van de regionale ambulancedienst en de meldkamer.De extra ambulance in Domburg draagt wel bij aan snellere hulpverlening.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 mrt -   18:27  
ongeluk op A58 ,Heinkenszand
Heinkenszand - Een eenzijdig ongeluk van een bestelwagen met aanhanger heeft vrijdagmiddag voor vertraging en files gezorgd op de A58 bij Heinkenszand. Door onbekende reden is de combinatie op de weg van Vlissingen naar Bergen op Zoom rond 14.30 uur geschaard. De bestuurder zou lichtgewond zijn geraakt. De A58 is ter hoogte van het ongeluk afgesloten geweest. Rond 17.00 uur is de weg weer vrijgegeven.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 mrt -   14:05  
Koninklijk bezoek in Middelburg
Middelburg - Het prinselijk paar bezocht vrijdagmiddag de afsluiting van het pooljaar Dat gehouden werd in de nieuwe kerk in Middelburg. Het prinselijk paar kwam per helikopter aan op de stromenweg in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
do 5 mrt -   22:06  
12-jarige fietser overleden na ongeval Sint Annaland
Sint Annaland - Rond 16.15 uur vond op de Langeweg in Sint Annaland een aanrijding plaats tussen een fietser en een motorrijder.De 12-jarige fietser uit de gemeente Tholen is aan zijn verwondingen overleden.De 41-jarige motorrijder uit Roosendaal reed op de Langeweg vanuit tegemoetkomende richting van het fietsertje en kwam, door nog onbekende oorzaak, op het fietspad terecht.De precieze toedracht van het ongeval wordt onderzocht.
Gemaakt door: troetelbeer
do 5 mrt -   21:56  
Brandweer uitgerukt voor buitenbrand Middelburg
Middelburg - De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt voor een buitenbrand.Rond 16:25 uur hadden drie jongens bij hun hut aan de Noordweg in Middelburg een brandje gesticht.Toen de buurtbewoners de vlammen zagen hebben zij gelijk de brandweer gebeld.De politie was erg snel ter plaatse en de jongens kregen de opdracht om het vuurtje te doven.Toen de brandweer arriveerde was het vuur al uit.
Gemaakt door: troetelbeer
do 5 mrt -   15:44  
Motorrijder (39) omgekomen bij ongeval, Rilland
Rilland - Bij een ernstig ongeval op de Valckenisseweg in Rilland is donderdag om 12.50 uur een 39-jarige motorrijder uit de gemeente Reimerswaal om het leven gekomen.De motorrijder is daar in aanrijding gekomen met een vrachtwagen. Volgens de politie is de motorrijder vermoedelijk aangereden door de vrachtwagen die linksaf sloeg.
Gemaakt door: 112zeeland
do 5 mrt -   12:16  
Snelheidsduivel gepakt
Yerseke - Agenten van de Zeeuwse politie hebben woensdagavond een 21-jarige automobilist uit Bergen op Zoom opgepakt.Agenten van de verkeersdienst zagen over de noordbaan van de A58 een personenauto met hoge snelheid rijden en zetten een achtervolging in. Een meting wees uit dat de bestuurder ter hoogte van Krabbendijke een snelheid van 194 km/u reed.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 mrt -   23:33  
Overname RAVZ door Connexxion rond
Middelburg - Vervoerder Connexxion gaat de regionale ambulancedienst RAVZ overnemen. Met de overname komt een einde aan de financiële perikelen van de dienst en is een faillissement afgewend.De RAVZ heeft een tekort van 2,2 miljoen euro en Connexxion had als eis dat de overheden die schuld op zich zouden nemen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 mrt -   23:32  
Vouw gewond na ongeval op brug
Middelburg - Achter de Houttuinen in Middelburg vond woensdag om 17.10 uur een aanrijding plaats.Een 22-jarige Middelburgse automobilist reed over Achter de Houttuinen in de richting van de Langevielebinnenbrug. Hij sloeg linksaf de brug op, waarbij hij onvoldoende rechts hield. Komende vanaf de richting van de brug kwam op de fiets een 24-jarige Middelburgse vrouw.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 mrt -   23:30  
Eenzijdig verkeersongeval, Bruinisse
Bruinisse - Op de N59 bij Bruinisse vond woensdag rond 16.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de N59 ter hoogte van Bruinisse, komende uit de richting Oude Tonge. Hij verloor de controle over zijn voertuig en botste tegen een ANWB-wegwijzer. De bestuurder bleef ongedeerd, van de wegwijzer werd een lamp vernield en de auto is vermoedelijk total loss.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 mrt -   21:27  
Winkeldiefstal, Middelburg
Middelburg - Woensdag tussen 10.15 en 10.30 uur probeerden een man en een vrouw in een winkel in de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg goederen te stelen.Ze probeerden 12 flesjes foundation weg te nemen, maar toen een medewerkster hen bij het verlaten van de winkel aansprak, liep de man weg en de vrouw gooide haar tas neer en rende er vandoor in de richting van de Statenlaan.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 mrt -   21:26  
Verkeerscontrole Tholen
Tholen - Tijdens de surveillance, dinsdag tussen 19.00 en 22.00 uur op de Zoekweg, de Eendrachtsweg en de Ten Ankerweg in Tholen werd verlichtingscontrole gehouden. Hier werden vijf personen bekeurd voor het niet voeren van fietsverlichting.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 mrt -   19:20  
Bestuurder bekneld na eenzijdig ongeval ‘s-Gravenpolder
‘s-Gravenpolder - Bij een eenzijdig ongeval is woensdagmorgen de bestuurder van een personenauto bekneld komen te zitten.Rond 09:50 uur reed de bestuurder over de Schoorkenszandweg (N666) toen hij door nog onbekende oorzaak met de auto in de sloot terecht kwam.Direct werden twee ambulances en de brandweer van ’s-Gravenpolder met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 mrt -   16:18  
2 Mannen aangehouden met gestolen kentekenplaten
Arnemuiden - Dinsdagavond rond 23.45 uur zijn op de A58 twee mannen in een auto aangehouden.De twee, een 20-jarige man uit Roosendaal en een evenoude Rotterdammer, reden met gestolen kentekenplaten.Ze hadden deze eerder die avond ontvreemd van een auto die stond geparkeerd in Arnemuiden en waren van plan om te tanken en zonder te betalen weg te rijden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 mrt -   03:10  
Grote brand verwoest motorzaak, Heinkenszand
Heinkenszand - Een grote brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een motorzaak in de as gelegd. Rond 0:35 uur werd de brand opgemerkt in het pand aan het Noordland.Direct werden twee blusvoertuigen en een ladderwagen gealarmeerd.Al snel bleek dat de brand aan de achterkant van het pand naar buiten dreigde te komen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 mrt -   23:16  
Scooterrijder gewond bij ongeval Vlissingen
Vlissingen - Dinsdagavond rond 19.50 uur vond op de kruising Nieuwe Vlissingseweg / Sloeweg te Vlissingen een aanrijding plaats tussen een bromfietser en een automobilist.Een 15-jarige Vlissinger is met zijn scooter in aanrijding gekomen met een 48-jarige automobilist uit de gemeente Veere.
Gemaakt door: 112zeeland
di 3 mrt -   23:08  
Autobrand Weegbree. Kapelle
Kapelle - Aan de Weegbree is dinsdagavond 3-3 brand ontstaan onder de motorkap van een auto. De bestuurster van het voertuig ondekte kort na thuiskomst vuurverschijnselen onder de de auto.Gelukkig voor de auto twijfelde deze mevrouw niet en belde direct 112.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 mrt -   23:01  
Brandweer gealarmeerd voor autobrand, Middelburg
Middelburg - Het blusvoertuig van de post Stromenweg is dinsdagavond gealarmeerd voor een autobrand.Rond 19:40 uur reed de bestuurder van een personenauto over de Langevielesingel in Middelburg toen hij een sterke brandlucht in zijn auto rook.De man bedacht zich geen moment en belde gelijk de brandweer.
Gemaakt door: 112zeeland
di 3 mrt -   22:26  
Personeel RAVZ tegen 'wurgcontract'
Goes - GOES - De raad van bestuur van de RAVZ moet opnieuw naar de onderhandelingstafel met Connexxion. Het personeel kan zich niet vinden in het 'wurgcontract' wat de overnamekandidaat voor de ambulancedienst boven de Westerschelde op tafel heeft gelegd. Met name het inleveren van de gemaakte overuren en het nieuwe roosterschema stuitten vanavond tijdens een achterbanraadpleging van de ondernemingsraad op groot verzet.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 mrt -   14:43  
Drie gewonden bij ernstig ongeval Oostburg
Oostburg - Bij een eenzijdig ongeval op de Lange Heerenstraat zijn dinsdagmorgen rond 10.15 uur drie personen gewond geraakt.Een 47-jarige vrouw uit Brugge reed in haar auto richting Schoondijke. Naast haar zat een 75-jarige man uit Brugge en achterin zat haar kleinkind (leeftijd niet bekend).Voor de kruising met de Nozemansweg raakte de auto met de rechter wielen in de berm.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 2 mrt -   23:44  
Automobilist rijdt tegen betonnen paaltje, Vlissingen
Vlissingen - Op de Boulevard Evertsen is maandag omstreeks 20.00 uur een 18-jarige Oost-Souburger met zijn auto tegen een betonnen paaltje gereden.Bij het oprijden van de boulevard lette hij even niet goed op waarna hij tegen het paaltje reed. Hierdoor raakte de linker voorzijde van zijn auto flink beschadigd. De auto is weggesleept door een takelbedrijf. De bestuurder kwam met de schrik vrij.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 2 mrt -   23:43  
Belg rijdt onder invloed tegen paaltjes
Zuiddorpe - Op de Hoofweg Zuid is maandag rond 18.15 uur een 37-jarige Belg met zijn auto tegen enkele paaltjes gereden.De man is per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Omdat zijn adem naar alcohol rook, is in het ziekenhuis van hem een bloedproef afgenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 2 mrt -   22:50  
Brandweer stand-by tijdens P2000 onderhoud
Middelburg - De vrijwilligers van de post Stromenweg hebben maandagavond stand-by gestaan in de brandweer kazerne.Tussen 20:00 en 22:00 uur waren er werkzaamheden aan het alarmeringssysteem P2000.Omdat er voor eventuele branden of ongevallen niet meer gealarmeerd kon worden stonden de vrijwilligers van de Stromenweg stand-by.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 2 mrt -   18:33  
Drie inbraken in bedrijfpanden, Goes
Goes - Afgelopen weekend is in Goes ingebroken in drie bedrijfspanden.Bij een inbraak in een pand aan de Anthony Fokkerstraat werden voor zover bekend geen goederen weggenomen. Verder werden aan de Verryn Stuartweg twee bedrijfsinbraken gepleegd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 2 mrt -   16:38  
Brandweer gealarmeerd voor oliespoor, Westkapelle
Westkapelle - De brandweer van Westkapelle is maandagmiddag gealarmeerd voor een wegdekreiniging. Rond 14:40 uur reed een vrachtwagen over de Zeedijk (N287) toen door nog onbekende oorzaak een hydroliek slang klapte.De chauffeur had dit niet gelijk in de gaten en reed het dorp in.Na enkele honderden meters parkeerde de chauffeur de vrachtwagen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 2 mrt -   16:18  
Hennepkwekerij in Vlissingse woning
Vlissingen - De politie heeft maandagmorgen een hennepkwekerij ontmanteld.In een woning aan het Groenewoud in Vlissingen werd de kwekerij ontdekt.De politie heeft samen met het personeel van de Vlissingse reinigingsdienst de kwekerij opgeruimd.In de woning waren 300 hennepplanten aanwezig.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 2 mrt -   16:03  
Politie waarschuwt voor oplichters
Middelburg - Politie Zeeland waarschuwt voor oplichters die frauderen met (mogelijk) valse cheques.Vorige week heeft een mevrouw uit de gemeente Schouwen Duiveland melding gemaakt van dit soort oplichterspraktijken. Door haar werd een caravan te huur aangeboden. Via internet werd op de advertentie gereageerd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 2 mrt -   16:02  
Rijbewijs ingenomen vanwege racen
IJzendijke - Gisteravond rond 21.45 uur is op de Willemsweg in Ijzendijke het rijbewijs ingenomen van een 37-jarige man uit Bredene (B).De man reed met een gangetje van 152 kilometer p/u over voornoemde weg, terwijl daar een maximum snelheid van 80 kilometer p/u is toegestaan. Helaas voor de man waren agenten van de Zeeuwse politie daar juist op snelheid aan het controleren.