Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
wo 31 mei -   16:00  
Meisje (6) ernstig gewond na aanrijding
Sint Philipsland - Rond 12.30 uur vanmiddag werd een aanrijding tussen een auto en een kind bij de politie gemeld. De aanrijding gebeurde op de Oostdijk, vlakbij de Schoolstraat, in Sint Philipsland. Bij de aanrijding is een 6-jarig meisje uit het dorp ernstig gewond geraakt aan haar hoofd. In beginsel is voor haar een traumahelikopter opgeroepen, maar uiteindelijk is ze door een ambulance over de weg naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Dit gebeurde onder begeleiding van politieagenten. Van de bestuurder van de auto die het meisje aanreed wordt op dit moment een verklaring opgenomen door de politie. De bestuurder is een man van 64. Hij komt ook uit Sint Philipsland. Omdat er technisch onderzoek gedaan moest worden om de oorzaak van het ongeval te kunnen achterhalen zijn medewerkers van het Team Verkeersongevallenanalyse naar de plek van het ongeval gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mei -   12:58  
Valse melding van beroving
Sluis - Een 12-jarige jongen deed een onterechte melding dat hij maandag 29 mei beroofd zou zijn. Het onderzoek is nog niet afgerond, maar waarschijnlijk gaat hij voor deze valse melding naar Halt. Centralisten van de meldkamer in Venlo De 12-jarige jongen uit de gemeente Sluis vertelde dat hij maandagmiddag 29 mei bij de bushalte aan de Beekmanstraat in Aardenburg met geweld beroofd was van zijn portemonnee. Twee mannen zouden hem op de grond gegooid hebben en met zijn portemonnee zijn gevlucht. De wijkagent Henk Wiegman zou aangifte opnemen, maar stelde alvast een onderzoek in. Op desbetreffende locatie hangen camera’s en daaruit bleek dat er geen sprake was van een beroving. De wijkagent confronteerde dinsdag 30 mei zijn ouders met de beelden. De aangifte wordt stopgezet en er wordt gekeken waarom de jongen deze melding deed. Daarna wordt het onderzoek afgesloten en gaat hij mogelijk naar
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mei -   10:57  
Drugs van straat gehaald
Koudekerke - Tijdens de surveillance arresteerde de politie dinsdag 30 mei rond 02.15 uur op de parkeerplaats aan de Verlengde Dishoekseweg een 43-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Rotterdam, omdat ze drugs in de auto hadden. Agenten controleerden tijdens hun surveillance de parkeerplaats aan de Verlengde Dishoekseweg. Zij troffen een personenauto aan waarin de verdachten zaten. In de auto lagen dekens en kussens en de agenten vermoedden dat de Rotterdammers daar wellicht wilden overnachten. De politie sprak de inzittenden aan op het wildkamperen, maar zij overhandigden twee tassen aan hen. Daarin zat drugs. Het gaat om twee zakken met paddo’s in een kweekbak, een gripzakje cannabis, twee gripzakjes met waarschijnlijk een mix van speed en cocaïne en enkele zakjes met een onbekend poeder.