Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
zo 25 feb -   20:49  
Poging overval op tank station Vlissingen
Vlissingen - VLISSINGEN – Zondagavond rond acht uur probeerde een man het tankstation in Vlissingen te overvallen. Hij kwam met een bijl het station binnen maar vlugten direkt weer naar buiten. station staat aan de President Rooseveltlaan. Na de poging is de politie met meerdere auto’s gaan zoeken. Een dik uur later was hij nog niet gevonden. Of er wat mee genomen is word nog onderzocht.
Gemaakt door: Krukeltje
vr 16 feb -   17:32  
Auto raakt vrachtwagen Bernhardweg west N254 Nieuwdorp
Nieuwdorp - Vanmiddag rond 16.00 vond er een aanrijding plaats tussen een auto en vrachtwagen op de Bernhardweg West N254 hm 22,7 te Nieuwdorp. Twee ambulances en drie brandweervoertuigen gingen met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
do 15 feb -   11:00  
Persoon binnengebracht door knrm
Hansweert - Hansweert -Van morgen is er een persoon binnen gebracht door de knrm. Deze was uit het water gehaald tussen hansweert en hoedekeskerke. In de haven van hansweert stont de ambulance en 3 politieautos te wachten. De vrouw is overgebracht naar ziekenhuis maar hulp mocht niet meer baate. De vrouw is overleden onderweg naar het ziekenhuis. Wat de toedracht is is nog niet bekent.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 7 feb -   20:16  
Lijk gevonden in zoutelande (Foto)
Zoutelande - Zoutelande – Aan de dijk in Zoutelande is aan de zeezijde een lijk gevonden, het gaat om een man. Het is nog niet bekend wie het is. twee onderzoeksteams van de politie zijn bezig met onderzoeken. De man is eerder deze avond gevonden door voorbijgangers. Deze hebben de politie gebeld. Meer is er nog niet bekend
Gemaakt door: 112zeeland
ma 5 feb -   12:01  
druk jaar voor Zeeuwse KNRM-reddingstations
zeeland - KNRM-reddingboten maken het verschil De Zeeuwse KNRM-reddingstations zijn gezamenlijk 298 keer uitgerukt in 2017. Daarmee gaat het jaar de boeken in als een zeer druk jaar. De Zeeuwen gaan daarmee tegen de landelijke trend in. Landelijk daalde het aantal acties namelijk licht tot ongeveer 2100 voor alle 45 reddingstations, tegen 2349 in 2016. De Zeeuws-Vlaamse reddingstations van Cadzand en Breskens konden ten opzichte van 2016 geen stijging noteren. Maar daarentegen hadden alle andere Zeeuwse reddingstations meer reddingacties. In Neeltje Jans was het weer ‘ouderwets’ druk. Hansweert, Veere en Westkapelle noteerden het drukste of één van de drukste jaren in de historie.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 5 feb -   06:00  
Moordonderzoek Zwarte John heropend
Terneuzen - Terneuzen - Politie en justitie hebben het onderzoek naar de moord op John Wijngaarde heropend nadat er nieuwe aanwijzingen zijn opgedoken. Zij hopen deze zaak na ruim vijftien jaar alsnog op te kunnen lossen. Op 16 mei 2003 werd in een loods aan de Stationsweg in Terneuzen het levenloze lichaam van John Andro Wijngaarde aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat hij al enkele weken daarvoor om het leven was gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 4 feb -   18:13  
Boswachter mishandeld in natuurgebied
Burgh-Haamstede - Burgh-Haamstede - Een medewerker van Natuurmomenten is zondagmiddag 4 februari tijdens zijn werkzaamheden mishandeld door een man. De bijzonder opsporingsambtenaar (BOA) zag rond 13.00 uur in het natuurgebied de Zeepeduinen twee mannen lopen met drie loslopende honden. Hij sprak de mannen aan omdat ze buiten de paden liepen en de honden niet aangelijnd waren. Hij verwees hen naar het wandelpad. Toen de BOA de mannen een bekeuring wilde schrijven liepen de mannen door. De medewerker vorderde de mannen om te blijven staan en hun identiteitsbewijs te laten zien. De boswachter viel en toen hij op de grond lag is een van de mannen bovenop hem gesprongen en pakte hem stevig bij zijn keel. De twee mannen renden vervolgens weg. De BOA ging achter hen aan en waarschuwde de politie. Een van de mannen is terug gekomen. Hij is aangehouden en wordt verhoord. De medewerker van Natuurmonumenten heeft aangifte van mishandeling gedaan. De politie doet verder onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 4 feb -   16:58  
Grote brand in dak van woning stavenisse
stavenisse - In een woning aan de prins bernhardstraat in stavenisse is rond 16:50 uur brand uitgebroken. De brand werd in enkele minuten al opgeschaald naar grote brand. De brandweer uit de wijde omgeving is naar de brand toe. Het betreft een woning met een rieten dak waar dakpannen op liggen. Waterwagens van de brandweer uit geheel zeeland zijn ook onderweg naar de brand om de blus wagens van water te voorzien. De brand is flink. De brand gaat met veel rook gepaard. Of er ook personen aanwezig waren is nog niet bekend. De brandweer is de dakpannen aan het verwijderen om bij het stro te kommen. Is geen makkelijke klus.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 4 feb -   15:56  
Explosie bij dow Terneuzen
Terneuzen - Terneuzen - Bij de dow in Terneuzen is van middag een explosie te horen geweest. Er was een flinke rookwolk te zien boven de fabriek. De bedrijfsbrandweer is uitgerukt bij aankoms was ales al onder controle. De knal werd veroorzaakt door een veiligheidssysteem. Er is geen brand geweest.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 2 feb -   16:01  
Vaten met afval gedumpt middelburg
Middelburg - Vanmiddag is er op de waldammeweg in middelburg vaten met afval gedumpt. De brandweer van de stromenweg heeft de vaten aan een inspectie onderwerp. Het blijkt te gaan om olie resten. De gemene zal het op een later tijdstip opruimen. Wie ze neer heeft gegooit is nog omdenken. De politie doet onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
do 1 feb -   10:40  
Notoire winkeldief vastgezet
Vlissingen - Vlissingen - Een veelpleger, een 29-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is woensdag 31 januari 2018 omstreeks 14.50 uur in een supermarkt op de Hermesweg betrapt op winkeldiefstal. De dief, die onder invloed was van alcohol, had drie blikjes bier en een potje peper in zijn tas gestopt en niet afgerekend bij de kassa. Hij werd voor de uitgang door een medewerker opgewacht. Hij werd overgedragen aan de politie. De verdachte staat geregistreerd als veelpleger. Hij werd in de afgelopen twee jaar al zes keer aangehouden voor winkeldiefstal. Eerder deze maand werd hij nog opgepakt voor een mishandeling. Hij is in verzekering gesteld en wordt conform afspraken met Justitie, over de aanpak van veelplegers, vrijdag voorgeleid.
Gemaakt door: 112zeeland
do 1 feb -   10:11  
Auto raakt te water, Rilland
Rilland - Rilland - Een dronken 33-jarige man uit Sint Philipsland is afgelopen nacht omstreeks 01.30 uur met zijn auto op de Oesterdam te water geraakt. Het lukte hem uit zijn auto te komen en naar de kant te zwemmen. Bij een bedrijfspand heeft hij daarna een deur vernield en vervolgens binnen telefonisch alarm geslagen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 1 feb -   09:29  
Ongeluk op de A58 bij Goes
Goes / A58 - Op de A58 is rond 09:00 is er een ongeval gebuurt. Het ongeval vont plaats ter hoogte van de afslag van Goes. Een vrachtwagen een drie auto`s reden tegen elkaar aan twee ambulance`s en twee brandweer wagens werden opgeroepen om bij het ongeval te assisteren. Twee personen raakte gewond waar van er een naar het ziekenhuis werd overgebracht, wat de oorzaak van het ongeval is word nog onderzocht. De betroken voertuigen zijn weg gesleept door een berging bedrijf.