Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
za 31 jan -   22:36  
3500 mensen in protestmars voor behoud ziekenhuis Walcheren
Vlissingen - De protestmars voor het behoud van een volwaardig ziekenhuis in Vlissingen heeft volgens de politie 3500 belangstellenden getrokken.De protestmars is een initiatief van raadslid Wim Hirdes van de Lokale Partij Vlissingen. De groep is zaterdag vanaf het Stadhuisplein naar het park voor het ziekenhuis gelopen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 31 jan -   22:35  
Man opgeschrikt door drie inbrekers
Westdorpe - De bewoner van een woning aan de Schutterweide in Westdorpe is vrijdag bij thuiskomst opgeschrikt door drie mannen die zijn woning uitrenden.Hij liep om 19.45 uur naar de voordeur en is onder de voet gelopen door de inbrekers. De bewoner rende de mannen achterna en kon een man vastgrijpen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 31 jan -   22:19  
Brandweer bevrijd slachtoffer uit auto
Dreischor - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond de klok van half één kwam er op de meldkamer de melding dat er een beknelling zou zijn aan de Ring nummer 13 te Dreischor.Hierop werden OVD, ambulance, politie en de blusgroep van Dreischor gealarmeerd die vervolgens naar het adres uitrukten.
Gemaakt door: kees wesdorp
za 31 jan -   15:53  
dodelijk ongeval brouwersdam
SCHARENDIJKE - Bij een ongeval op de N57 is zaterdagmorgen rond half acht een 54-jarige man uit Ouddorp om het leven gekomen.Het ongeval gebeurde bij de stoplichten op de weg tussen Ouddorp en Scharendijke ter hoogte van Port Zelandé.
Gemaakt door: 112zeeland
za 31 jan -   14:17  
Gewonde bij steekpartij Vlissingen
Vlissingen - De politie onderzoekt een steekpartij in de nacht van donderdag op vrijdag in de binnenstad van Vlissingen. Daarbij is een 21-jarige man uit Vlissingen gewond geraakt.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 30 jan -   20:41  
Vrouw (22) overleden na ongeval Colijnsplaat
colijnsplaat - Een 22-jarige vrouw uit Vlissingen is vrijdagavond overleden na een ongeval op de Eerste Deltaweg (N256) bij Colijnsplaat.De vrouw werd rond 18:20 uur op de kruising voor de Zeelandbrug aangereden door een personenauto die werd bestuurd door een 44-jarige automobiliste uit het Zuid-Hollandse Berkenwoude.Twee ambulances werden gealarmeerd om de vrouw te helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 30 jan -   18:18  
Keuken verwoest na brand Vlissingen
Vlissingen - De brandweer is vrijdagmiddag uitgerukt voor een brand in een keuken van een woning in Vlissingen.Rond 16:15 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat in een woning aan het Ravestijnplein een brand woedde.Direct werd de beroepsdienst van de stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg met een blusvoertuig en een ladderwagen met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 30 jan -   17:40  
Orange Cure wil ziekenhuizen kopen
Middelburg - Investeringsmaatschappij Orange Cure uit Deventer wil de ziekenhuizen in Goes en Vlissingen overnemen.Volgens het bedrijf kunnen in Midden-Zeeland twee volwaardige en zelfstandige ziekenhuizen worden geëxploiteerd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 30 jan -   17:39  
Verdachte bommelding aangehouden
Heinkenszand - Politie Zeeland heeft donderdag 29 januari een verdachte aangehouden inzake de valse bommelding op 20 december vorig jaar in de Stenge in Heinkenszand. In de Stenge was ten tijde van de bommelding een bruiloftsfeest in volle gang. De verdachte, een 25-jarige Middelburger, is in verzekering gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 30 jan -   17:35  
Fietsenkijkuur in Zierikzee
Zierikzee - Op het politiebureau in Zierikzee is op vrijdag 7 februari 2009 een fietsenkijkuurtje. U kunt op die dag tussen 10.00 en 11.00 uur komen kijken op het bureau of uw gestolen/verloren fiets tussen de aangetroffen fietsen staat. Als u in het bezit bent van een proces-verbaal van aangifte van de diefstal van uw fiets, neem deze dan mee.
Gemaakt door: kees wesdorp
vr 30 jan -   15:34  
te veel gedronken kapelle
Vrouw blaast 5,5 maal alcohollimiet.Een 45-jarige automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag betrapt op alcohol.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 30 jan -   11:22  
Hulpdiensten uitgerukt voor kraan in de Gracht Zierikzee
Zierikzee - Vrijdagmorgen zijn de ambulance, brandweer en traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd nadat een kraan in de gracht was beland.De kraan stond op een ponton om de gracht uit te baggeren toen deze door nog onbekende oorzaak uit balans raakte en kantelde de stadsgracht in.
Gemaakt door: troetelbeer
do 29 jan -   16:49  
Jongen aangereden op zebrapad in Goes
Goes - Vanmorgen omstreeks 08.30 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op het zebrapad bij het ROC in Goes (Fruitlaan).Een 30-jarige automobiliste uit Goes kwam vanuit de richting van de Kloetingseweg en zag een 15-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal, die juist het zebrapad overstak, over het hoofd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 29 jan -   16:48  
Getuigen gezocht na verkeersongeval
Vlissingen - Een 47-jarige automobiliste uit Vlissingen is vanmorgen betrokken geraakt bij een ongeluk.De vrouw reed om 07.15 uur over het kruispunt Sloeweg/Gerbrandylaan in haar woonplaats toen zij moest uitwijken voor een plotseling overstekende fietser.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 28 jan -   23:29  
Nepglazenwasser actief in Middelburg
Middelburg - Vanmorgen zijn een aantal bewoners van de Driewegenhof in Middelburg opgelicht door een nepglazenwasser.Een onbekende man, die zich uitgaf voor een glazenwasser, belde bij hen aan en vroeg of hij de ramen mocht zemen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 28 jan -   23:28  
Snelheidsovertreding in Middelburg
Middelburg - Woensdagavond omstreeks 19.00 uur is op de Schroeweg in Middelburg een 20-jarige automobilist uit Oost Souburg aan de kant gezet en verbaliseerd.Hij reed 110 km/u waar 70 km/u is toegestaan.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 28 jan -   23:27  
Winkeldief aangehouden in Terneuzen
Terneuzen - Vanmiddag is in een winkel in de Kennedylaan in Terneuzen een 52-jarige man uit die plaats aangehouden.Hij had gereedschap onder zijn jas verstopt en was zo de kassa voorbij gelopen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 28 jan -   23:26  
Diefstal uit woning Nieuwerkerk
Nieuwerkerk - Vanmiddag is een klein geldbedrag weggenomen uit een woning aan de Burg. van Eetenlaan in Nieuwerkerk.Het vermoeden bestaat dat men middels een valse sleutel is binnengekomen.In de woning zijn ook diverse kasten en laden doorzocht.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 28 jan -   18:32  
Brandweer en ambulance gealarmeerd voor vastzittende lift
Oud-Vossemeer - De brandweer en ambulance zijn woensdagmiddag gealarmeerd voor een liftopsluiting.In de Schoolstraat in Oud-Vossemeer kwam een vrouw vast te zitten in de lift.Rond 15:45 uur ging de vrouw met de lift naar boven toen de lift vast kwam te zitten.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 28 jan -   17:15  
Brandweer gealarmeerd voor automatisch brandalarm
Middelburg - De brandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 15:35 uur ging het alarm af in een pand aan de Prinses Maximastraat in Middelburg.Automatisch werd het blusvoertuig en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: kees wesdorp
wo 28 jan -   16:54  
binnenbrand hansweert
hansweert - vanmiddag rond 15;10 uur is de brandweer kruiningen uitgerukt voor een oververhitte frietpan. De kok van het bejaardentehuis in hansweert had de frietpan vast aangezet ,er was op dat moment een bespreking aan de gang,bij terugkomst in de keuken bleek dat er een vlam uit de frietpan kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
di 27 jan -   22:21  
Grote verkeerscontrole in Tholen
Tholen - Dinsdag, 27 januari, werd tussen 06.45 en 11.45 uur een grote, algehele verkeerscontrole gehouden op Tholen.Aan deze controle werd door het gehele team van Tholen meegewerkt. In Tholen (stad) werd gecontroleerd op de Postweg en de Eendrachtsweg (Thoolse brug); op de Molenvlietsedijk werd bij de scholen gecontroleerd wat door de aanwezige verkeersbrigadiers zeer op prijs werd gesteld.
Gemaakt door: troetelbeer
di 27 jan -   19:03  
Vrouw gewond na val van brommer
Middelburg - Een vrouw is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat zij van de brommer was gevallen. De vrouw reed over de Oude Vlissingseweg toen zij rond 15:00 uur ten val kwam. Direct werd er een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
di 27 jan -   19:01  
Voetganger aangereden door dronken automobilist
Borssele - De politie heeft maandagavond het rijbewijs ingenomen van een 30-jarige automobilist uit de gemeente Borsele.Die avond rond 21.45 uur had hij op de Monsterweg in Borssele met de buitenspiegel van zijn auto een voetganger geraakt tijdens het passeren.
Gemaakt door: troetelbeer
di 27 jan -   10:57  
Brandweer gealarmeerd voor autobrand Nieuwe Vlissingseweg
Middelburg - De vrijwilligers van de post Stromenweg zijn in de nacht van maandag op dinsdag gealarmeerd voor een autobrand.Rond 1:35 uur reed de bestuurder van een personenauto over de Nieuwe Vlissingseweg richting Middelburg, toen er ineens rook van onder de motorkap kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 26 jan -   17:10  
Brandweer bevrijdt persoon uit lift
Middelburg - De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een liftopsluiting aan de Johan Adriaen van de Perrestraat te Middelburg.Omstreeks 14:50 uur kwam de melding binnen bij de alarmcentrale die stuurde daarop de tankautospuit 4533 zonder spoed naar het adres.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 26 jan -   15:43  
Brandweer gealarmeerd voor brand in school Middelburg
Middelburg - De beroepsbrandweer van de stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg is maandagmiddag uitgerukt voor een brand in een leegstaande school.Rond 14:30 uur zag een voorbijganger rook uit de school aan de Kruisweg in Middelburg komen en waarschuwde de brandweer.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 26 jan -   00:20  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
De stadsgewestelijke brandweer is zondagavond opnieuw uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 21:45 uur ging het alarm af in een pand aan de Roozenburglaan in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 26 jan -   00:15  
Man rijdt onder invloed van alcohol
Tholen - Tijdens alcoholcontrole op de Grindweg in Tholen werd zondag omstreeks 01.30 uur een 30-jarige automobilist uit Tholen betrapt op rijden onder invloed.Een blaastest wees uit dat de man meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 26 jan -   00:14  
Eenzijdig ongeval A58, Goes
Goes - Op de A58 bij Goes reed zondag omstreeks 13.30 uur een 24-jarige automobiliste uit Dordrecht tegen de vangrail.De vrouw, die vanuit de richting van Middelburg kwam, reed over de linkerrijstrook om een aantal voertuigen te passeren.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 26 jan -   00:13  
Bestelauto gestolen in Terneuzen
Terneuzen - Zondag tussen 07.30 en 13.30 uur werd op het Vlaanderenplein in Terneuzen een bestelauto gestolen.De auto stond op de parkeerplaats van de Vlaanderenhal. Het betreft een groene Renault Master met kenteken VV-75-VP.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 26 jan -   00:12  
Twee mannen aangehouden in Middelburg
Middelburg - In de Kromme Weele in Middelburg werd zaterdag omstreeks 03.00 uur twee mannen aangehouden.Een van de twee, een 32-jarige Amsterdammer, was even daarvoor wegens vervelend gedrag een horecabedrijf uitgezet.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 25 jan -   21:39  
Brandweer uitgerukt voor drooggekookte waterkoker
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is zondagavond gealarmeerd voor een automatisch brandalarm. Rond 18:45 uur ging het automatisch brandmeldsysteem af in het pand van supermarktketen Jumbo aan de Lorentzlaan in Terneuzen.
Gemaakt door: kees wesdorp
zo 25 jan -   19:42  
schoorsteenbrand heinkenszand
De brandweer heeft vanavond een schoorsteenbrand geblust aan de zilverschoonstraat in heinkenszand.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 25 jan -   19:31  
Schade na uitwijkmanoeuvre Goes
Goes - De politie is op zoek naar personen die getuige waren van een verkeersgevaarlijk situatie zaterdagavond om 23.45 uur bij de stoplichten richting Zierikzee op de Deltaweg in Goes.Een automobilist moest, bij het oprijden, uitwijken voor een grijs busje dat plots van de ene weghelft naar de andere reed.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 25 jan -   19:29  
Man gewond in horecagelegenheid, Middelburg
Middelburg - Afgelopen nacht is een 31-jarige man uit de gemeente Veere gewond geraakt in een horecagelegenheid in Middelburg.De man is gewond geraakt in zijn gezicht en is even buiten bewustzijn geweest.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 25 jan -   19:27  
Bestuurder aangehouden na verlaten plaats ongeval
Terneuzen - Vanmorgen rond 05.00 uur is een 20-jarige Terneuzenaar in zijn woning aangehouden.Hij wordt ervan verdacht eerder die nacht tegen een lantaarnpaal te zijn gereden op de Axelsestraat in zijn woonplaats en daarna de plaats van het ongeval te hebben verlaten.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 25 jan -   19:26  
Vijf woninginbraken Zeeuws Vlaanderen
Zeeuws Vlaanderen - Afgelopen dagen is op veel plaatsen ingebroken in Zeeuws Vlaanderen.Uit een woning boven een restaurant aan het Spuiplein in Breskens is een geldbedrag weggenomen.Uit een woning aan de de Visserslaan in Philippine zijn een laptop en een camera weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 25 jan -   14:54  
Opnieuw auto in rotonde Mortiere Middelburg
Middelburg - Afgelopen nacht is een 23-jarige automobiliste uit Noord-Scharwoude op de rotonde aan de Schroeweg in Middelburg gereden.De vrouw verklaarde dat ze in slaap was gevallen en in rechte lijn tegen de rotonde aan is gereden.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 25 jan -   14:38  
Vrachtwagen door brand verwoest Yerseke
Yerseke - In de vroege zondagmorgen werd de blusgroep Yerseke gealarmeerd voor een brand aan de Kerkhoekstraat. Toen was nog onbekend wat er brandde. Doordat het ontiegelijk glad was op de weg duurde het iets langer dan normaal dat de brandweerauto kon vertrekken.
Gemaakt door: troetelbeer
za 24 jan -   17:36  
Flinke hennepkwekerij NS station Arnemuiden
Arnemuiden - In het oude station van de Nederlandse Spoorwegen in Arnemuiden heeft de politie zaterdagmorgen een flinke hennepkwekerij ontdekt.Rond 11:00 uur deed de politie een inval in het pand aan de Molenweg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 24 jan -   17:35  
Man rijdt zonder rijbewijs en onder invloed Terneuzen
Terneuzen - Afgelopen nacht is op de Reuzenhoeksedijk in Terneuzen een 28-jarige automobilist uit die plaats gecontroleerd.Bleek dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken en dat hij zonder rijbewijs een auto bestuurde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 24 jan -   17:34  
Politie zoekt getuigen aanrijding Vlissingen
Vlissingen - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een aanrijding, die plaatsvond in de nacht van vrijdag op zaterdag op het parkeerterrein van de Agrimarkt in Papegaaienburg in Vlissingen. De aanrijding gebeurde vermoedelijk tussen 23.15 en 23.30 uur.
Gemaakt door: troetelbeer
za 24 jan -   10:33  
Twee mannen aangehouden na ruzie Middelburg
Middelburg - Afgelopen nacht zijn op Achter de Houttuinen in Middelburg twee mannen van 30- en 32-jaar uit die plaats aangehouden.De twee waren betrokken bij een ruzie waarbij de 32-jarige opzettelijk was ingereden op een auto waar personen inzaten.
Gemaakt door: troetelbeer
za 24 jan -   10:31  
Bromfietser- beginnend bestuurder - onder invloed
Goes - Van een 17-jarige Goesenaar is afgelopen nacht zijn rijbewijs ingevorderd.De jongen reed met hoge snelheid in de Sint Jacobsstraat in zijn woonplaats en kon door hard te remmen net voorkomen dat hij een mensenmassa inreed, verloor de controle over zijn scooter en kwam ten val.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   23:24  
Brandweer bevrijd 3 personen uit lift Middelburg
Middelburg - Om 21:57 zijn de spuitgasten van de post Torenweg gealarmeerd voor boven staande melding. Het volgende was op de pieper te lezen"P2 4533 Meanderlaan *** *** Middelburg liftopsluiting" Binnen enkele minuten was de TS 4533 uitruk gereed en is onder prio 2 uitgerukt naar boven genoemd adres.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   23:23  
Diefstal uit bedrijf, Tholen
Tholen - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een bedrijfsinbraak die donderdagavond tussen 22.15 uur en 22.40 uur, aan de Energieweg in Tholen plaatsvond.Na de alarmmelding is door de politie het pand van alle kanten geobserveerd en is met een politiehond het gehele pand doorzocht, maar dit was door de dader(s) al verlaten.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   20:24  
Ambulance betrokken bij ongeval Goes
Goes - Vrijdag omstreeks 14.00 uur vond op de Goesestraatweg bij 's-Gravenpolder een aanrijding plaats tussen een ambulance en een personenauto.De ambulance, bestuurd door een 48-jarige man uit Goes, reed met optische en geluidssignalen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   20:24  
Vrouw zwaargewond na ongeval Sluis
Sluis - In de Hoogstraat in Sluis werd vrijdag om 10.45 uur een 82-jarige vrouw uit die plaats door een bestelbus aangereden.De bestelbus werd bestuurd door een 28-jarige man uit Goes. Hij kwam vanaf de richting van Nieuwvliet.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   20:21  
Vrachtwagen gekanteld in Middelburg
Middelburg - Op de Oude Veerseweg in Middelburg vond vrijdag om 08.20 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.Een vrachtwagencombinatie, bestuurd door een 41-jarige, uit Ochtendung (D) afkomstige, man was op de smalle modderige weg met de rechterwielen in de berm geraakt.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   17:16  
Dorpeling zet drankrijder klem na botsing in Ovezande
Ovezande - Donderdagavond rond 23.50 uur heeft politie Zeeland, aan de Bloemenstraat in Ovezande een 21-jarige automobilist uit de gemeente Borsele aangehouden.Kort daarvoor botste de 21-jarige man, op het Kerkplein in Ovezande met zijn auto tegen een geparkeerd staande auto aan en reed vervolgens door.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   17:14  
Man krijgt voor de zesde keer bekeuring voor rijden zonder rijbewijs
Ritthem - Woensdagochtend rond 10.50 uur is een 25-jarige automobilist uit Vlissingen, aan de Marie Curieweg in Ritthem bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs.Tijdens het uitschrijven van de bekeuring beledigde de 25-jarige Vlissinger de agenten. Hierop is hij aangehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   17:13  
Middelburger aangehouden wegens bedreiging
Vlissingen - Donderdagavond is een 41-jarige Middelburger, bij het ziekenhuis in Vlissingen aangehouden wegens bedreiging en belediging.Eerder die avond kwam de man op de Statenlaan in Middelburg met zijn Spartamet ten val.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   17:11  
Duizenden euro's gestolen na inbraak
Breskens - Donderdagavond rond 20.05 uur is er ingebroken in een woning bij een horecagelegenheid in Breskens.Uit de woning zijn enkele duizenden euro's en sieraden met onbekende waarde weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   10:42  
Veel rook vrij bij middelbrand scheepswerf Yerseke
Yerseke - Vrijdagmorgen is veel rook vrijgekomen bij een middelbrand in een scheepswerf.Rond 08:25 uur brak de brand uit op een schip dat in een werf lag van scheepswerf van Os aan de Dregweg in Yerseke.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 jan -   10:23  
Bromfietscontrole in Breskens
Breskens - Politie Zeeland heeft donderdag van 14.30 uur tot 18.15 uur in Breskens een bromfietscontrole gehouden.De controles vonden plaats in Breskens (bromfiets) en Sint Anna ter Muiden (algemene verkeerscontrole).In totaal zijn er bij de controles 17 overtredingen geconstateerd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 22 jan -   21:15  
Eis: drie jaar cel voor steekpartij
Middelburg - Voor de rechtbank in Middelburg is drie jaar cel geëist tegen een 26-jarige Vlissinger. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag.Hij zou in oktober vorig jaar een man uit Oost-Souburg meerdere keren met een mes hebben gestoken na een stapavond in Vlissingen. Daar kregen ze ruzie over een meisje.
Gemaakt door: troetelbeer
do 22 jan -   21:14  
Technische oorzaak brand La Strada
Goes - Uit onderzoek van de politie blijkt dat de brand in een etage boven café La Strada in Goes hoogstwaarschijnlijk een technische oorzaak heeft.De brand brak op woensdag 7 januari uit in een pand boven het café aan de Sint Jacobstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
do 22 jan -   21:13  
Onderzoek Goudswaard duurt langer
Middelburg - Het onderzoek naar de aanpak van de AIVD van de affaire rond voormalig korpschef Fup Goudswaard, duurt nog maanden. Dat is langer dan verwacht, omdat het voor de Commissie van Toezicht van de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten lastig blijkt alle betrokkenen te spreken.
Gemaakt door: troetelbeer
do 22 jan -   21:12  
Nieuwe uitrukkleding brandweer Goes
Goes - De mensen van de Goese brandweer worden in een nieuw uniform gestoken. Op 4 februari nemen ze hun nieuwe pak om mee uit te rukken in gebruik.De uitrukkleding voldoet helemaal aan de leidraad die sinds 1 januari geldt voor de herkenbaarheid.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 21 jan -   17:16  
Brandweer gealarmeerd voor brand op een schip
Middelburg - Op een schip dat lag afgemeerd aan de Punt in Middelburg is woensdagmiddag brand ontstaan.Rond 16:05 uur werd de brand ontdekt waarna de alarmcentrale het blusvoertuig en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse stuurde.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 21 jan -   15:53  
Rijden onder invloed Vlissingen
vlissingen - Surveillerende agenten zagen afgelopen nacht rond 00.15 uur een auto met hoge snelheid over de Koningsweg in Vlissingen rijden.Ze besloten de bestuurder te controleren. De 32-jarige Vlissingse bestuurder werd verzocht een blaastest af te leggen maar tot 3 keer toe deed hij alsof de test mislukte.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 21 jan -   00:04  
Vrouw zwaargewond na ongeval Goes
Goes - De politie in Goes is op zoek naar getuigen van een ongeval op het Albertineplein waarbij dinsdagmiddag omstreeks 16.00 uur een 29-jarige fietsster uit Goes gewond raakte.Een 46-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele reed over de 's Gravenpolderseweg en stopte voor de rotonde Albertinaplein om voorrang te verlenen aan de 29-jarige vrouw.
Gemaakt door: troetelbeer
di 20 jan -   23:51  
Auto rijdt tegen lantaarnpaal, Koewacht
Koewacht - Op de Emmabaan is dinsdagmiddag een 32-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen tegen een lantaarnpaal gereden.Door onbekende oorzaak raakte ze van de weg, reed de berm in en botste daar tegen een lantaarnpaal. De 32-jarige vrouw kwam met de schrik vrij.
Gemaakt door: troetelbeer
di 20 jan -   23:50  
Fietskijkavond in Vlissingen
Vlissingen - Op maandag 26 januari a.s. is er weer een fietskijkavond op het politiebureau in Vlissingen.Als u uw fiets kwijt bent en u bent benieuwd of hij tussen alle aangetroffen fietsen staat op het politiebureau, dan bent u welkom tussen 19.00 en 20.00 uur.
Gemaakt door: troetelbeer
di 20 jan -   23:49  
Inbraak bedrijfspand, Middelburg
Middelburg - Dinsdag omstreeks 03.15 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Kruitmolenlaan.Nadat een deur was geforceerd, werd het pand doorzocht. Voor zover bekend zijn er geen goederen weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 20 jan -   23:47  
Hond aangereden door auto, Tholen
Tholen - Op de Abrahambeeckmanweg is dinsdagmiddag een hond aangereden door een personenauto. Het dier heeft de aanrijding niet overleefd en werd opgehaald door de dierenambulance uit Bergen op Zoom.
Gemaakt door: troetelbeer
di 20 jan -   19:01  
Terneuzenaar beroofd in eigen huis
Terneuzen - Zondagavond is een man in de P.C. Hooftstraat in Terneuzen in zijn eigen woning overvallen. Rond 21:40 uur drongen twee onbekende mannen de woning van de man binnen.Terwijl de bewoner werd bedreigd, doorzochten de mannen zijn woning.
Gemaakt door: troetelbeer
di 20 jan -   18:53  
Onderzoek naar kwijtgeraakte foetus
Goes - De Inspectie voor de Gezondheidszorg gaat onderzoek doen naar het incident met een foetus in een mortuarium bij het ziekenhuis in Goes. Dat zegt ziekenhuis-directeur Hans Simons.De foetus bleek onvindbaar toen de ouders het kwamen halen voor een bergafenis.
Gemaakt door: troetelbeer
di 20 jan -   18:52  
Korte tijd brand Total Raffinaderij
Vlissingen-Oost - Bij de Total Raffinaderij in Vlissingen-Oost heeft dinsdagochtend brand gewoed in de uitlaat van een van de reactoren van de benzine productie-eenheid.De bedrijfsbrandweer heeft de unit gecontroleerd uit bedrijf genomen. Na 15 minuten was het branden gestopt.
Gemaakt door: troetelbeer
di 20 jan -   17:10  
Twee minderjarige winkeldieven aangehouden
Goes - Maandagmiddag omstreeks 15.45 uur zijn twee minderjarige meisjes door de Zeeuwse politie aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.De twee, afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland en Yerseke en beiden 16 jaar, hadden schoenen gestolen bij een schoenenwinkel aan het Schuttershof en sieraden bij de Hema.
Gemaakt door: troetelbeer
di 20 jan -   17:09  
Inbraak in schuur, Tholen
Tholen - Tussen 18.00 uur en 20.10 uur is gisteravond ingebroken in een schuur aan de Noordpoort in Sint Maartensdijk.Van de schuur zijn raampjes ingeslagen. Er is niets uit de schuur weggenomen, maar er is wel schade ontstaan door de vernieling.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 19 jan -   22:19  
Hulpdiensten massaal uitgerukt voor ongeval Vlaketunnel
Kapelle - De hulpdiensten zijn maandagavond massaal uitgerukt voor een ongeval in de Vlaketunnel. Rond 18:50 uur reed een Duitse vrachtwagen door de tunnel richting Bergen op Zoom toen hij in de slip raakte en tegen de rechtertunnelwand aanbotste.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 19 jan -   18:25  
Babylijkje zoekgeraakt in mortuarium Goes
Goes - In het mortuarium van het Oosterscheldeziekenhuis in Goes is vorige week het lichaam van een doodgeboren baby zoekgeraakt.Het gaat om een foetus van 17 weken. Toen de ouders het wilden begraven, bleken de stoffelijke resten onvindbaar. Het incident is gemeld bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 19 jan -   17:31  
Man gewond na ongeval Nieuwlandseweg
Nieuw en Sint Joosland - Bij een ongeval op de Nieuwlandseweg bij Nieuw en Sint Joosland is maandagmiddag een fietser gewond geraakt.Rond 15:10 uur gaf de fietser bij de oprit naar de A58 richting Vlissingen geen voorrang aan een automobilist.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 19 jan -   16:01  
Vernielingen gepleegd in volkstuinencomplex
Goes - In het volkstuinencomplex aan de Ploegweg in Goes zijn het afgelopen weekend vernielingen gepleegd.Diverse tuinhuisjes zijn vernield, van glazen kassen zijn de ruiten ingeslagen, groenten vertrapt en watertonnen zijn omver gekieperd door de, tot nu toe, onbekende daders.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 19 jan -   16:00  
Bromfietscontrole op Schouwen
Zierikzee - Vanmorgen tussen 07.00 en 08.30 uur is een bromfietscontrole gehouden door agenten van de Zeeuwse politie.De controle vond plaats in de Haringvlietstraat in Zierikzee. Tijdens deze controle zijn diverse bromfietsbestuurders gecontroleerd op het bezit van een bromfietsrijbewijs, technische gebreken van de brommer en het motorvermogen werd gemeten middels de rollentestbank.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 19 jan -   13:08  
Politie zoekt getuigen van inbraak Vlissingen
Vlissingen - Vanmorgen omstreeks 08.20 uur is een diefstal ontdekt uit twee in aanbouw zijnde woningen in Vlissingen.De woningen liggen in de Jozef Israellaan op de kruising met de Beatrixlaan. Medewerkers van een bouwbedrijf hadden de woningen vrijdag netjes afgesloten achtergelaten.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 19 jan -   13:07  
Twee inbrekers op heterdaad aangehouden
Aardenburg - Vannacht omstreeks 04.40 uur kregen surveillerende agenten van de meldkamer van politie Zeeland een melding dat er werd ingebroken in een loods aan de Bogaardstraat in Aardenburg. Ook werd erbij vermeld dat er een rode auto met een Belgisch kenteken was gezien door getuigen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 19 jan -   13:06  
Man zwaargewond na val van Hooiwagen
Terneuzen - Een 50-jarige man uit de gemeente Terneuzen is gistermorgen gewond geraakt aan zijn hoofd toen hij van een hooiwagen afviel.De man was aan het werk op de Noordstraat toen het ongeval gebeurde. Door een getuige is direct 1-1-2 gebeld.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 19 jan -   13:00  
Brandweer ingezet voor buitenbrand Middelburg
Middelburg - De beroepsploeg van de stadsgewestelijke brandweer is maandagmorgen gealarmeerd voor een melding van een buitenbrand.Rond 11:05 uur belde een voorbijganger naar de alarmcentrale om te melden dat er een sterke brandlucht uit een stroomkast van energiebedrijf de Delta kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 19 jan -   12:56  
Brandweer gealarmeerd voor een gaslucht Wolphaartsdijk
Wolphaartsdijk - De brandweer is maandagmorgen uitgerukt voor een gaslucht in Wolphaartsdijk.Rond 11:00 uur werd het blusvoertuig van Wolphaartsdijk gealarmeerd omdat er in een woning aan de Hoofdstraat een sterke gaslucht hing.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 jan -   23:42  
Automobilist aangehouden voor doorrijden na ongeval
Goes - Door de politie is afgelopen zaterdagmiddag een 25-jarige automobilist uit Heinkenszand aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding. Ter hoogte van de verkeerslichten op de Van de Spiegelstraat in Goes was hij achterop de auto van een 31-jarige Goesenaar gebotst toen deze plotseling moest remmen voor een afslaande auto.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 jan -   23:41  
Fietser geraakt door passerende bus, Tholen
Tholen - Zaterdagavond is een 13-jarige fietser uit de gemeente Tholen ten val gekomen nadat hij was geraakt door een passerende bus. De jongen fietste rond 18.30 uur over de Hogeweg toen hij vlak voor de bult werd ingehaald door een lijnbus die werd bestuurd door een 47-jarige man uit Oude Tonge.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 jan -   23:40  
Pony aangereden door auto, Vogelwaarde
Vogelwaarde - Op de Provincialeweg is zondagmorgen rond 07.30 uur een pony aangereden door een personenauto. Het dier raakte bij de aanrijding gewond en is later overleden. De pony was samen met enkele soortgenoten ontsnapt uit een weiland en liep op de weg.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 18 jan -   14:00  
Financiën RAVZ slechter dan gedacht
Zeeland - De financiële situatie van de Regionale Ambulance Voorziening Zeeland is nog slechter dan gedacht.Het tekort bij de dienst is minstens 1,6 miljoen euro en kan nog oplopen tot 2,2 miljoen of zelfs meer.
Gemaakt door: troetelbeer
za 17 jan -   20:18  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Middelburg - De vrijwilligers van de post Torenweg en de Stromenweg zijn zaterdagmiddag gealarmeerd voor een automatisch brandalarm in de Buitenruststraat in Middelburg.Rond 16:25 uur ging het alarm af, waardoor automatisch het blusvoertuig van de Torenweg en de ladderwagen van de Stromenweg werden gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 jan -   18:36  
Verkeersongeval bij Nieuw en Sint Joosland
Nieuw en Sint Joosland - Op de A58, ter hoogte van de afslag Nieuw en Sint Joosland, vond vrijdag omstreeks 07.00 uur een aanrijding plaats.Een 19-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder, die vanuit richting Arnemuiden richting Middelburg reed, wilde ter hoogte van de afslag een vrachtwagencombinatie inhalen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 16 jan -   16:59  
Vrouw gewond na aanrijding Middelburg
Middelburg - Een vrouw is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat zij was aangereden door een personenauto. Rond 14:40 uur werd de vrouw door een personenauto aangereden op de Stationsstraat in Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 jan -   10:36  
Brigadier buiten functie gesteld
Zeeland - De korpschef van politie Zeeland heeft op 14 januari 2009 een 52-jarige brigadier buiten functie gesteld. Hij wordt verdacht van het plegen van een winkeldiefstal. De brigadier was werkzaam in het district Oosterscheldebekken. .
Gemaakt door: troetelbeer
do 15 jan -   14:48  
Ernstig bedrijfsongeval, Zierikzee
Zierikzee - Rond kwart over twaalf donderdagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval bij Zeelandia.Ter plaatse bleek het te gaan om een ongeval met een robot welke een werknemer had klemgedrukt in de bakkerijfabriek.
Gemaakt door: 112zeeland
do 15 jan -   13:39  
Gemeenten bijgepraat over RAVZ
zeeland - Het onderzoeksbureau dat in opdracht van de provincie de ambulancedienst RAVZ doorlicht, kan niet tot een andere conclusie komen: "De situatie is buitengemeen ernstig", aldus Ricks Meppelder.
Gemaakt door: 112zeeland
do 15 jan -   13:21  
Ziekte van Lyme is beroepsziekte
zeeland - De politie moet de ziekte van Lyme erkennen als beroepsziekte. Dat heeft de bestuursrechter in Middelburg bepaald.Een oud-agent (54) van de Zeeuwse veldpolitie spande de zaak in 2007
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 jan -   21:40  
Autobanden lekgestoken in Terneuzen
Terneuzen - Afgelopen nacht zijn in de Beethovenhof, de Beethovenlaan, de Jozef Haydnlaan en de Debussyhof in Terneuzen een groot aantal autobanden lekgestoken.In totaal zijn zo'n 13 auto's aangetroffen met lekke banden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 14 jan -   19:46  
Brandweer blust autobrand Vlissingen
Vlissingen - De brandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor een autobrand.Rond 13:15 uur werd de brand ontdekt in de Clijverstraat in Vlissingen. Direct werd het blusvoertuig van de Stromenweg 4530 met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 jan -   18:19  
Aanrijding in Terneuzen
Terneuzen - Op de Binnenvaartweg in Terneuzen vond woensdag om 07.50 uur een aanrijding plaats. Een 34-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed, achter een shovel, over de Kennedylaan in de richting van de Buitenhaven.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 jan -   18:18  
Verkeerscontrole Goes
Goes - Woensdag tussen 07.15 en 08.30 werd in het kader van het project 'scholieren veilig naar school' een verkeerscontrole gehouden.De controle werd uitgevoerd rondom het station, op de route vanuit Kapelle naar Goes en de Kloetingseweg. De bekeuringen die werden uitgeschreven betroffen vooral het niet / of slecht voeren van verlichting.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 jan -   18:15  
Aanrijding in Goes
Goes - In de Beukenstraat in Goes gebeurde woensdag omstreeks 08.30 uur een aanrijding. Een 58-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder reed over de 's-Gravenpolderseweg, komende uit de richting van zijn woonplaats.
Gemaakt door: troetelbeer
di 13 jan -   22:52  
Brandweer ingezet voor liftopsluiting Middelburg
Middelburg - De brandweer is dinsdagmiddag uitgerukt voor een liftopsluiting.Rond 12:40 uur werd de brandweer gebeld om te melden dat in een flat aan de Meanderlaan een lift vast zat.
Gemaakt door: 112zeeland
di 13 jan -   19:20  
Bromfietscontrole in Oostburg
Oostburg - Politie Zeeland heeft dinsdagochtend tussen 06.45 uur en 12.00 uur een bromfietscontrole gehouden in Oostburg. De controle vond plaats op de wegen rond het Zwincollege.
Gemaakt door: 112zeeland
di 13 jan -   19:19  
Aanhanger schept fietsster
Goes - Omstreeks 08.30 uur vanmorgen heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een aanhanger en een fietsster. Een 40-jarige Goese vrouw fietste door de Schengestraat in haar woonplaats.
Gemaakt door: 112zeeland
di 13 jan -   19:19  
Hennepkwekerij in Nieuw- en Sint Joosland
Nieuw- en Sint Joosland - Naar aanleiding van overlastklachten van buurtbewoners is de Zeeuwse politie vandaag rond 13.00 uur binnengevallen in een pand aan de Veerstraat in Nieuw- en Sint Joosland.
Gemaakt door: kees wesdorp
di 13 jan -   15:06  
vast in de lift Goes
Goes - Dinsdag morgen zijn een client en haar begeleidster vast komen te zitten in de lift.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 jan -   22:18  
Auto gestolen in Rilland
Rilland - Omstreeks 16.20 uur vanmiddag is ontdekt dat een personenauto was gestolen vanaf een parkeerplaats aan de Haltestraat in Rilland.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 jan -   22:00  
Medicijnen gestolen bij inbraak in auto
Vlissingen - Vanmorgen vroeg is bij een inbraak in een bedrijfsbus in de Walstraat in Vlissingen een mintgroene koelbox annex brooddoos weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 jan -   21:58  
Damhert aangereden
Burgh Haamstede - Afgelopen zaterdag omstreeks 14.00 uur is een damhert aangereden op de Kloosterweg in Burgh Haamstede.Het beest is waarschijnlijk in paniek het bos uitgevlucht, nadat er een groep mensen, met honden, op een luidruchtige manier door het Gadrabos aan het lopen was.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 jan -   21:57  
Brandonderzoek La Strada, Goes
Goes - Door instortingsgevaar heeft de technische recherche van politie Zeeland nog geen onderzoek kunnen doen naar de brandoorzaak. Vooralsnog is er geen vermoeden van brandstichting. Mogelijk dat eventueel later nog bij de sloop onderzoek wordt gedaan.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 12 jan -   19:52  
Vrouw gewond na aanrijding Stoofweg Nieuwdorp
Nieuwdorp - Op de Stoofweg in Nieuwdorp heeft vanmiddag rond 17.26 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij een voetganger gewond is geraakt.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 jan -   12:05  
Meisje mishandeld
Zoutelande - In een horecagelegenheid in Zoutelande is vannacht omstreeks 01.00 uur een 14-jarig meisje uit Middelburg gewond geraakt nadat zij een glas in haar gezicht gegooid had gekregen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 jan -   12:04  
Eenzijdig ongeval Vrouwenpolder
Vrouwenpolder - Op de Polredijk in Vrouwenpolder heeft vanmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 16.09 uur vanmiddag reed een 22-jarige man uit Middelburg over de Polredijk.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 jan -   12:01  
Oplichter aangehouden . vlissingen
Vlissingen - Door de politie is afgelopen vrijdag een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor oplichting.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 jan -   11:36  
Schaatstoertocht Sluis-Brugge-Sluis
Sluis-Brugge - Zondag middag heeft de Zeeuwse politie de schaatstoertocht Sluis-Brugge-Sluis begeleidt. Volgens de agenten ter plaatse was het erg druk op het ijs.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 11 jan -   23:11  
Gestolen auto in brand gestoken Oost-Souburg
Oost-Souburg - Zondagavond hebben onbekende een gestolen auto in Oost-Souburg in brand gestoken.Rond 21:00 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er aan Bermweg een buitenbrand woedde.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 11 jan -   22:44  
Uitslaande brand verwoest schuur Kamperland
Kamperland - In een schuur van een meubelmaker aan de Bosdijk in Kamperland heeft zondagavond een flinke uitslaande brand gewoed.Rond 18:50 uur werd de brand ontdekt, waarna gelijk de brandweer werd gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 11 jan -   22:41  
Schaatser zwaargewond na val Wolphaartsdijk
Wolphaartsdijk - Een schaatser is zondagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij op het ijs was gevallen.De man was op het ijs aan de Schengeweg in Wolphaartsdijk aan het schaatsen toen hij rond 14:50 uur ten val kwam.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 11 jan -   18:47  
Als haantjes , Vlissingen
Vlissingen - Rond 01.30 uur vannacht reden agenten van de Zeeuwse politie over het Bellamypark in Vlissingen.Ter hoogte van één van de café's zagen zij een uitsmijter en een onbekende man als kemphaantjes tegenover elkaar staan bij een personenauto.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 11 jan -   18:45  
Auto gestolen Middelburg
Middelburg - Van een parkeerplaats op de Meanderlaan in Middelburg is tussen zaterdag 17.00 uur en zondag 10.00 uur een personenauto weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 11 jan -   18:42  
Inbraak in woning na verlies sleutel
Terneuzen - Gisteravond tussen 21.00 en 21.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Tholensstraat in Terneuzen. Een van de bewoners van de woning was eerder de huissleutel verloren.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 11 jan -   18:39  
23-jarige zonder reden mishandeld
Terneuzen - Een 23-jarige man uit de gemeente Terneuzen is in de nacht van zaterdag op zondag, tussen 00.15 en 01.00 uur behoorlijk mishandeld door een groepje onbekenden.
Gemaakt door: troetelbeer
za 10 jan -   18:27  
Duikers oefenen met ijsduik Arnemuiden
Arnemuiden - De duikers van de Stromenweg hebben zaterdagmorgen een ijsduik gehouden.Bij kanovijver de Piet in Arnemuiden waren diverse wakken gemaakt waar de duikers in konden duiken. De duikers moesten diverse oefeningen doen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 10 jan -   14:29  
Schaatser rijdt in wak Scharendijke
Scharendijke - Een schaatser is zaterdagmorgen rond 12 uur in een wak gereden tijdens het schaatsen aan de Kapelleweg in Scharendijke.Omstanders zagen een man schaatsen, en even later zagen zij zijn muts bij een wak liggen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 10 jan -   14:18  
Zwaargewonde bij ongeluk Waterlandkerkje
Waterlandkerkje - Een 20-jarige automobilist is zaterdag om 01.30 uur van de weg geraakt bij een ongeluk aan de Philipsweg in Waterlandkerkje. Hij liep ernstig hoofdletsel op.Hij raakte met de auto in de berm, schoot de weg over.
Gemaakt door: troetelbeer
za 10 jan -   14:13  
Brand na explosie terrein Eastman
Middelburg - Bij chemiebedrijf Eastman aan de Herculesweg in Middelburg heeft zaterdag na 11.00 uur korte tijd brand gewond na een luide explosie.Op het terrein is een veiligheidsklep van een hogedrukleiding met waterstof geknald.
Gemaakt door: troetelbeer
za 10 jan -   14:06  
Rijbewijs ingevorderd van drankrijder
's-Heer Hendrikskinderen - Omstreeks 22.35 uur gisteravond zagen agenten van de Zeeuwse politie een automobilist rijden op de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Hendrikskinderen.Omdat de automobilist nogal slingerde en zich niet aan de gestelde maximum snelheid hield, besloten de agenten de bestuurder een blaastest af te nemen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 10 jan -   14:03  
Snorfietser rijdt met teveel drank op
Burgh Haamstede - Omstreeks 01.25 uur vannacht zagen agenten van de Zeeuwse politie een snorfietser rijden zonder verlichting.De snorfietser reed een geslotenverklaring op de Ring in Burgh Haamstede in en de agenten wilden de betrokkene laten stoppen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 10 jan -   05:27  
Ongeluk stremt Westerscheldetunnel
Driewegen - De Westerscheldetunnel in de richting van Zeeuws-Vlaanderen is vrijdagavond ongeveer een uur afgesloten geweest.De tunnel werd rond elf uur afgesloten omdat bij de ingang van de tunnelbuis een auto tegen de wand was gereden. Het is nog niet duidelijk waarom dat gebeurde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 10 jan -   04:45  
Brandweer gealarmeerd voor neerhalen lantaarnpaal
Vlissingen - De brandweer is zaterdagmorgen gealarmeerd voor het neerhalen van een lantaarnpaal.Rond 02:50 vroeg de politie om assistentie van de brandweer op de Spuikomweg in Vlissingen. Daar was een automobilist(e) tegen de lantaarnpaal aangereden.
Gemaakt door: troetelbeer
za 10 jan -   00:05  
Ramkraak in Terneuzen
Terneuzen - Afgelopen nacht is de roldeur van een bedrijf aan de Lange Reksestraat in Terneuzen vernield. Onbekenden hebben de roldeur kapotgereden en zich zo de toegang tot het pand verschaft.
Gemaakt door: troetelbeer
za 10 jan -   00:03  
Meisje gewond na val van paard, Nisse
Nisse - Vrijdagmiddag rond 14.05 uur is een 17-jarig meisje uit Roosendaal, tijdens een paardrijles aan de Gerbernesseweg in Nisse, gewond geraakt.Het meisje kwam tijdens haar les gedeeltelijk onder haar paard terecht nadat het dier steigerde en viel.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 9 jan -   19:15  
Nieuwe sirene voor de hulpdiensten
Zeeland - Ambulance, brandweer en politie krijgen vanaf 1 maart 2009 een nieuwe gezamelijke sirene.In Nederland heeft de brandweer en politie een tweetonige sirene, en de ambulance een drietoninge sirene.Omdat de automobilisten in een steeds beter geïsoleerde cabine zitten, of de radio hard hebben staan werd de sirene niet altijd optijd gehoord.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 9 jan -   12:08  
Baldadige jeugd laat brandweer uitrukken
Middelburg - Donderdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een automatisch brandalarm.Rond 19:55 uur werd een handmelder ingedrukt in een gezinsvervangend tehuis in de Prinses Maximastraat in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 9 jan -   09:43  
Brandweer blust brandende caravan Sluiskil
Sluiskil - De brandweer van Terneuzen is donderdagavond gealarmeerd voor een brandende caravan in Sluiskil.Rond 23:10 ontdekte passerende automobilisten de caravan in de berm van de Oostkade (N686).
Gemaakt door: troetelbeer
vr 9 jan -   09:41  
Aanvaring binnenvaartschip en bunkerboot
Terneuzen - In het Kanaal van Terneuzen naar Gent heeft donderdagavond een aanvaring plaatsgevonden tussen een binnenvaartschip en een bunkerboot.Het binnenvaartschip Silencio kwam bij het afmeren aan het Noorddok in aanvaring met de bunkerboot.
Gemaakt door: troetelbeer
do 8 jan -   21:42  
Tijdelijk huisverbod opgelegd
Hulst - Politie Zeeland heeft afgelopen zondag een 48-jarige man in Hulst aangehouden.De man is aangehouden voor het mishandelen van zijn partner.Hij is voorgeleid en kreeg een huisverbod van 10 dagen opgelegd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 8 jan -   21:41  
Aanrijding door gladheid Terneuzen
Terneuzen - Vanmorgen rond 08.30 uur zijn op de G. Gezellestraat in Terneuzen drie auto's op elkaar gebotst vanwege de gladheid.
Gemaakt door: troetelbeer
do 8 jan -   21:39  
Vrachtwagen botst op bestelwagen
Ritthem - Woensdag rond 15.50 uur vond op de Europaweg Noord te Ritthem een aanrijding plaats tussen een bestelwagen en een vrachtwagen.Een 59-jarige chauffeur van een vrachtwagen uit Lier (B) wilde de Europweg Noord inslaan maar zag daarbij een 25-jarige bestuurder van een bestelburs over het hoofd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 8 jan -   21:37  
Aanrijding auto / bromfiets
Sint Jansteen - Woensdagavond rond 22.00 uur zijn op de De Verrekijker in Sint Jansteen een bromfietser en een automobiliste met elkaar in aanrijding gekomen.De 28-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst had de plaats van het ongeval verlaten maar was daarna toch weer teruggekeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 8 jan -   21:33  
Grote rampenoefening Terneuzen
Terneuzen - In Terneuzen wordt donderdagavond een grote rampenoefening gehouden.In de Westbuitenhaven wordt rond 19:15 uur op een schip de rampenoefening gehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
do 8 jan -   10:51  
Auto glijdt van de weg Koudekerke
Koudekerke - Donderdagmorgen is een automobilist van de weg afgegleden door de gladheid.De man reed over de Meindersweg richting de Hogelandseweg toen hij in een bocht rechtdoor gleed. Direct werd er een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 7 jan -   22:34  
Kerstbomen in brand Boekweitstraat Arnemuiden
Arnemuiden - De brandweer van Arnemuiden is woensdagavond uitgerukt voor een buitenbrand in Arnemuiden.Rond half acht werd de blusploeg van Arnemuiden gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Boekweitstraat in Arnemuiden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 7 jan -   17:30  
Vrouw op A58 bevallen van een zoon
Goes - Een vrouw is dinsdag op de A58 bevallen van een zoon.De ouders waren onderweg naar ziekenhuis in Goes, omdat de vrouw onder begeleiding van een gynaecoloog moest bevallen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 7 jan -   17:18  
Zeer grote uitslaande brand café Goes
Goes - In een woning boven café La Strada in de Sint Jacobsstraat in Goes heeft woensdagmiddag een zeer grote uitslaande brand gewoed.Rond 14:55 uur brak de brand uit in de woning waarop de alarmcentrale een blusvoertuig en de ladderwagen van Goes ter plaatse stuurde.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 7 jan -   17:16  
Drie woninginbraken 's-Heer Hendrikskinderen
's-Heer Hendrikskinderen - In de nacht van dinsdag op woensdag werd in, voor zover nu bekend, drie woningen in 's-Heer Hendrikskinderen ingebroken.De inbraken vonden plaats in een woning in de Heer Wissestraat en in twee woningen in de Van Maelstedestraat.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 7 jan -   17:15  
Vrouw rijdt onder invloed in de sloot
Nieuw Namen - In de Kieldrechtse Molenstraat in Nieuw Namen reed dinsdag omstreeks 22.30 uur een 43-jarige automobiliste uit Deurne in de sloot.De vrouw, die voor zover bekend ongedeerd was, had ongeveer 4x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 7 jan -   17:13  
Vrouw gewond na ongeval Vlissingen
Vlissingen - In de Gasthuisstraat in Vlissingen vond woensdag omstreeks 00.30 uur een verkeersongeval plaats.Een 28-jarige Vlissinger reed op zijn snorfiets over de Gasthuisstraat, komende uit de richting van de Beursstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 7 jan -   11:17  
Strooiwagens actief tijdens gladde nachten
Serooskerke (W) - De Zeeuwse strooiwagens hebben hun handen vol aan de gladheid op de Zeeuwse wegen. Vannacht om 3 uur kwamen diverse chauffeur naar de zoutopslag van de Gemeente Veere in Serooskerke.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 7 jan -   10:57  
Politie dooft buitenbrand Middelburg
Middelburg - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een buitenbrand gedoofd.Rond 00:30 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er in de Prinses Irenestraat in Middelburg een heg in de brand stond.
Gemaakt door: troetelbeer
di 6 jan -   23:51  
Mobiel Toilet in brand gestoken Vlissingen
Vlissingen - Onbekende hebben dinsdagavond een mobiel toilet in brand gestoken.Rond 22:40 uur belde een bewoner uit Westerzicht in Vlissingen naar de brandweer om de brand te melden. De alarmcentrale stuurde het blusvoertuig van de post Stromenweg zonder spoed ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
di 6 jan -   21:54  
Automobilist rijdt op middengeleider, Middelburg
Middelburg - Op de Oosterscheldestraat is dinsdagmiddag rond 13.30 uur een 25-jarige Vlissinger met zijn auto op de middengeleider gereden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 6 jan -   21:52  
Flinke schade bij aanrijding, Brouwershaven
Brouwershaven - Op de kruising Delingsdijk/Oude Schouwsedijk vond dinsdagmorgen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.Een 60-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Oude Schouwsedijk.
Gemaakt door: 112zeeland
di 6 jan -   21:50  
Auto in de sloot, Goes
Goes - Op de A58 is dinsdagmorgen omstreeks 10.30 uur een 53-jarige Vlissinger met zijn auto in de sloot beland.
Gemaakt door: 112zeeland
di 6 jan -   21:47  
Hennepkwekerij ontdekt , Biervliet
Biervliet - Door een brandje in een woning aan de Gentsestraat is dinsdagmorgen bij toeval een hennepkwekerij ontdekt. Het brandje in een gemeenschappelijke schoorsteen werd vanmorgen rond 09.00 uur ontdekt.
Gemaakt door: troetelbeer
di 6 jan -   17:35  
Bejaarde man overvallen in woning Kamperland
Kamperland - De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een bejaarde man in een woning in Kamperland.Zondagavond 4 januari rond 19.00 uur is een 85-jarige man in zijn woning aan het Campensnieuwland in Kamperland overvallen door twee onbekende mannen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 6 jan -   17:32  
12 bekeuringen tijdens controle Terneuzen
Terneuzen - Maandag tussen 18.00 uur en 22.00 uur vond op de Bellamystraat in Terneuzen een verkeerscontrole plaats.
Gemaakt door: troetelbeer
di 6 jan -   17:30  
Rijden zonder rijbewijs en onder invloed
Renesse - Op de Recreatieverdeelweg in Renesse is afgelopen nacht een 42-jarige automobilist uit Rotterdam aangehouden voor rijden onder invloed.Bij controle bleek dat hij reed met een ongeldig rijbewijs en verder bleek dat hij 3½ maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
di 6 jan -   03:17  
Elf auto’s verwoest door grote brand Goes
Goes - Bij een autobedrijf in Goes zijn maandagavond elf auto’s door een grote brand verwoest.Rond 23:50 uur zag en voorbijganger grote vlammen van het autobedrijf aan de Anthony Fokkerstraat komen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 5 jan -   23:08  
Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand Vlissingen
Vlissingen - De vrijwilligers van de post Stromenweg uit Middelburg zijn maandagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand in Vlissingen.Rond 18:50 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen van iemand die vonken uit de schoorsteen zag komen bij de achterburen aan de Van der Veerlaan.