Selecteer per datum:

zo 31 mrt -   21:54  
Kamperland paasvuur
Kamperland - Hier wat foto's afgebeeld van het paasvuur te Kamperland
zo 31 mrt -   21:33  
Brand Nassaulaan Middelburg
Middelburg - Om 21.20 uur is er door de regionale alarmcentrale, brandalarm gemaakt voor een binnenbrand op de Nassaulaan te Middelburg. Door onderzoek heeft de brandweer vastgesteld dat mogelijk een waterkoker onploft is en hierdoor veel stoom vrij kwam. Deze stoom werd gezien al rook en hiervoor heeft men de brandweer laten komen. Ook zijn er door de druk enkele ruiten gesneuveld. Maandag is i.v.m. nader politieonderzoek, de bewoner aangehouden.
zo 31 mrt -   16:56  
Schuurbrand Vlissingen
Vlissingen - De Vlissingse brandweer is om 16.30 uur gealarmeerd voor brand in een schuurtje aan de Jan Vermeerlaan te Vlissingen. De bewoner heeft zelf het vuur kunnen blussen door er water op te gooien. De brandweer heeft de brand met een straal hogedruk afgeblust. Door "DE" hoofdagent van politie wordt een onderzoek ingesteld. Spelende kinderen hebben mogelijk de brand veroorzaakt.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 31 mrt -   00:01  
Brandalarm Koestraat, Middelburg
Middelburg - De vrijwilligers van de post Stromenweg zijn zaterdagavond gealarmeerd voor een brandalarm in de Koestraat in Middelburg. Rond 21:45 uur ging het alarm af, waardoor automatisch het blusvoertuig van de Stromenweg word gealarmeerd. Toen de brandweer ter plaatse kwam, heeft men een controle gedaan, maar niets gevonden. hierna is men weer teruggekeerd naar de kazerne.
Gemaakt door: 112zeeland
za 30 mrt -   23:46  
Brand op camping
Oostkapelle - Rond 22.23 uur is er brand ontstaan op een mini camping. De mini camping is gelegen aan de Domburgseweg te Oostkapelle. De bluswagens van Oostkapelle, Domburg en de waterwagen van Serooskerke zijn uitgerukt naar de brand. De waterwagen van Serooskerke is ingezet om de bluswagens te voorzien van water. Er zijn tot zover bekend geen mensen gewond geraakt. Wat er in de brand stond is niet bekend.
za 30 mrt -   16:32  
K.N.R.M. Breskens
Westerschelde ankergebied - Om 16.15 uur heeft de K.N.R.M. reddingboot Zeemanshoop uit Breskens zee gekozen voor hulpverlening aan het visbootje Lotte. Het bootje lag met motorstoring op de rede van Vlissingen, en is op sleep genomen naar de thuishaven Breskens. 16.44 uur einde aktie.
Gemaakt door: 112zeeland
za 30 mrt -   16:25  
Twee mannen slachtoffer straatroof
Vlissingen - Zaterdag omstreeks 04.15 zijn in de Oudstraat twee Vlissingers van 19- en 49 jaar het slachtoffer geworden van een straatroof. Onder bedreiging van geweld moest het tweetal kleding en tassen afgeven aan twee hen onbekende mannen. Na de beroving zijn de twee daders weggereden op een scooter in de richting van Lammerenburg. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de daders. Daarbij is ook de hulp ingeroepen van een politiehond. Helaas zijn de daders niet gevonden. Op dit moment zijn we nog druk bezig met het onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
za 30 mrt -   16:24  
Boetes tijdens controle recreatieverkeer
Middelburg - Op de Havenpoortweg is vrijdag tussen 10.00 en 17.30 uur een algemene verkeerscontrole gehouden. Tijdens deze controle werd met name gelet op recreatieverkeer/auto's met caravan die richting de kust reden. In totaal werden ongeveer 100 voertuigen gecontroleerd en werden 20 bekeuringen uitgedeeld:
za 30 mrt -   13:55  
Keukenbrandje in Middelburg
Middelburg - Om 12.45 uur werden een ambulance met spoed en de brandweer zonder spoednaar de Dordtse Kilstraat in Middelburg gestuurd. Hier was door een pan op het vuur, brand in de keuken ontstaan. Door kordaat optreden van de bewoner is de schade beperkt gebleve.De brandweer heeft de woning geventileerd, en een medewerker van de stichting Salvage zal voor de eerste schade afhandeling zorgdragen.
Gemaakt door: Krukeltje
za 30 mrt -   11:41  
Auto boven watergang op Deltaweg Goes
Goes - Vanmorgen rond 10.20 uur is er een auto uit de bocht gevlogen op de Deltaweg te Goes. Vier brandweervoertuigen, twee ambulances en een rapid responder werden opgeroepen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 29 mrt -   15:24  
Man aangehouden voor diefstal auto
Zierikzee - Op de N59 is gisteren, donderdag 29 maart, een 54-jarige man uit Vlaardingen aangehouden voor diefstal van een personenauto. Agenten zagen rond het middaguur het betreffende voertuig rijden over de N59. De auto bleek sinds 5 maart jl. gesignaleerd te staan, was toen gestolen in Vlaardingen. De bestuurder kreeg een stopteken en werd aan de kant gezet ter hoogte van de verkeerslichten Weg naar de Val. De bestuurder bleek een 54-jarige man uit Vlaardingen te zijn. Hij is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Zierikzee voor verhoor. De auto is eveneens overgebracht naar het bureau en in beslag genomen. In de auto werden diverse goederen aangetroffen waaronder sieraden. Omdat het vermoeden bestaat dat deze spullen van diefstal afkomstig waren, zijn ze in beslag genomen voor verder onderzoek. Verder bleek dat de Vlaardinger gezocht werd door de politie in Rotterdam-Rijnmond. Hij is dan ook aan dit korps overgedragen. De auto is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 29 mrt -   00:00  
Schoorsteenbrand Middelburg
Middelburg - Brandweer ingezet voor schoorsteenbrand Middelburg. De vrijwilligers van de Torenweg zijn donderdagavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand. Rond 22:20 uur werden de bewoners van een woning aan de Torentrans op geschikt door dat hun schoorsteen in brand stond. Direct werd de brandweer gealarmeerd, en die rukte binnen enkele minuten uit naar het brandadres. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het te gaan om een klein brandje in het bovenste gedeelte van het rookkanaal. Om de brand te doven heeft de brandweer de schoorsteen geveegd. De brandweer is ruim en uur bezig geweest om de brand te kunnen doven. Hoe groot de schade is niet belend.
do 28 mrt -   23:40  
Brand in Sluis
Sluis - In de Nieuwstraat te Sluis woedt op dit ogenblik een grote brand. Om even over elf uur werd de eerste melding gedaan, en om om 23.30 uur werd opgeschaald naar grote brand. Nadat om 23.40 uur de brandweer van Terneuzen voor assistentie opgeroepen was, heeft men om 00.11 uur ook assistentie van het korps Oostburg gevraagd. Men is zeer druk bezig om overslag naar de belendende percelen te voorkomen. De bewoners van deze panden zijn geëvacueerd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 mrt -   17:49  
Hennepkwekerij opgerold in woning
Tholen - Door een tip van een burger heeft de politie een hennepkwekerij opgerold in een onbewoonde woning aan de Visstraat in Tholen. Door agenten is nader onderzoek gedaan rondom het pand. Na de constatering van Energiebedrijf Delta dat er illegaal stroom afgenomen wordt, is toestemming gegeven om in de woning te kijken. Rond 09.00 uur vanmorgen zijn agenten de woning binnengegaan en treffen op de bovenverdieping inderdaad een kweekruimte aan met 230 nagenoeg oogstrijpe planten. Verder zijn er aanwijzingen gevonden dat er meerdere keren hennep geoogst is. De bovenverdieping is geruimd en alle planten en kweekapparatuur worden vernietigd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 mrt -   17:45  
Getuigen gezocht mishandelingen vrouw
Middelburg - Een 37-jarige vrouw heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandelingen. Zij heeft daarbij diverse verwondingen opgelopen en moest zich laten behandelen bij de huisarts. Het geweld dat haar is overkomen heeft in de relationele sfeer plaatsgevonden. De vrouw liep op maandag 11 maart jl. omstreeks 13.15 uur van de bushalte bij het treinstation aan de Kanaalweg richting de stationsrestauratie. Onverwacht werdt zij van achteren vastgegrepen door een man en viel daarbij achterover op haar hoofd. Terwijl zij op de grond lag slaat en stompt de man haar diverse malen in het gezicht en op haar lichaam. Na enige tijd laat de man haar onder het uiten van bedreigingen gaan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 mrt -   17:43  
sponsors voor MS spinning marathon
Vlissingen - De lionsclub Vlissingen organiseert dit jaar weer op 21 en 22 juni de jaarlijkse spinningmarathon de 24 uur van. Event-safe zal net als vorig jaar de medische zorg voor alle fietsers en omstanders op zich nemen en zal 24 uur lang mee fietsen voor het goede doel. De stichting event-safe bekend van de vele evenementen waar zij bij aanwezig zijn voor medische hulpverlening . Een doel als dit moet goed ondersteund worden en naast de gratis medische zorg die event-safe biedt stappen we ook zelf op de fiets. Met dit fietsen willen we het onderzoek naar MS ondersteunen. Hier is geld voor nodig, veel geld. Wij zijn daarom naarstig op zoek naar 24 sponsoren die willen bijdragen aan dit mooie evenement. Voor ieder uur een nieuwe sponsor om te zorgen dat MS verleden tijd wordt.
wo 27 mrt -   22:55  
Jacht zonder voortstuwing
Westerschelde - Even na 18.00 uur is de reddingboot Zeemanshoop (station Breskens) uitgevaren voor hulp aan het Engelse jacht Bleu-Moon, dat problemen had met de voortstuwing. Op het moment dat de reddingboot op zee kwam, werd er aan de kustwacht gemeld, dat hulp niet meer nodig was. Men is op eigen kracht naar de jachthaven van Breskens gevaren, met in het kielzog de reddingboot.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 25 mrt -   23:32  
Overval op tankstation
Middelburg - Maandagmiddag rond 16:30 uur is een overval gepleegd op het tankstation aan De Punt bij de Rotterdamsekaai in Middelburg. Door oplettende getuigen zijn er twee verdachten aangehouden. Een paar minuten na half vijf kwamen twee jongemannen de shop van het tankstation binnen en bedreigden de aanwezige medewerker met een steekwapen. Even snel als zij binnengekomen waren, vertrokken de twee overvallers weer. Met medeneming van een buit. Wat de buit precies is, kan in verband met het onderzoek nog niet verteld worden. De medewerker heeft na de overval direct de politie gewaarschuwd en het signalement van de twee daders doorgegeven aan de meldkamer. politiemensen zijn op onderzoek uit ge gaan. En dat boekte resultaat. door de alertheid van burgers op straat konden al binnen een half uur twee verdachten worden aangehouden. De twee werden in de omgeving van de Seisweg in Middelburg aangehouden. De jongemannen voldeden volledig aan het signalement dat de medewerker van het tankstation had opgegeven. De twee verdachten, een jongen van 16 uit Middelburg en een jongen van 17 uit dezelfde woonplaats, zijn overgebracht naar het politiebureau. Ze zijn in verzekering gesteld en hierna overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar worden ze later gehoord over hun betrokkenheid bij dit misdrijf. Toen de beide jongens werden ingesloten zijn ze gefouilleerd. Bij die fouillering zijn goederen aangetroffen die mogelijk afkomstig zijn uit het tankstation. Dit wordt nog onderzocht door de rechercheurs die met de zaak bezig zijn. Na de overval hebben medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing een technisch onderzoek gedaan in en om het overvallen tankstation. Hierbij zijn diverse sporen onderzocht. (Er werden bijvoorbeeld voetafdrukken gefotografeerd en vingerafdrukken afgenomen.) Andere politiemedewerkers hebben getuigenverklaringen opgenomen en ook van de medewerker van het tankstation is een verklaring opgenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 25 mrt -   23:28  
Auto gestolen bij woninginbraak
Kortgene - Bij een inbraak in een woning aan de Zandkreekstraat in Kortgene is in de nacht van zondag op maandag een Mercedes weggenomen. De inbraak vond plaats tussen 23:00 uur zondagavond en 07:30 uur maandagochtend. Door een raam te forceren konden inbrekers de woning binnenkomen. De woning is gedeeltelijk doorzocht en er werden computers (tablets) meegenomen. Ook werden de bewoners zeer onaangenaam verrast doordat hun personenauto was gestolen. Deze stond geparkeerd op de oprit. Het betreft een grijze Mercedes E 250 CGI met kenteken 99-KPJ-4. De inbrekers verkregen de toegang tot deze woning door gaatjes te boren in een raamkozijn. Vervolgens is het mogelijk om via het ontstane boorgat, met een ijzerdraadje de grendels van het raam open te hengelen.
zo 24 mrt -   21:38  
Ongeval Pekelingseweg Aagtekerke
Aagtekerke - De ambulancedienst, brandweer en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Pekelingseweg te Aagtekerke. Twee auto's zijn in de sloot terecht gekomen door de gladheid. Ook zijn er drie fietsers bij het ongeval betrokken. Er zijn meerdere gewonden, aard van het letsel nog onbekend. 1 persoon wordt momenteel in een ambulance verzorgd, en hierna met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De andere 2 gewonden zijn naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Alle slachtoffers waren fietsers. De verkeerspolitie gaat technischonderzoek naar de exacte oorzaak doen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 mrt -   12:46  
Tot stilstand tegen een lantarenpaal
Aagtekerke - Vrijdag rond 17.43 uur vond een eenzijdig ongeval plaats op de Prelaatweg te Aagtekerke. Een brommerrijder uit Middelburg raakte in een bocht de macht over het stuur van zijn brommer kwijt, en kwam ten val en tegen een lantarenpaal tot stilstand. De bestuurder is voor onderzoek naar het ziekenhuis Goes vervoerd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 mrt -   12:46  
Brand in de Marinekazerne Vlissingen
Vlissingen - In de Marinekazerne aan de Oosterhavenweg in Vlissingen is zaterdagmorgen brand uitgebroken. Rond 10:50 uur brak de "brand" in een bunker uit. De Souburgsebrandweer was snel ter plaatse. Daar het de munutiebunker betrof, werd er wel direct gewapende wacht ingezet. Door de marrechausse wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak.
Gemaakt door: 112zeeland
za 23 mrt -   13:27  
Betrapt met spaarzegelboekje van Albert Heijn
Middelburg, Vlissingen - Donderdagochtend is een inbreker door de mand gevallen toen hij bij een supermarkt een zegelboekje probeerde in te leveren dat was gestolen bij een woninginbraak. In de nacht van dinsdag op woensdag werd er ingebroken in een woning aan de Prinses Beatrixstraat in Middelburg. Naast onder meer geld, sieraden en een fiets werd een nog niet volgeplakt spaarzegelboekje van Albert Heijn weggenomen. De agenten namen direct contact op met de Albert Heijn in de buurt van de woning met het verzoek te bellen als iemand het zegelboekje zou komen inleveren. Nog diezelfde ochtend belde een filiaal van de supermarkt aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. Een 45-jarige Vlissinger had daar geprobeerd het weggenomen zegelboekje in te leveren. De man werd aangehouden en in verzekering gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
za 23 mrt -   13:23  
250 euro bekeuring voor Filmpje maken
Goes - Gisterenmiddag rond 14.50 uur, zijn meerdere agenten met kogelwerende vesten, met spoed uitgerukt naar De Tol in Goes, na een melding dat er daar een jongeman met een vuurwapen rondliep. Een verontruste voorbijganger zag aan De Tol een jongeman, met brommerhelm op, met een vuurwapen lopen. Naast hem reed een tweede jongeman op een scooter. Bij een woning in de directe omgeving van De Tol zagen agenten een scooter staan en belden aan. In de woning bevonden zich meerdere jongeren en film- en fotoapparatuur. De jongeren die in de woning aanwezig waren verklaarden inderdaad op een brommer te hebben rondgereden en met een (nep)vuurwapen te hebben rondgelopen. Zij waren een filmpje aan het maken. In de woning zijn twee, niet van echt te onderscheiden, nepvuurwapens in beslag genomen. De 18-jarige bewoner van het pand, tevens eigenaar van de wapens, is aangehouden. Hij mocht vrijdagavond, met een bekeuring van 250 euro op zak, het bureau verlaten. Aan de andere jongens is door de agenten uitgelegd wat voor impact hun acteerkunsten hebben gehad op de melder. Zij zijn gewaarschuwd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 22 mrt -   11:14  
Schipper onder invloed
Terneuzen - In het Kanaal van Gent naar Terneuzen is vannacht een schipper van een 1-baksduwstel, geladen met kunstmest, aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol was. De schipper veroorzaakte een bijna-aanvaring met een ander schip. Hierop kreeg de waterpolitie de melding, en deze ging ter plaatse om de schipper te horen. Bij de blaastest bleek hij te veel gedronken te hebben, op het bureau te Terneuzen wees de ademanalyse 815 ugl uit. De 49-jarige man kreeg een vaarverbod van 10 uur opgelegd, het proces-verbaal gaat naar de officier van justitie.
Gemaakt door: 112zeeland
do 21 mrt -   16:03  
Diefstal buitenboordmotoren
Colijnsplaat - Afgelopen maand zijn vanaf jachten die afgemeerd liggen in de haven van Colijnsplaat 3 buitenboordmotoren gestolen. Het betreft twee Yamaha's en een Hondamotor. We adviseren eigenaren van plezierbootjes de buitenboordmotor zoveel mogelijk mee te nemen als er geen gebruik van wordt gemaakt. Is dat niet mogelijk dan is het vastzetten of vergrendelen met een goed slot een andere mogelijkheid.
Gemaakt door: 112zeeland
do 21 mrt -   16:00  
brandstichter gepakt
Schouwen - Duiveland - Op 19 maart om 13.45 uur is een 22-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden op verdenking van brandstichtingen in Oosterland. Eind april 2012 is voor de eerste keer brand ontstaan in een leegstaande woning en dit jaar zijn een aantal schuurtjes in brand gestoken. De man is in verzekering gesteld en de politie onderzoekt de zaak.
Gemaakt door: 112zeeland
di 19 mrt -   21:26  
Middelburger beroofd
Middelburg - Een 23-jarige Middelburger is tussen donderdag 14 maart 23.45 uur en vrijdag 15 maart 00.10 uur tussen de Segeersweg en de Dauwendaelsestraat in zijn woonplaats beroofd van zijn horloge, halsketting en jas. De Middelburger reed op genoemde tijd op een snorscooter over het fietspaadje langs parkje tussen de Segeersweg en Dauwendaelsestraat. Plotseling kwamen er twee personen uit bosjes en zij gooiden iets voor de snorscooter. De Middelburger kwam ten val en kreeg een vuistslag in het gezicht waardoor hij buiten bewustzijn raakte. Toen hij weer bij bewustzijn kwam, waren zijn horloge, halsketting en jas weg. In de jas zaten enkele honderden euro's. Het enige wat de Middelburger zich van de aanvallers herinnert is dat zij beiden ongeveer 1.75 m lang zijn, een normaal postuur hebben en donkere kleding droegen.
di 19 mrt -   20:02  
Middelburg, vrachtwagen van de dijk
Middelburg - Rond kwart voor zes is op de Nieuwlandseweg een vrachtwagenchauffeur met zijn trekker oplegger combinatie van de dijk afgereden. De chauffeur raakte licht gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Ook een lantaarnpaal moest het ontgelden. De oorzaak van dit ongeval is nog niet bekend. Sporen geven aan dat de chauffeur krachtig geremd heeft om het ongeval te voorkomen. Een Souburgse berger probeert de combinatie weer op de weg te trekken.
ma 18 mrt -   23:56  
Brandalarm AH Vlissingen
Vlissingen - Zondag rond half negen werden de Vlissingse brandweermannen verzocht met spoed te gaan naar de Albert Hein vestiging aan de Gildeweg. Hier was een melding van een mogelijke brand. Dit was echter niet het geval. Na grondige controle van het brandmeldsysteem, kon men weer terug keren naar de kazerne
ma 18 mrt -   23:48  
Buitenbrand Vlissingen
Vlissingen - om 20.21 uur is de brandweer uit Koudekerke gealarmeerd voor een buitenbrand in een tuin aan Batenburg te Vlissingen. Bij aankomst, vond de brandweer een jerrycan met een brandbare vloeistof. Hieruit is af te leiden dat de brand mogelijk is aangestoken. De politie doet nader onderzoek.
Gemaakt door: Krukeltje
ma 18 mrt -   18:00  
Aanrijding Drieweg Heinkenszand
Heinkenszand - Vanmiddag rond 17.00 was er een aanrijding tussen 2 auto's op het kruispunt Drieweg / Clara´s pad te Heinkenszand. Een ambulance ging ter plaatse. Mogelijk is een van de bestuurders licht gewond geraakt. De verkeerspolitie heeft de aanrijding onderzocht. Beide auto's moesten worden afgesleept.
ma 18 mrt -   17:27  
Aanrijding Vlissingen
Vlissingen - Om ongeveer kwart voor vijf heeft op de kruising Nieuwe Vlissingseweg en de afslag Sloeweg, een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's De oorzaak is waarschijnlijk, een voorangsfout (rood licht) De ambulancedienst heeft een motorrijder gestuurd voor controle van een bestuurder. Deze bleek geen letsel opgelopen te hebben. Een auto had een gebroken achteras en zijschade, deze is afgesleept.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 mrt -   18:24  
Hennepkwekerij geruimd
Zierikzee - Vrijdag 15 maart 2013 om 15.15 uur is in een woning aan de Slabberswerf in Zierikzee een hennepkwekerij geruimd. In de woning trof men 2 kweekruimtes aan met in totaal 245 planten. De stroom werd illegaal afgenomen. Twee personen zijn aangehouden t.w. een 24-jarige man uit Zierikzee en de 32-jarige bewoner. De 24-jarige man is na verhoor in vrijheid gesteld, de 32-jarige man is ingesloten.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 mrt -   18:21  
Eenzijdig ongeval
Sint Annaland - Vrijdag 15 maart 2013 om 23.20 uur kwam een melding binnen dat er een auto dwars op de weg stond op de Joanna Mariapolder in Sint Annaland. Agenten troffen een zwaar beschadigde auto en de bestuurder aan die onder invloed van alcohol verkeerde. De bestuurder, een 21-jarige man uit Bergen op Zoom, is meegenomen naar het politiebureau. Er is een blaastest afgenomen. De man had 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij had wat last van zijn schouder en is door de agenten naar de HAP gebracht.
za 16 mrt -   09:19  
Voertuigbrand Terneuzen
Terneuzen - Op de Zwedenweg in Terneuzen is even voor 09.00 uur brand uitgebroken in een voertuig op een terrein van Verbrugge Terminals aan de Zwedenweg te Terneuzen. Enige tijd nadat de eerste brandweereenheid gearriveerd was, werd bijstand van de schuimblus en waterwagen gevraagd. Dit gezien de aard en grootte van de brand. Wat voor soort voertuig het betreft is niet bekend.
vr 15 mrt -   15:55  
Ongeval kaasboerderij Biervliet
Biervliet - Het Mobiel Medisch Team is onderweg vanuit Rotterdam i.v.m. een ongeval op / bij kaasboerderij de Vos op de Helenaweg te Biervliet. Nader bericht volgt
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 mrt -   15:50  
Spookrijden onder invloed
Middelburg - Donderdag tegen 23.00 uur werd een 37-jarige Middelburgse automobiliste betrapt op rijden onder invloed. De vrouw reed slingerend over de N57 vanaf Middelburg in de richting van Serooskerke en raakte diverse keren bijna de tunnelwanden. Toevallig reed haar een medewerker van Rijkswaterstaat die met zwaailichten op zijn auto het overige verkeer op afstand van het voertuig kon houden. Voorbij de rotonde afslag Klarenbeek ging de vrouw op de rijstrook voor tegemoetkomend verkeer rijden, waardoor zeker drie auto's moesten uitwijken. Daarna reed zij de goede rijstrook weer op en kwam uiteindelijk in de berm tot stilstand. De vrouw bleek bijna 4x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Zij moest haar rijbewijs inleveren.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 mrt -   15:47  
iPhone afgenomen
Middelburg - op het perron van het station aan de Kanaalweg werd donderdag, 14 maart, rond 23.30 uur een 21-jarige vrouw uit Goes van haar iPhone beroofd. De vrouw zat op een bankje op het perron toen plotseling een onbekende jongeman haar bij arm pakte en om haar geld vroeg. Toen zij aangaf geen geld te hebben moest zij onder dwang haar iPhone afgeven. De jongeman liep daarna weg in de richting van de Segeerssingel en de Agaat.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 mrt -   15:38  
Automobilist van de weg gereden
Vlissingen - Op de Sloeweg werd donderdagochtend, 14 maart, een 52-jarige man uit de gemeente Middelburg door een onbekende automobilist van de weg gereden. De 52-jarige man reed over de Sloeweg op de rechterrijstrook. Naast hem reed een andere automobilist, die hem steeds opnieuw verder naar rechts dwong, zodat hij de berm in zou rijden. Bij de afslag Weyevliet raakte de 52-jarige man met zijn auto van de weg en reed op het betonblok. Hij kon nog net een paal op het talud ontwijken. Zijn auto liep een schade op van enkele honderden euro's. De andere auto betrof een donkere MPV.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 mrt -   12:31  
Gewapende overval op juwelier,Sluis
Sluis - Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar gewapende overval in Sluis. Vrijdagochtend is in de Nieuwstraat, juwelier Fliers overvallen. Meteen na de melding is een politiehelikopter gewaarschuwd om mee te zoeken naar de daders, maar die moest vanwege het slechte weer rechtsomkeert maken. Er is niemand gewond geraakt. De verdachten zijn gevlucht richting België. Vermoedelijk is de auto waarin de verdachten zijn gevlucht, brandend aangetroffen in het Belgische plaatsje Westkapelle. Inmiddels is de samenwerking met de Belgische politie een feit, ook zij nemen deel aan het onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 mrt -   18:10  
Woningbrand Goes
Goes - Om 09.18 uur kwam er bij de meldkamer brandweer te Middelburg een melding van een binnenbrand in de Korenbloemstraat te Goes. Wat er in brand stond en waardoor is niet bekend. Na de woning geventileerd te hebben, kon de brandweer terug richting kazerne.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 mrt -   16:31  
Verkeerscontrole in Vlissingen
Vlissingen - Tussen donderdagochtend 11.00 uur en donderdagmiddag 12.30 uur is er een verkeerscontrole gehouden in het 30 kilometer gebied aan het Pablo Picassoplein, de Nieuw Bonedijkelaan en de Salvador Dalistraat in Vlissingen.
wo 13 mrt -   07:13  
Brand Oud-Vossemeer
Oud-Vossemeer - Om 06.55 uur werd de brandweer van Sint-Annaland gealarmeerd voor een schoorsteenbrand op de Dorpsweg 9 (de oude pastorie) te Oud-Vossemeer. Tien minuten na deze melding is ook de hoogwerker van brandweer Bergen op Zoom ter assistentie gevraagd. Om 07.16 uur werd de Thoolse brandweer tevens om bijstand gevraagd dit vanwege de omvang van de brand.
Gemaakt door: 112zeeland
di 12 mrt -   22:42  
Verdachten van overval op kerstavond aangehouden
Poortvliet - Op kerstavond 2012 is de Spar supermarkt in Poortvliet door twee mannen overvallen. Zij bedreigden de aanwezige medewerkers destijds met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en gingen er uiteindelijk vandoor met een slof sigaretten. Op maandag 11 maart zijn twee verdachten aangehouden door de politie. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan naar hun betrokkenheid bij de gewapende overval die destijds het gesprek van de dag was in Poortvliet.
Gemaakt door: 112zeeland
di 12 mrt -   22:37  
Poging plofkraak op geldautomaat
Terneuzen - In de nacht van maandag op dinsdag werden omwonenden van winkelcentrum De Zuidpolder aan de Alvarezlaan in Terneuzen opgeschrikt door een luide knal. Om ongeveer 02:30 uur vond bij de geldautomaat bij het winkelcentrum namelijk een plofkraak plaats. Een getuige zag drie mannen weglopen en belde de politie. De plofkraak is niet gelukt, er is schade ontstaan aan de geldautomaat, maar er is geen geld buitgemaakt.
zo 10 mrt -   18:49  
Steekpartij in Middelburg
Middelburg - Zondagmiddag tegen 17.00 uur is in de Esdoornlaan te Middelburg, een man van 40 jaar gewond geraakt bij een steekpartij. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de persoon verzorgd. Het slachtoffer is doorgebracht naar een ziekenhuis. Een probleem over een scooter is de vermoedelijke oorzaak. In de vooravond hebben 2 daders zich aangegeven op het politiebureau.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 mrt -   18:03  
Familiedrama in Vlissingen
Vlissingen - In de Steenhuijsflat te Vlissingen heeft een familiedrama plaatsgevonden. Hierbij is de vrouw (54) overleden en de man(53) zwaar gewond naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Meerdere politie eenheden waren ter plaatse en evenzo een ambulance en motorambulance. De arts van het ingevlogen Mobiel Medisch Team, is vanaf het Vlissingse ziekenhuis met de ambulance mee naar Goes gereden. De politie doet onderzoek naar het motief van dit trieste geval.Uit piëteit tegenover de nabestaanden sluit 112Zeeland de berichtgeving.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 mrt -   16:54  
Dodelijk verkeersongeval
Kapelle - Op de A58 is zaterdag, 9 maart, rond 06.30 uur een 47-jarige inwoner uit Sint Willebrord bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Voor zover bekend zou de bestuurder van de bestelbus uit Sint Willebrord door onbekende oorzaak achterop een vrachtwagen zijn gereden. De vrachtwagen werd bestuurd door een 65-jarige man uit Boekel. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Vlissingen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 mrt -   11:02  
Verkeerscontrole in Oostburg en Sluis
Oostburg en Sluis - Vrijdag, 8 maart, werd verkeers- en alcoholcontrole gehouden. Van 15.30 - 18.00 uur werd verkeerscontrole gehouden op de Expeditieweg in Oostburg en van 20.00 - 21.15 uur vond alcoholcontrole plaats op de Rondweg in Sluis. Er werden 250 voertuigen gecontroleerd; drie bestuurders hadden meer gedronken dan de toegestane hoeveelheid, maar geen van hen moest het rijbewijs inleveren.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 mrt -   23:17  
Politieauto's beschadigd na achtervolging
Middelburg - Om ongeveer 03:15 uur in de nacht van donderdag op vrijdag zagen surveillerende agenten een scooter over de Schroeweg rijden. De scooter voerde geen verlichting, terwijl het toch erg donker was, en de agenten besloten de bestuurder aan te spreken op dit onveilige gedrag.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 mrt -   23:08  
Gewelddadige laptopdieven gevangen
Zierikzee - Donderdagavond omstreeks 20:15 uur reden surveillerende agenten door de Regenboogstraat in Zierikzee. Opeens zagen zij een man met een bebloed gezicht op zich afkomen. De man was behoorlijk in paniek en wenkte de agenten. Hij vertelde dat hij zojuist in zijn woning aan de Ravestraat in Zierikzee was bestolen van zijn laptop door twee mannen. Hierbij was geweld gebruikt en daardoor was het slachtoffer gewond geraakt aan zijn hoofd. Het 38-jarige slachtoffer vertelde dat de mannen in een auto waren gevlucht en ook kon hij het merk van de personenauto noemen aan de agenten.
vr 8 mrt -   17:29  
Vrouw valt met fiets
Vlissingen - Om ongeveer 12.30 uur is op de President Rooseveltlaan te Vlissingen een vrouw tijdens het oversteken met haar fiets gevallen. Omstanders verleenden eerste hulp De vrouw is door de ambulancemedewerkers meegenomen voor verzorging en controle in het ziekenhuis.
vr 8 mrt -   16:40  
Poging overval op hotel in Terneuzen
Terneuzen - Vrijdag in de middag hebben drie personen met bivakmutsen, geprobeerd het Hampshire Inn City hotel in Terneuzen te beroven / overvallen. Een personeelslid zag de mannen aankomen en sloot de buitendeur. De drie zijn afgedropen richting de (Otheense) Kreek. In het hotel werd een goudbeurs gehouden. Door de politie is een zoekaktie opgestart.
vr 8 mrt -   08:27  
Bedrijfsongeval 's Heerenhoek
's Heerenhoek - Om 08.20 uur zijn ambulance en brandweer met spoed gevraagd bij een bedrijfsongeval met mogelijke beknelling, dit bij een grote aannemer. Om 08.35 uur werd ook de hulpverleningswagen uit Borsele en een tweede ambulance, er naar toe gestuurd. Een monteur kreeg een hydraulischecilinder van een vrachtwagen op zich. Hierdoor zat de man enige tijd bekneld. Hij is voor nader onderzoek en behandeling, naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Door medewerkers van de dienst Socialezaken en Werkgelegenheid, wordt onderzoek naar de oorzaak van het ongeval gedaan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 mrt -   17:04  
Berm brand legt groot perceel in as
Middelburg - De brandweer van Middelburg is Woensdagmiddag uitgerukt voor een bermbrand aan de Bluesroute in Middelburg. Om ongeveer vier uur is de blusploeg van de post Stromenweg gealarmeerd voor boven genoemde buitenbrand. Binnen enkele minuten is de TS 4530 uitgerukt naar het perceel. Ter plaatse bleek er een behoorlijk stuk berm in de brand te staan. De brand is met één straal hogedruk en vuurzwepen geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 mrt -   15:15  
Grote brand landbouwschuur in Heinkenszand
Heinkenszand - In een landbouwschuur aan de Oudelandseweg, te Heinkenszand is donderdagmiddag, een groote brand uitgebroken. Rond 15:07 uur brak brand uit in de loods vol stroo. De brandweerkorpsen van Borssele, Heinkenszand, Ovezande en Nieuwdorp zijn onderweg. ook zijn de waterwagens van Haamstede en Goes aanrijdend. De schuimbluswagen van Borssele is ook ter plaatse. Een aanpaalende loods is niet getroffen door de brand. Deze wordt nat gehouden. Het blussen gaat nog enige tijd duren. De strooberg moet uit elkaar worden gehaald worden om deze goed te kunnen afblussen. Om 22.00 uur werden nog blusploegen opgeroepen om collega's af te lossen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 mrt -   14:25  
Fietsendief aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Woensdag 6 maart rond 23.15 uur is een 28-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van fietsendiefstal op de Koudekerkseweg in Vlissingen. De man werd betrapt met een fiets op zijn skateboard. Hij is daarop aangehouden en ingesloten. Tevens kon hij zich niet identificeren. De fiets is in beslag genomen.
wo 6 mrt -   19:16  
Autobrand Middelburg
Middelburg - Om 19.06 uur is melding gedaan van een autobrand op de Maisbaai in Middelburg. Bij aankomst constateerde de brandweer, dat het geen auto, maar een scooter was die in brand stond.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 mrt -   18:46  
Overval op woning in Terneuzen
Terneuzen - Woensdag 6 maart 2013 rond 14.00 uur zijn twee onbekende mannen een woning binnengedrongen aan de Pijnboomstraat in Terneuzen. Het betreffen twee mannen met zonnebrillen op en sjaals om hun gezicht. Ze droegen donkere kleding. Omdat de bewoonster ging gillen renden ze er vandoor. Er is niemand gewond geraakt.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 mrt -   18:41  
Poolse man onder verdachte omstandigheden vermist
Burgh-Haamstede - Sinds donderdag 21 februari 2013 wordt de 49-jarige Stanislaw Karol vermist. De man is voor het laatst gezien op die dag om 06:30 uur bij tankstation De Schelphoek aan de Serooskerkseweg in Burgh-Haamstede.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 mrt -   18:39  
Man omgekomen bij bedrijfsongeval
Oost-Souburg - Bij een bedrijfsongeval in de De Deckerestraat is woensdagochtend een 26-jarige man uit de gemeente Veere om het leven gekomen. De oorzaak van het ongeval is (nog) onbekend. De inspectie SZW is in kennis gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 mrt -   18:35  
Onbekende herkomst 140L rode diesel
Rilland - De politie is op zoek naar de herkomst van ongeveer 140 liter rode diesel die woensdag, 6 maart, rond 01.30 uur tijdens een controle werd aangetroffen in een bestelbus. Agenten hadden deze bestelbus 's avonds al enkele keren zien rijden. Het voertuig reed dinsdag rond 24.00 uur vanaf de afrit Rilland de A58 op en daarna bij de afrit Hoogerheide weer af. Om 01.30 uur werd het voertuig gesignaleerd op het viaduct Valckenisseweg bij Rilland. Bij Het Rak werd een stopteken gegeven en werd de bestelbus gecontroleerd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 mrt -   18:32  
Controle op sluipverkeer
Hoek - Op de Lovenweg werd op maandag 4 en dinsdag 5 maart, tussen 15.00 en 17.00 uur, controle uitgevoerd op het sluipverkeer. De Lovenweg is afgesloten voor het sluipverkeer met borden. In totaal werden 25 bekeuringen uitgeschreven. De controlerende agenten kregen veel complimenten van de buurtbewoners en fietsers, die blij waren met deze controle.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 mrt -   18:27  
Beroving van 20 euro
Vlissingen - In de Walstraat werd woensdag, 6 maart, rond 02.30 uur een 19-jarige Vlissinger onder bedreiging van een scherp voorwerp gedwongen geld te pinnen bij een pinautomaat. Het slachtoffer fietste door de Walstraat en opeens sprong er een manspersoon voor zijn fiets. De 19-jarige werd gedwongen te stoppen en de onbekende man vroeg hem om geld of zijn pinpas. Toen de Vlissinger zei geen geld bij zich te hebben moest hij, onder bedreiging van een scherp voorwerp, geld uit de automaat pinnen. De overvaller ging er uiteindelijk vandoor met twintig euro.
Gemaakt door: 112zeeland
di 5 mrt -   22:30  
Bejaarden slachtoffer babbeltruc
Hoek/Tholen - Maandagmiddag is een 94-jarige vrouw in haar woning aan de Irisstraat, het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Die middag, omstreeks 12.30 uur kwam een onbekende man aan de deur bij de vrouw. Met een smoes wist hij haar pinpas en pincode afhandig te maken. Met de bankpas werd later enkele honderden euro's van haar rekening opgenomen. Maandagmiddag gebeurde hetzelfde bij een 85-jarige Thoolse vrouw. Bij haar woning aan de Prinses Beatrixstraat belde tussen 13.15 en 13.30 uur een man aan. Hij slaagde erin door middel van een smoes haar bankpas afhandig te maken. Toen hij vertrokken was, kreeg ze argwaan en belde haar bank. Die heeft haar bankrekening gelijk geblokkeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 5 mrt -   22:28  
Snelheidsovertredingen
Rilland - Maandagochtend tussen 10.10 uur en 10.40 uur is er, op de Rijksweg A58 ter hoogte van Rilland, gecontroleerd op snelheid. Tijdens de controle waren er aan beide zijden van de A58 wegwerkzaamheden in gang. Vier automobilisten zijn bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid van 70 km/u. Overschijdingen (na correctie): - 1 x 37 km/u - 1 x 15 km/u - 1 x 17 km/u - 1 x 22 km/u
Gemaakt door: 112zeeland
di 5 mrt -   22:16  
Hennepkwekerij in woning Terneuzen
Terneuzen - In de Amberboomstraat in Terneuzen is dinsdagmorgen een hennepkwekerij ontdekt. De kwekerij van 174 hennepplanten werd aangetroffen op de zolder van de woning. Op dat moment was in het pand de 27-jarige bewoner aanwezig. Hij is ter plaatse aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Alle planten alsmede de benodigde apparatuur zijn in beslaggenomen en zullen worden vernietigd. De stroom werd buitenom de meter afgenomen.
di 5 mrt -   17:56  
Gaslek Arnemuiden
Arnemuiden - De Arnemuidse brandweer is maandag eind van de middag gealarmeerd voor een gaslekkage in de Doeleweg. De lekkage is vermoedelijk ontstaan tijdens het aanplanten van nieuwe bomen. Gasfitters van Delta gaan het lek dichtten.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 4 mrt -   01:13  
Containerbrand in Vlissingen
Vlissingen - De brandweer is zondag uitgerukt voor een containerbrand in Vlissingen. Rond 19:35 uur werd het blusvoertuig vanaf de Olympiaweg Vlissingen met spoed naar de Battenburg gestuurd omdat daar een containerbrand zou woedde. Met een straal hoge druk werd de brand gedoofd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 mrt -   18:35  
Automobilist reed asociaal
Rilland - Een politieman die onderweg was naar zijn werk heeft zaterdagavond diverse bekeuringen uitgedeeld aan een automobilist die het niet zo nauw nam met de verkeersregels. Op de Oesterdam vond de 20-jarige man uit de gemeente Tholen, het nodig om diverse personenauto's in te halen, terwijl er een dubbele doorgetrokken streep ligt en dit dus niet toegestaan is. Bij het inhalen moesten veel automobilisten 'vol in de remmen'. Zij werden dus gehinderd door de 20-jarige automobilist. Even verderop deed hij hetzelfde. Met een snelheid van ongeveer 150 km/u reed de jongeman uit de gemeente Tholen, vervolgens verder in de richting van Rilland.
zo 3 mrt -   18:02  
Binnenbrand bejaardenhuis Vlissingen
Vlissingen - Om ongeveer 17.45 uur is de Vlissingse brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand bij verzorgingshuis ter Reede in Vlissingen. De brand woedde op de 8e etage. Wat er brandde en waardoor dit kwam, is nog niet bekend. Enige ogenblikken na de brandmelding werd ook een ambulance verzocht hier zonder spoed naartoe te gaan. Nader informatie volgt.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 mrt -   17:57  
Geen rijbewijzen ingevorderd tijdens alcoholcontroles in Zeeland
Middelburg, Hulst - In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Middelburg en Hulst alcoholcontroles gehouden door de politie. Middelburg In Middelburg werd tussen 21:00 en 03:30 uur gecontroleerd in de omgeving van het Seisplein, de Dam en de Volderijlaagte. Er werden in totaal bij 288 bestuurders blaastesten afgenomen door agenten. In vier gevallen moesten bestuurders mee naar het bureau om een ademanalysetest te doen, omdat het mobiele blaasapparaat op straat aangaf dat zij teveel hadden gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 mrt -   14:48  
Veel goederen meegenomen bij inbraak
Oost-Souburg - Tussen woensdag 27 februari 15:00 uur en donderdag 28 februari 21:30 uur is een inbraak gepleegd in een woning aan de Populierenstraat in Oost-Souburg. Uit de woning zijn veel goederen meegenomen door de inbrekers. De politieagenten die de zaak onderzoeken, hopen dat iemand die iets gezien heeft zich bij hen wil melden. De inbrekers zijn de woning binnengekomen door een raam open te breken. Ze zijn hiervoor vermoedelijk op iets hoogs geklommen, dus mogelijk is dat al iets dat mensen is opgevallen. Toen de inbrekers in de woning waren, hebben ze die helemaal doorzocht. Veel spullen die zij aantroffen, hebben ze meegenomen. Hierbij waren ook spullen die iemand niet in z'n eentje mee kan nemen en we hopen dat dit iemand is opgevallen, zodat we deze zaak kunnen oplossen.De inbrekers hebben o.a. uit de woning een groot 6-pits gasfornuis meegenomen, maar ook diverse televisietoestellen, een geluidsinstallatie, laptops, telefoons en sieraden. Toen de inbraak door de bewoners werd ontdekt, hebben zij meteen de politie gebeld en is een onderzoek ingesteld door de afdeling Forensische Opsporing. Zij hebben onderzocht of er sporen te achterhalen waren van de inbrekers. Die sporen worden nog nader bekeken.
zo 3 mrt -   14:34  
Ongeval motorcross Westdorpe
Westdorpe - Om ongeveer 13.45 uur heeft een ernstig motorongeval plaatsgevonden op het Finlandcircuit te Westdorpe. Ongeveer 15 minuten nadat de eerste ambulance bij het ongeval was gearriveerd, werd i.v.m. de ernst van het letsel, assistentie van een tweede ambulance gevraagd. Nadere informatie volgt.
Gemaakt door: Krukeltje
zo 3 mrt -   02:47  
Persoon te water in Goes
Goes - Zondagmorgen rond 1.45 uur, is iemand in het havenkanaal gevallen, t.h.v. de Bierkade in Goes. Twee brandweervoertuigen, een ambulance en minimaal vier politieauto´s gingen ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 mrt -   21:03  
Eenzijdig ongeval A58
Nieuw en Sint Joosland - Zaterdagmiddag heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A58 ter hoogte van Nieuw en Sint Joosland. Omstreeks 14:30 uur kwam er een melding dat een ongeval had plaats gevonden. Hierop is de ambulance met spoed er heen gereden. Eenmaal te plaatse bleek het allemaal mee te vallen door een klapband was een personenauto tegen de vangrail gereden. De ambulancemedewerkers hebben de persoon gecontroleerd deze hoefde niet mee.. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 mrt -   19:51  
Aanhoudingen wegens mishandeling en vernieling
's-Gravenpolder - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.30 uur zijn twee 18-jarige mannen uit 's-Gravenpolder, aan de Goesestraatweg in 's-Gravenpolder aangehouden. Zij worden ervan verdacht rond 01.10 uur, aan de 's-Gravenpolderseweg, een 15-jarige jongen uit 's-Gravenpolder te hebben mishandeld en diens fiets te hebben vernield. De 15-jarige jongen werd zonder aanleiding door het tweetal tot stoppen gedwongen toen hij over de 's-Gravenpolderseweg fietste. Hij werd geschopt en zijn fiets werd, nadat hij te voet was weggevlucht, door het tweetal vernield en in een sloot gegooid. De twee mannen zijn door een bekende van de jongen op de Goesestraatweg aangetroffen en door de politie aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 mrt -   19:47  
Aanhoudingen wegens mishandeling
Goes - Vrijdagmiddag rond 16.30 uur zijn een 22-jarige man en een 27-jarige man, beiden uit Vlissingen, aan de Koepoort in Goes aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging, bedreiging en mishandeling. Het tweetal gooide kort daarvoor, bij een winkel aan de Korte Vorststraat in Goes een reclamebord om. De winkeleigenaar en een klant, die het tweetal op hun gedrag aanspraken, kregen klappen en zijn bedreigd. De Vlissingers zijn, op aanwijzen van de winkeleigenaar, aan de Koepoort door de politie aangehouden. Tijdens het overbrengen naar het politiebureau bedreigde en beledigde de 22-jarige man een agent. Beide mannen zijn in verzekering gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 mrt -   19:46  
Hennepkwekerij
Hulst - Vrijdagavond is, bij een onderzoek in een woning aan de Oude Polderstraat in Hulst, een hennepkwekerij aangetroffen. De 72 hennepplanten en kweekapparatuur, die in de woning zijn aangetroffen, zijn in beslag genomen en vernietigd. De bewoonster van het pand is aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 1 mrt -   17:25  
Aanhouding wegens bedreiging
Vlissingen, Goes - Vrijdagmiddag rond 12.10 uur is een 24-jarige man uit Vlissingen, aan de Hurgronjestraat in zijn woonplaats aangehouden. De man wordt ervan verdacht in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari, in het centrum van Goes, een portier an een horecagelegenheid te hebben bedreigd. De man is buiten heterdaad aangehouden en overgebracht naar Torentijd. In Torentijd sloeg hij een agent. De Vlissinger is in verzekering gesteld.