vr 16 mrt - 19:02
Een 42-jarige Goesenaar is afgelopen nacht licht gewond geraakt toen hij een onbekende man in zijn tuin betrapte. Tegen middernacht zag hij achterin zijn tuin aan de J.A. van de Goeskade een man lopen. Bij het zien van de bewoner vluchtte deze de tuin uit. Bij de poort werd hij door de bewoner in zijn kraag gevat en er ontstond een schermutseling. Toen bleek dat er ook nog een tweede man in de buurt was. Deze bemoeide zich met het handgemeen en stak de Goesenaar met een scherp voorwerp. Hierna rende het tweetal weg over het Molenplein. De bewoner heeft de politie gebeld en diverse agenten zijn gaan zoeken in de omgeving van de J.A. van de Goeskade. Ook is door een politiehond naar de mannen gezocht. Dit alles had helaas geen resultaat, want tot nu toe ontbreekt nog elk spoor van de twee mannen. De technische recherche van Politie Zeeland heeft sporen afgenomen in en om de tuin waar het incident gebeurde. De Goesenaar is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Na behandeling mocht hij weer naar huis. Politie Zeeland is nu op zoek naar getuigen van dit feit. Hebt u iets verdachts gezien in de buurt van het Molenplein of de J.A. van de Goeskade in Goes, of hebt u meer informatie over de twee onbekende mannen, dan wordt u verzocht te bellen met 0900-8844. U kunt zich ook melden op het politiebureau in Goes om persoonlijk uw informatie door te geven, Van één van de mannen is een signalement bekend. Deze man is blank en heeft een kaal hoofd. Hij is ongeveer 1.85 tot 1.90 meter lang en heeft een smal gezicht. Hij droeg een donkergekleurde jas tot op zijn heup. Van de andere man is alleen bekend dat hij kleiner is dan de eerstgenoemde.

Aanvulling op : Goesenaar betrapt insluiper:

Zojuist is uit onderzoek gebleken dat er fietsers het Molenplein op zijn gereden rond het tijdstip van het voorval aan de J.A. van de Goeskade. (Dus donderdag tegen middernacht.)

Deze fietsers zouden via de Houttuinen (een zijstraat van de J.A. van de Goeskade die naar beneden op het Molenplein uitkomt) het Molenplein zijn opgefietst.

Politie Zeeland wil heel graag in contact komen met die fietsers, mogelijk hebben zij informatie die ons verder kan helpen om deze zaak op te lossen.

Bel 0900-8844 of kom de informatie persoonlijk vertellen op het politiebureau in Goes. Meld Misdaad Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

 

 

Ingezonden door: 112zeeland