ma 31 okt - 17:00
Vanmiddag heeft er een grote brand gewoed in een schuur aan de dekkersweg te Lewedorp. De brandweer is met groot materieel uitgerukt. Rond 14:30 werden de eerste eenheden ter plaatse gestuurd en rond 16:15 werd het sein brandmeester gegeven. Momenteel word er nog door de brandweer na geblust.

Nadat de eerste voertuigen van Borssele en Nieuwdorp waren opgeroepen bleek er al snel meer aan de hand te zijn hierop werden de tankautospuit van Arnemuiden, Heinkenszand evanals de tankwagen van Oost-Souburg en Goes, de laderwagen van Goes, de WVD ploeg van Oost-Souburg,de VC uit Arnemuiden,de COH van Middelburg, de ademlucht container van Vlissingen en de verzorgingsgroep van Krabbendijke ter plaatse gestuurd. Driekwartier na de eerste melding werd er grip 1 gemeld in verband met de mogelijke aanwezigheid van asbest. Ook is er een ambulance ter plaatse gestuurd om stand-by te staan maar gelukkig is er niemand gewond geraakt.

De schuur is volledig uitgebrand de naastgelegen woning en schuur kon worden gespaard. De brandweer verricht metingen naar eventuele aanwezige asbest. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

 

Ingezonden door: Anoniem
4.jpg
DSC08953 (Kopie).JPG
6.jpg
7.jpg
DSC08967 (Kopie).JPG
da2x.jpg
DSC08975 (Kopie).JPG
13 grote brand lewedorp.JPG
grote brand lewedorp 6.JPG
grote brand lewedorp 8.JPG
grote brand lewedorp 12.JPG
grote brand lewedorp 1.JPG
y3.jpg
gb1.jpg
gb2.jpg
y4.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
y5.jpg