di 4 okt - 18:40
Politie Zeeland is op zoek naar getuigen of mensen die mogelijk meer kunnen vertellen over twee personenauto's die wegreden na de explosie die plaatsvond op vrijdag 23 september rond 22.00 uur op het strandje aan de Zeedijk in Ritthem. Uit onderzoek is gebleken dat twee auto's hard weg reden richting Ritthem. Getuigen of personen die mensen die hierover meer kunnen melden worden verzocht te bellen naar 0900-8844. Getuigen die (gegarandeerd) anoniem iets willen melden worden verzocht te bellen met het telefoonnummer van de Criminele Inlichtingen Eenheid 0648492242.

Aanvulling  

Na de explosie hebben wij een buurtonderzoek gedaan en een passantenonderzoek gehouden. Getuigen hebben gemeld dat er mogelijk nog sprake is van twee auto's die vlak na de explosie hard zijn weggereden. Dit zijn dus andere auto's dan de twee auto's die direct na de explosie in beeld kwam.  De recherche heeft met de bestuurders van deze auto gesproken.  Wij hebben hun alibi nagelopen en deze klopt; zij hebben niets met de explosie te maken.

Van de auto's die wij nu zoeken is weinig bekend. Daarom vragen wij opnieuw aandacht voor deze zaak. Mogelijk herkennen de bestuurders van deze auto zichzelf. Aan hen verzoek om zich te melden.

 

 

Ingezonden door: 112zeeland