di 19 jul - 02:12
Vanmorgen rond 1.00 vond er een steekpartij plaats aan de Hoge Meestraat in Middelburg Dauwendale. Meerdere ambu´s gingen ter plaatse evenals de traumaheli. Ook een hoogwerker van de brandweer ging met spoed ter plaatse. Ter plaatse bleek dat een vrouw van 55 jaar was doodgestoken en een man van 59 jaar zwaargewond. De zwaargewonde man is naar het ziekenhuis in Goes gebracht en is inmiddels ook overleden. De politie heeft een deel van de straat afgezet en doet onderzoek naar de toedracht.

Ook word er met een politieheli gezocht naar de vortvluchtige dader. In verband met zoekakties is oa de begraafplaats Middelburg afgezet. Ze zoeken een blanke man, tussen 25 en 30 jaar oud. Mager postuur, donkere kleding, tuss. 160 en 180 lang. Loopt mank. Mocht u info hebben dan wordt verzocht het nummer 0900-8844 te bellen.

De vermoedelijke dader is volgens diverse bronnen waaronder de Telegraaf opgepakt op of nabij de begraafplaats. Hierbij zouden enkele waarschuwingsschoten zijn gelost. Meer informatie volgt.

 

klik hier voor fotos

Ingezonden door: Krukeltje
DSC_0939.jpg