ma 20 jun - 22:40
Event-safe biedt alle EHBO’ers en BHV’ers korting op het Stormvloed Festival. Aanbieding: Het Stormvloed Festival wat op 9 juli op het Breezandstrand van Vrouwenpolder gehouden wordt is een Hart Veilig evenement. Event-safe de medische zorgverlener van dit evenement mag in samen werking met Klover Producties u een fantastisch voorstel doen: Iedereen die in het bezit is van een reanimatie, AED, BHV of een EHBO diploma kan naar het stormvloed voor maar € 20 in plaats van € 27,50 ! Wat moet u doen? Koop voor vrijdag 24 juni 24.00 uur online een kaartje. U kiest bij uw aankoop voor optie speciale actie kaartjes. Nog meer actie voor U. Maakt u gebruik van deze mooie actie koop uw kaarten online en stuur event-safe een tweet of mail. Onder alle gebruikers van de actie wordt een mooi EHBO cadeau verloot. Stormvloed festival. Het stormvloedfestival is een nieuw festival op het strand van Vrouwenpolder. Op 9 juli komen onder meer Jan Smit, Gerard Joling, Wolter Kroes, Dean Saunders en vele andere top artiesten langs.

Meer info en voor bestellen van kaarten op www.stormvloedfestival.nl

Wat is Hartveilig?

 Jaarlijks worden in Nederland meer dan 10.000 mensen getroffen door een acute hartstilstand. In veel gevallen zijn hartritmestoornissen ten gevolge van een hartinfarct de doodsoorzaak. Reanimatie kan dan van levensbelang zijn. In combinatie met een AED ( Automatische Externe Defibrillator )kan het overlevings percentage van de getroffene stijgen tot wel 70 %.

 

Een AED bedienen leer je tijdens een cursus Reanimatie, EHBO of BHV. Bij event-safe bent u aan het juiste adres voor een veilig evenement en voor een reanimatie, AED en EHBO cursussen.

 

Event-safe

 

06 54 68 26 90

 

www.info@event-safe.nl

 

www.event-safe.nl

 

www.twitter.com/eventsafe

 

 

 

Ingezonden door: 112zeeland