vr 1 apr - 18:11
Op de Westhavendijk in Zierikzee werd maandag tussen 21.00 en 21.30 uur een 58-jarige man uit Zierikzee mishandeld door een nog onbekende man.De 58-jarige man liep samen met zijn vrouw en hun hond over de Westhavendijk in de richting van het Bolwerk, toen hun een man met één aangelijnde hond en één loslopende hond tegemoetkwam.

Tussen de twee mannen ontstond onenigheid nadat de twee loslopende honden met elkaar begonnen te vechten. De 58-jarige man werd daarna geschopt en geslagen, waardoor zijn bril werd vernield. Het signalement van de man die schopte en sloeg luidt als volgt:

Leeftijd eind 20 - begin 30 jaar / lengte ca. 1.90 m / fors postuur met halflang haar. Hij was gekleed in een wijde driekwart jas/jack. Hij had twee honden bij zich: een blonde Golden Retriever en een grijsachtige soort 'vechthond'.

De politie vraagt dringend aan deze man om zich te melden. Ook eventuele getuigen van deze mishandeling worden gezocht. Men kan zich melden bij het politiebureau in Zierikzee. Bellen kan ook naar 0900-8844.

 

Ingezonden door: troetelbeer