za 12 feb - 20:01
In Zeeland vonden tussen donderdagavond en zaterdagochtend diverse inbraken plaats In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in twee gebouwen in de Kapittelstraat in Westdorpe. Vrijdag tussen 16.00 en 23.00 uur werd in Hoek ingebroken in een woning aan de Ds. Raamshof. Tussen dezelfde tijstippen werd ingebroken in een woning aan de Zaagbek in Heinkenszand. Ook werd een woning in de Christinastraat in Kats bezocht.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in twee gebouwen in de Kapittelstraat in Westdorpe. Uit een buurthuis werden een spelcomputer met diverse spelletjes en een laptop ontvreemd en uit een kantine verdween frisdrank en snoepgoed.

Vrijdag tussen 16.00 en 23.00 uurwerd in Hoekingebroken in een woning aan de Ds. Raamshof. Door het vernielen van een ruit kwam men de woning binnen en er werden enkele bankpassen en een ketting gestolen.

Tussen dezelfde tijstippenwerd ingebroken in een woning aan de Zaagbek in Heinkenszand. Men kwam de woning binnen door het vernielen van een ruit. Alle kasten werden doorzocht; er werden een laptop en sieraden met onbekende waarde weggenomen.

Ook werd een woning in de Christinastraat in Kats bezocht. Ook hier werd een ruit vernield, waarna de gehele woning werd doorzocht. Men ging er uiteindelijk vandoor met o.a. een computer, een horloge, gereedschap en een fotocamera. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.

 

Ingezonden door: Anoniem