ma 7 feb - 21:02
In twee verschillende filialen van Albert Heijn in Vlissingen is rond hetzelfde tijdstip vandaag een winkeldief aangehouden.

In de winkel aan de Gildeweg werd om 17.00 uur een 24-jarige VLissinger betrapt toen hij vlees en vis stal. Hij rekende een blikje bier af bij de kassa en wilde de andere goederen meenemen zonder te betalen. Toen hij hierop gewezen werd door een medewerker van Albert Heijn ging hij er vandoor. Nabij de uitgang van de winkel werd hij tegengehouden door andere medewerkers en toen koos hij eieren voor zijn geld. Hij is meegegaan naar het kantoortje in de winkel en daar is de politie gewaarschuwd. Die heeft hem meegenomen naar het bureau. De man bleek een veelpleger te zijn en zit nu nog vast in een politiecel in Torentijd.

In de winkel aan de Aagje Dekenstraat werd ook om 17.00 uur een winkeldief aangehouden. Deze 45-jarige man uit Middelburg was een stuk meewerkender dan de eerstgenoemde toch is ook deze man vast gezet in Torentijd. Hij gaf toe een fles drank en vlees te hebben weggenomen en is door de politie overgebracht naar het bureau. Daar heeft hij een verklaring afgelegd.

Meer nieuws

Ingezonden door: het zeeuwse nieuws