za 4 dec - 18:55
Het verkeer in zeeland ondervond vandaag flinke hinder door sneeuwval, zo waren er diverse ongelukken en werden wegen onbegaanbaar.

Rond 14:30 vond er op de Postweg te Lewedorp een eenzijdig ongeluk plaats, een personenauto kwam op de kop in de naastgelegen sloot terecht. Er vielen geen gewonden. In Wissenkerke belandde er eveneens een auto in de sloot, opgeroepen hulpdiensten hoefden niet in actie te komen. De bestuurder kon de auto namelijk op eigen kracht zonder verwondingen verlaten. Bij een ongeluk op de Heinkenszandseweg te Heinkenszand raakte wel iemand gewond, een personenauto kwam in een plaatselijke sneeuwbank terecht en verloor kort daarop de macht over het stuur waarna hij tegen een boom knalde. Ambulancepersoneel hebben de inzittende overgebracht naar het ziekenhuis.(zie foto's)

De Schelpweg tussen Domburg en Westkapelle werd in het begin van de middag door het waterschap afgesloten voor verkeer. Hier ontstonden forse sneeuwduinen, welke door shovels nog geprobeerd zijn te verwijderen, maar dit niet lukte door het aanhouden van de wind.

Het KNMI verwacht voor vanavond en vannacht sneeuw- en regenval, waardoor er ijzel en dus gladde situaties op de weg kunnen ontstaan.
Ingezonden door: Anoniem
mini-IMG_2631.JPG
mini-IMG_2629.JPG
mini-IMG_2629.JPG
mini-IMG_2635.JPG
mini-IMG_2637.JPG