za 2 okt - 14:25
In een horecagelegenheid in Westkapelle zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag veel vechtpartijen geweest.De politie kreeg rond 04.00 uur een melding dat er een vechtpartij in de horecagelegenheid zou zijn. Zij gingen hierop ter plaatse en troffen een chaos aan; overal waren vechtpartijen.

Bij de ingang van de horecagelegenheid had een portier geprobeerd vechtende bezoekers uit elkaar te halen. Hij raakte hierbij zelf gewond in zijn gezicht en moest zich bij de huisartsenpost laten behandelen.De agenten werden al snel naar de binnenplaats van de horecagelegenheid geroepen. Daar was een 24-jarige man uit Vlissingen bedreigd met een vuurwapen toen hij vechtende bezoekers uit elkaar wilde halen. De man heeft aangifte gedaan.

Agenten bleven ter plaatse omdat de sfeer erg onrustig was. Rond 05.00 uur liep het weer uit de hand. Op de binnenplaats was een vechtpartij aan de gang waarbij een 20-jarige man uit Vlissingen bewusteloos was geslagen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daarnaast bleek een zwangere vrouw in haar buik te zijn getrapt, ook zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ingezonden door: troetelbeer