do 30 sep - 20:52
Twee winkeldieven zijn donderdagmiddag omstreeks 13.20 aan de A58 ter hoogte van Waarde aangehouden. Winkelpersoneel van een winkel in Middelburg betrapte het stel op stelen van kleding. Het tweetal werkte samen om kleding uit een winkel aan de Markt in Middelburg weg te nemen. Winkelpersoneel merkte dit rond 12.40 uur op maar ze waren al te laat: de winkeldieven vertrokken in een auto. Een winkelmedewerker onthield de kenmerken van de auto en de personen en belde de politie.

De politie begon meteen met een zoekslag in het centrum en op de A58. De auto werd op de A58 ter hoogte van Waarde aangetroffen. Agenten lieten de wagen stoppen en arresteerden het tweetal. De verdachten zijn een 39-jarige man en 43-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Breda.

De man en vrouw zijn overgebracht naar Torentijd, waar zij in verzekering zijn gesteld voor nader onderzoek. In de auto werden diverse goederen ter waarde van enkele honderden euro's aangetroffen. Het bleek dat het tweetal ook uit een winkel aan de Lange Delft goederen had weggenomen.

Ingezonden door: Anoniem