wo 8 sep - 16:47
Zondag 5 september werd op de Burenpolderweg in Yerseke een 32-jarige motorrijder uit Wemeldinge aangereden na een voorrangsfout. De motorrijder kwam uit de Ten Houtenstraat en wilde linksaf de Burenpolderweg oprijden. Van links kwam een auto die de motorrijder, die van rechts kwam, geen voorrang verleende. De auto probeerde de motor nog te ontwijken en reed daarbij de dijk op.

Een aanrijding kon echter niet meer voorkomen worden. De motorrijder kwam hierdoor ten val en kwam ook op de dijk terecht. De auto reed er vervolgens vandoor in de richting van de kruising met de Groeninx van Zoelenstraat. De motorrijder raakte lichtgewond en kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden verpleegd.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto die dit ongeluk veroorzaakte. De man of vrouw reed in een kleine blauwe auto waarvan het kenteken begon met XF. De auto raakte beschadigd aan de rechterzijde, onder meer aan de koplamp, grille en ruit. De bestuurder, of mensen die de auto in deze beschrijving herkennen, kunnen contact opnemen met de politie. Dat kan door naar een nabijgelegen politiebureau te gaan of te bellen naar nummer 0900-8844.

Ingezonden door: Anoniem