zo 18 okt - 17:51
In Zeeland zijn dit weekend 8 inbraken gepleegd. In de nacht van vrijdag op zaterdag werden op een parkeerterrein aan de Veerseweg drie personenauto's opengebroken.Uit alle auto's werd de radio gestolen. Ook op de Dampoortweg werd een auto opengebroken waaruit de radio werd weggenomen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een woning aan de Vinkenhof.De woning werd doorzocht en er werden enkele mobiele telefoons, sleutels, sieraden en kleding gestolen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.

Zaterdag rond 20.00 uur werd in een woning in de Klarenbeeklaan een insluiper overlopen door de bewoners.De bewoners hoorden gestommel in hun woning. Toen zij op onderzoek uitgingen betrapten zij een insluiper. Deze ging er met een laptop en een tas met persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's vandoor. De inmiddels gewaarschuwde politie deed een zoekslag in de omgeving en zag op de Seissingel een man lopen die aan het signalement voldeed. Toen de man de politie zag, gooide hij de laptop weg en ging er vandoor. Hij werd even later in de tuin van een woning op de Seisweg aangehouden. Het bleek een 41-jarige Middelburger te zijn. De man is in verzekering gesteld.

Tussen zaterdag 19.00 en zondag 01.00 uur werd ingebroken in een woning in de Havelaarstraat in Colijnsplaat.Er werd een ruit geforceerd en de hele woning werd doorzocht. Er werden een laptop, enkele camera's en persoonlijke papieren weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een woning in de Groene Kruisstraat in Wolphaartsdijk.Ook deze woning werd doorzocht en er werd een dekbed weggenomen.

 

 

Ingezonden door: troetelbeer