Welkom bij 112 Zeeland

Op de website van 112 Zeeland krijgt u het actuele nieuws m.b.t. ongevallen in en rond het verkeer, verschillende branden, diefstal etc. Bij elk incident zijn de hulpverleningsdiensten uit Zeeland onmisbaar.
do 3 aug - 22:00
Kamperland - donderdag 3 augustus was er weer een reddingsdemonstratie op het van de Banjaardstrand. Er was van alles te zien. Zo werd er getoond hoe een redding in zijn werk gaat. Er zit veel meer achter dan de meeste mensen denken.

Zo kwam er een politie helikopter om reddingsboeien naar de drenkelingen te gooien. Zodat ze meer tijd hebben om gered te worden. Ook werd er getoond hoe een reanimatie gaat op het strand, en dat kan ook heel zwaar zijn. Vandaar dat het ook kan worden over genomen door een machine (Lukas). Ook bij de demo zoek Aktie kwam de knrm met de Fred en de koopmansdank en een politie helikopter assisteren. Tussen door werden de belangrijkste vlagen van het strand getoond met hun betekenis. Zo moest er ook nog een kitsurfer gered worden. En dat alles werd aan elkaar gebraad door en verslag gever van de reddingsbrigade Domburg. Er was zeer veelpubliek op de demo`s afgekomen. Het is zeer de moeite waart om volgentjaar te kommen kijken. Het woord weer gemeld op de site en de site agenda.

Ingezonden door: 112zeeland
22.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg