do 12 mei - 16:23
Oud-Vossemeer - Donderdagmiddag 12 mei overleed een automobilist na een ernstige aanrijding tussen een auto en een tractor op de Kreekweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 12.15 uur. De hulpdiensten, zoals politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter werden opgeroepen. Het slachtoffer, een 88-jarige man uit Sint-Annaland werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar hij overleed.

Voor het politieonderzoek en de berging van de voertuigen werd de weg afgezet. De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar de toedracht van het ongeval, onder andere door mensen te verhoren en een sporenonderzoek in te stellen. Het slachtoffer reed richting Zeeland en kwam vermoedelijk bij een inhaalmanoeuvre op de andere weghelft. Hij botste op de eg van de tractor. Deze werd bestuurd door een 36-jarige man uit Steenbergen. Hij moest zowel een blaas- als een speekseltest afleggen van de politie. Beide hadden een negatief resultaat, de man had dus niet gedronken en ook geen drugs gebruikt. De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie.

Ingezonden door: 112zeeland