wo 27 apr - 14:44
Goes - De politie doet onderzoek naar een ernstige mishandeling die in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 april plaats vond op de Grote Markt. Daarbij raakte een 17-jarige Goesenaar ernstig gewond.

De jongen zou tussen 4.00 uur en 4.15 uur op straat zijn mishandeld door een nog onbekende dader. Dader en slachtoffer zouden mogelijk een conflict met elkaar gehad hebben voorafgaand aan de mishandeling. Door deze mishandeling raakte het slachtoffer dusdanig gewond dat hij het bewustzijn verloor en moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de zaak en heeft al camerabeelden van de mishandeling. Getuigen wordt gevraagd zich te melden. Op de beelden is onder andere te zien hoe een jongen/ jongeman zich over het slachtoffer ontfermd na de mishandeling, deze zou door de dader geduwd zijn.

 

UPDATE 29-04-2022:

Een 23-jarige man uit Bruinisse heeft zich donderdag bij de politie gemeld als verdachte voor de mishandeling tijdens de Koningsnacht in Goes. Hij heeft een verklaring afgelegd en mocht daarna het politiebureau verlaten. Politie gaat verder met het onderzoek.

Ingezonden door: 112zeeland