di 12 apr - 22:11
Zierikzee - De drie jonge daders van de grove overval op de Aldi aan de Grevelingenstraat worden nog steeds gezocht. Gezien de ernst van de situatie rust de politie niet en blijft zoeken totdat dit drietal is opgepakt.

De supermarkt werd zaterdagavond 29 januari rond 20.00 uur door drie jonge mannen overvallen. Zeker een van het drietal had een mes bij zich. Het onderzoek leidde nog niet tot arrestaties, daarom roept de politie de hulp in van bewoners van de wijk Poortambacht. Zo verspreiden rechercheurs op maandag 11 april flyers, in de hoop dat bewoners informatie met de politie delen.

Hebt u informatie?
Hoe onbeduidend dit ook lijkt, laat het de politie weten. Tegelijkertijd is dit ook een waarschuwing aan de daders om zich te melden. Dit voorkomt erger!

Opsporing Verzocht
Ook toont de recherche dinsdagavond 12 april in Opsporing Verzocht een reconstructie van de overval en beelden van de daders. De politie hoopt dat er mensen zijn die de jongens op de beelden herkennen. In een opsporingsbericht staan beelden en een nadere omschrijving. De live uitzending van het opsporingsprogramma begint om 20.30 uur en is te zien op NPO1. Op woensdag 13 april wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.

Ingezonden door: 112zeeland