zo 6 feb - 16:20
Terneuzen - De politie van het team Zeeuws Vlaanderen is op zoek naar camerabeelden en getuigen van recente vernielingen aan auto’s in Terneuzen. Het gaat om het bekrassen van voertuigen, het inslaan van ruiten en vernielen van buitenspiegels. Zaterdagmiddag werden drie jongens door de politie op de Azaleastraat aangehouden op de verdenking van vernieling van twee spiegels van een voertuig. Hun eventuele betrokkenheid wordt onderzocht.


Er zijn dit jaar al veertien aangiften binnen gekomen, waarvan acht op de Stuvesande. Op vrijdag 4 februari jl. werden daar aan maar liefst vier auto’s vernielingen aangericht. Een van de bewoners is zelfs al twee keer gedupeerd, inmiddels zijn beide buitenspiegels van zijn auto vernield. Maar in de afgelopen weken was het ook prijs aan de Oesterputten, de Guido Gezellestraat, de Korenbloemstraat, het Rivierenpark en de van Steenbergenlaan.


We zijn op zoek naar getuigen van dit vandalisme. Bij de vernieling aan de Azaleastraat zou een fietser met een muts op een en ander gezien hebben. Beschikt u over informatie, over de mogelijke daders, bel dan met de politie.

Ingezonden door: 112zeeland