za 1 jan - 13:45
Goes - De politie onderzoekt een gewapende overval op een supermarkt in winkelcentrum De Spinne in Goes. Die vond plaats op Oudjaarsavond, net voor sluitingstijd van de supermarkt. Een medewerker werd bedreigd met een mes, de dader ging er vandoor met een onbekend geldbedrag.

 

Door de politie werd een onderzoek ingesteld. Via Burgernet werd een signalement van de dader verspreid. De overvaller betrof een licht getinte man van ongeveer 30-40 jaar oud. De man had een zwart baardje en droeg een pet met rode details. Ook droeg hij een zwarte jas en een zwart mond-neusmasker. Hij was in het bezit van een plastic tas van de Lidl. de overval was op vrijdagavond 31 december

De medewerkers van de supermarkt deden aangifte van diefstal en bedreiging. Een van hen is achter de overvaller aan gerend en werd door hem bedreigd. De politie stelde een onderzoek in. Er zijn sporen aangetroffen die door de politie in beslag zijn genomen. De sporen worden onderzocht. Camerabeelden uit de winkel worden bekeken door de recherche. De politie vraagt getuigen om zich te melden. 

wie kan de politie kunnen helpen bij het oplossen van de zaak. De dader is weggerend in de richting van de apotheek op de Troelstralaan. bel dan de politie.

 

Ingezonden door: 112zeeland