zo 27 sep - 13:11
Oud-Vossemeer - Zondagmorgen vroeg werden aan de Ring twee mannen gearresteerd. Hierbij werd door het duo enkele agenten beledigd en mishandeld.


Agenten en buitengewone opsporingsambtenaren van de gemeente Tholen waren zondagmorgen vroeg voor een gezamenlijke controle aan de Ring, omdat diverse meldingen waren gedaan dat in de horecagelegenheid de coronamaatregelen niet werden nageleefd. Bij aankomst werd de toon gelijk gezet. Toen agenten vertelde dat ze kwamen controleren, probeerde de eigenaar onmiddellijk de deur van de zaak te sluiten. Kort hierop beledigde hij de agenten. Ook haalde hij uit en sloeg een van de agenten. Hierop werd hij aangehouden.


In de horecazaak zat een man, welke tijdens de aanwezigheid van de controleurs een agent voortdurend beledigde. Hij werd hierop tevergeefs aangesproken. Vervolgens werd hij aangehouden, hij verzette zich hevig. Het bleek te gaan om een 55-jarige man uit Sint Philipsland. Beide mannen zijn voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden zondag verhoord. De agenten deden aangiften van belediging en mishandeling.

Ingezonden door: 112zeeland