wo 12 jun - 11:44
Terneuzen - Dinsdagavond omstreeks 22.20 uur waren vier medewerkers van een afhaalpizzeria in de Axelsestraat in Terneuzen de zaak aan het opruimen. Er waren geen klanten meer in de zaak en dus kon er worden schoongemaakt, de kas kon worden opgemaakt en de bezorgscooters konden de schuur in. Helaas werd dit rustige tafereel ernstig verstoord door twee overvallers die ineens bij de zaak stonden.

Zij bedreigden de medewerkers van de pizzeria. Die moesten geld afgeven onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hierna renden de twee overvallers weg, de medewerkers ontredderd achterlatend.
Een getuige die de situatie had gezien had intussen de politie gebeld en aangegeven dat er mogelijk een overval gaande was. Agenten waren snel ter plaatse en een onderzoek startte. De medewerkers zijn uit de zaak gehaald en er werd een ‘plaats delict’ afgezet door de politie. Door de politie werd een zoekactie opgezet om de twee daders van de overval te kunnen vinden. De recherche heeft sporenonderzoek gedaan en er zijn verklaringen opgenomen van de getuige en de betrokkenen.
Er is nog niemand aangehouden. Van de daders zijn wel signalementen bekend. Het ging om twee mannen die vermoedelijk nog niet boven de 20 jaar oud waren. Man 1 had een mollig postuur en een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij droeg een hoodie en had de capuchon over zijn hoofd getrokken. Man 2 had eveneens een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij had een slank postuur.
Uiteraard zijn we op zoek naar deze twee mannen.

Ingezonden door: 112zeeland