U bent nu hier: Nieuws


zo 3 sep   -  Motorrijder knalt op auto Europaweg Oost Luxemburgweg Nieuwdorp  -   16:52  

Ingezonden door: Krukeltje

Motorrijder knalt op auto Europaweg Oost Luxemburgweg Nieuwdorp

Vanmiddag rond 15.35 vond er een aanrijding plaats tussen een motorrijder en auto op de splitsing Europaweg Oost - Luxemburgweg in Nieuwdorp. Een ambulance ging met spoed ter plaatse.

De motorrijder was nog wel aanspreekbaar en is met onbekende verwondingen vervoerd naar een ziekenhuis. De weg was geruime tijd afgesloten. Aanvulling politie:Een 27-jarige motorrijder uit Ovezande raakte zondagmiddag 3 september rond 15.30 uur op de kruising van de Europaweg Oost met de Luxemburgweg gewond na een aanrijding met een personenauto waarin een 35-jarige bestuurder uit Vlissingen reed. De motorrijder wilde rechtdoor rijden en de automobilist maakte vermoedelijk een manoeuvre waardoor de motorrijder tegen de linkerkant van de auto klapte. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht met een snijwond dat gehecht werd, een bekkenfractuur en een verbrijzelde pols. De politie hield de 35-jarige bestuurder aan. Hij reed onder invloed van alcohol en blies 445 ugl. De toedracht van het ongeval is niet duidelijk. De politie doet nader onderzoek en zal getuigen verhoren. 

Toevoeging Krukeltje: Volgens getuigen kwamen de motor en auto beiden vanaf de richting van de vuilnisbelt met zeer hoge snelheid. De motorrijder was de laatste en de langzaamste van een groep motorrijders(racers).Afbeeldingen:

Motorrijder knalt op auto Europaweg Oost Luxemburgweg Nieuwdorp Motorrijder knalt op auto Europaweg Oost Luxemburgweg Nieuwdorp Motorrijder knalt op auto Europaweg Oost Luxemburgweg Nieuwdorp Motorrijder knalt op auto Europaweg Oost Luxemburgweg Nieuwdorp Motorrijder knalt op auto Europaweg Oost Luxemburgweg NieuwdorpZoeken op de website

Zoekt u bepaalde nieuwsberichten? Vul uw zoekcriteria hieronder in.
 

Zoeken met Google

Aangepast zoeken


Advertenties

Computerwinkel THE GLITCH in Vlissingen