U bent nu hier: Contact

vr 16 jun   -  Meisje in Goes mishandeld  -   13:40  

Ingezonden door: 112zeeland

De politie is op zoek naar drie jongens die afgelopen woensdag in Goes Zuid een 17-jarig meisje hebben mishandeld en probeerden te beroven. Ook zoeken we getuigen die ons verder kunnen helpen om de daders van deze poging straatroof en mishandeling te achterhalen. Met uw hulp hopen we deze laffe ‘heren’ te kunnen oppakken. Het meisje fietste door de Beukenstraat, het was woensdagavond iets over 21.00 uur. Vanuit de Populierenstraat liepen drie jongens naar de kruising waar zij wilde oversteken. De jongens hielden het meisje tegen en eisten geld van haar. Vermoedelijk omdat het meisje geen geld bij zich had, mishandelden de drie jongens haar. Gelukkig heeft het meisje geen verwondingen overgehouden aan het incident, wel heeft ze veel pijn en is ze erg geschrokken.

Er is een signalement bekend van de drie daders. Dader 1 was de langste van de drie. Hij was blank, ongeveer 18 jaar en droeg een joggingbroek en een donkergekleurd petje. Dader 2 was ook een blanke jongen van ongeveer 18 jaar oud. Hij droeg een bril met een donker montuur, had kort blond haar en was ook gekleed in een joggingbroek. Dader 3 was de kleinste van de drie en had een steviger postuur dan de andere twee daders. Ook hij had een blanke huidskleur. Over zijn kleding is niets bekend, maar hij had iets langer en wat bruiner haar dan de andere twee daders.

 

Herkent u een van de signalementen, of misschien de combinatie van de drie jongens? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Geef in alle gevallen graag het zaaknummer 2017-139710 door. Omdat het afgelopen woensdagavond tussen 21.00 en 21.30 uur nog licht was en mooi weer hopen we dat zich mensen bij ons of Meld Misdaad Anoniem melden die het voorval hebben gezien en ons kunnen helpen bij het onderzoek.Banner

Welkom bij 112 Zeeland

Op de website van 112 Zeeland krijgt u het actuele nieuws m.b.t. ongevallen in en rond het verkeer, verschillende branden, diefstal etc. Bij elk incident zijn de hulpverleningsdiensten uit Zeeland onmisbaar.


112 Zeeland Twitter

Volg 112 Zeeland nu op TwitterZoeken op de website

Zoekt u bepaalde nieuwsberichten? Vul uw zoekcriteria hieronder in.
 

Laatste video

Download de Flash Player om deze afspeelmogelijkheid te gebruiken.
Zondag 11 jan - Een schuur aan de Bosdijk in Kamperland is door brand verwoest.


Zoeken met Google

Aangepast zoeken


Laatste 10 nieuwsberichten:

16 feb - 17:32
Auto raakt vrachtwagen Bernhardweg west N254 Nieuwdorp
15 feb - 11:00
Persoon binnengebracht door knrm
7 feb - 20:16
Lijk gevonden in zoutelande (Foto)
5 feb - 12:01
druk jaar voor Zeeuwse KNRM-reddingstations
4 feb - 18:13
Boswachter mishandeld in natuurgebied
4 feb - 16:58
Grote brand in dak van woning stavenisse
4 feb - 15:56
Explosie bij dow Terneuzen
2 feb - 16:01
Vaten met afval gedumpt middelburg
1 feb - 10:40
Notoire winkeldief vastgezet
1 feb - 10:11
Auto raakt te water, Rilland

Advertenties