U bent nu hier: Nieuws

do 30 apr -   22:13   Motoragent gewond na botsing met dronken automobilist
Frans Bosscha
Vlissingen - In de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen werd donderdagavond rond 20.15 uur een 55-jarige motoragent van politie Zeeland aangereden door een 31-jarige automobilist uit de gemeente Goes. De motoragent gaf de automobilist ter hoogte van het Nollehoofd een stopteken, maar de 31-jarige automobilist reed door, zo tegen de achterzijde van de motor.
do 30 apr -   22:01   Brandweer blust brand in leegstand pand
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt voor een brand in een leegstaand pand.Rond 16:55uur werd het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan met spoed naar de Koepoortlaan gestuurd.
do 30 apr -   21:44   Gewonde bij ongeval in Sint Laurens
Frans Bosscha
Sint Laurens - Bij een ongeval in Sint Laurens is donderdagmiddag een meisje gewond geraakt.Rond 13:00 uur kwamen op de Noordweg twee personenauto’s met elkaar in botsing.
do 30 apr -   21:26   Gewonde bij steekpartij Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - Een 27-jarige vrouw uit Middelburg is donderdagochtend rond 4 uur gewond geraakt door messteken die ze opliep bij een ruzie in een woning in de Middelburgse wijk Dauwendaele. De verwondingen werden haar toegebracht bij een worsteling met een 37-jarige plaatsgenoot, in een huis aan de Tappershofstraat. De man is gearresteerd en zit vast in het Huis van Bewaring in Middelburg.
do 30 apr -   14:29   Brandweer en EHBO houden oefening in Yerseke
Frans Bosscha
Yerseke - De brandweer van Yerseke heeft samen met de EHBO een demonstratie gegeven tijdens de Koninginnedag.Op het Kerkplein was een scenario in scene gezet.Volgens het scenario was een man met de auto vanaf een parkeerplek de Kerkplein opgedraaid waarna hij in botsing kwam met een andere personenauto.Door de botsing kwamen ook enkele fietsers ten val die lichte verwondingen opliepen.
do 30 apr -   13:52   Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Frans Bosscha
Vlissingen - De brandweer is donderdagmorgen gealarmeerd voor een automatisch brandalarm.Rond 9:50 uur ging het alarm af in Ter Reede aan de Vondellaan in Vlissingen.
wo 29 apr -   19:59   Vrouw gewond na botsing in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - Een vrouw is woensdagmorgen gewond geraakt bij een botsing in Middelburg.Rond 11:25 uur kwamen drie voertuigen met elkaar in botsing in de Breestraat.
wo 29 apr -   19:37   Brand op schip dok van Scheldepoort
Frans Bosscha
Ritthem - Op een schip op dok van de Scheldepoort in Vlissingen is brand. De brandweer kan op dit moment nog niet blussen, omdat er teveel rookontwikkeling is.Het gaat om een zogenaamde offshore support vessel dat op het dok ligt voor reparatie.
di 28 apr -   22:00   Vermiste duiker.Zierikzee
kees wesdorp
Zierikzee - Loos alarm over vermiste duiker De hulpdiensten zijn dinsdagavond uitgerukt om te zoeken naar een vermiste duiker bij Zierikzee. De melding kwam kort na 20.00 uur binnen, maar al snel bleek dat het om loos alarm ging. De duiker die vermist werd, kwam zelf het water uit. Hij mankeert niks en was erg verbaasd dat er zoveel hulpdiensten op hem stonden te wachten. Ongeruste collega-duikers hadden gemeld dat de man vermist was
di 28 apr -   18:29   Aanhouding n.a.v. schietincident Vlissingen
112zeeland
In de nacht van maandag op dinsdag heeft politie Zeeland in Middelburg een 22-jarige inwoner uit de gemeente Vlissingen aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een schietincident wat op zondag 29 maart 2009, aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen, heeft plaatsgevonden.
di 28 apr -   18:28   Beroving, Vlissingen
112zeeland
Vlissingen - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving van een 59-jarige man uit Oostende, die maandagavond rond 23.35 uur aan de Scheldestraat in Vlissingen, plaatsvond.Rond genoemd tijdstip liep de man over de Scheldestraat, gaande in de richting van het centrum.
di 28 apr -   18:27   Automobilist loopt enkele klappen op, Sint Maartensdijk
112zeeland
Sint Maartensdijk - Maandag omstreeks 23.30 uur werd een 18-jarige automobilist uit de gemeente Tholen, op de Provincialeweg in Sint Maartensdijk door een andere automobilist enkele keren in het gezicht geslagen.Deze automobilist reed met groot licht achter de 18-jarige die een seintje met zijn mistachterlicht gaf.
di 28 apr -   18:24   Eenzijdig ongeval onder invloed, Axel
112zeeland
Axel - Maandagavond rond 20.30 uur vond er op de Kijkuit in Axel een eenzijdig ongeval plaats. Rond genoemd tijdstip raakte een 46-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, aan de Kijkuit, door onbekende oorzaak met zijn auto in de berm. De auto kwam, meters uit de kant, in een sloot tot stilstand.
ma 27 apr -   16:58   Giertank gekanteld na storing
Frans Bosscha
Middelburg - Een giertank van een tractor is maandagmorgen gekanteld na een storing.Rond 9:30 uur reed de bestuurder van de tractor over de Torenweg toen hij na het verlaten van de rotonde de macht over het voertuig verloor.
ma 27 apr -   00:13   officille overdracht Reddingsboot , Domburg
112zeeland
domburg - Zaterdag 25 april vond op het Banjaardstrand de officille overdracht plaats van de nieuwe boot van de Domburgse Reddingsbrigade. Deze boot, die te danken is aan een schenking van de Stichting Familie Klem-La Brijn uit Doetinchem, draagt als naam 'Ab Bas', vernoemd naar de in 2007 overleden oud-voorzitter van Reddingsbrigade Nederland.
zo 26 apr -   22:13   Twee doden bij eenzijdig ongeval Kapelle
112zeeland
Kapelle - Bij een eenzijdig ongeval op de Vierwegen in Kapelle zijn zondagavond twee mannen om het leven gekomen.Rond 18:35 uur reed de bestuurder van de personenauto over de weg toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte.
zo 26 apr -   12:06   Brandweer haalt patiënt uit woning, Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer is zondagmorgen gealarmeerd om een patiënt uit een woning te halen voor de ambulancedienst.Rond 9:55 uur moest een ambulance met spoed naar een woning in de Torentrans om een patiënt naar het ziekenhuis te brengen.
zo 26 apr -   11:22   Meisje krijgt rijverbod
Frans Bosscha
Goes - Omstreeks 03.45 uur vannacht is op de Europalaan in Goes een 16-jarig meisje betrapt op het rijden onder invloed.Zij reed op haar brommer en merkte, volgens eigen zeggen, niet dat de politie haar een stopteken had gegeven.
zo 26 apr -   11:21   Motor uit schuur gestolen
Frans Bosscha
Oost-Souburg - Vannacht is ingebroken in een schuur aan de Vlissingsestraat in Oost-Souburg.Uit de schuur is een Harley Davidson motor weggenomen. De inbraak heeft plaatsgevonden tussen 21.15 uur gisteravond en 06.15 uur vanmorgen.
zo 26 apr -   11:13   Opnieuw brand in coniferenhaag in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - Zaterdagavond heeft er weer een brand gewoed in een coniferenhaag.Rond 22:25 uur was het opnieuw raak in een heg aan de Laan der Commando’s in Middelburg.
zo 26 apr -   11:04   Grote vlammen bij brand in coniferenhaag in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een brand in een coniferenhaag.Rond 21:30 uur werd de brand ontdekt langs een fietspad aan de Willem Arondeusstraat in Middelburg. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de heg al in lichte laaie.
za 25 apr -   13:18   Drie nieuwe brandweervoertuigen voor Zeeland
Frans Bosscha
Lewedorp - De brandweer van de Gemeenten Goes en Borsele heeft zaterdagmorgen drie nieuwe blusvoertuigen overhandig gekregen.Om 10 uur werd op het terrein van bouwbedrijf Fraanje in Lewedorp de auto’s aangeboden aan de Gemeenten.
za 25 apr -   13:01   Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer werd vrijdagmiddag gealarmeerd voor een automatisch brandalarm.Rond 12:50 uur ging het alarm af in het pand van Zorgstroom aan de Buitenruststraat.
za 25 apr -   01:06   Brandweer uitgerukt voor brandende frituurpan
Frans Bosscha
Middelburg - De vrijwilligers van de post Stromenweg zijn vrijdagavond gealarmeerd voor een binnenbrand in Middelburg.Rond middernacht uur zagen de buren van een woning aan de Oosterscheldestraat dat er bij hun buurman een brand in de keuken woedde.
za 25 apr -   01:01   Opnieuw coniferenhaag in brand gestoken
Frans Bosscha
Middelburg - In Middelburg is vrijdagavond opnieuw een coniferenhaag in brand gestoken.Rond 22:30 uur werd de brand ontdekt op de hoek van de Jacob Catsstraat met de Prinses Maximastraat.
vr 24 apr -   20:47   Speeltoestel in brand gestoken in Vlissingen
Frans Bosscha
Vlissingen - Onbekende hebben vrijdagavond in Vlissingen een speeltoestel in brand gestoken.Rond 19:00 uur ontdekte bewoners van Westerzicht dat een speeltoestel in de straat in brand was gestoken.
vr 24 apr -   12:47   Getuigenoproep, Vlissingen
112zeeland
Vlissingen - Politie Zeeland zoekt getuigen van een ruzie die plaatsvond rond 10.15 uur donderdagochtend in de Badhuisstraat in Vlissingen tussen twee mannen. De twee kregen ruzie nadat een van hen, een 55-jarige man uit Vlissingen, een tak van een parkeervak weghaalde waar hij wilde parkeren.
do 23 apr -   23:18   Opnieuw brand in coniferenhaag in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - Donderdagavond heeft opnieuw een brand in een coniferenhaag gewoed.Rond 22:00 uur ontdekte een man dat bij een buurtbewoner een coniferenhaag in brand stond aan de Roozenburglaan in Middelburg.
do 23 apr -   16:01   Rijbewijs kwijt na 65 km te hard
112zeeland
Rilland - Een 27-jarige man uit Putte is vanmorgen omstreeks 06.40 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Over de Oude Rijksweg in Rilland reed hij 65 kilometer te hard. Helaas voor hem werd hij betrapt door een politieagent die zijn rijbewijs innam.
do 23 apr -   15:56   Man aangehouden na Opsporing Verzocht
112zeeland
Aardenburg - Vorige week dinsdag is door het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een woninginbraak in Aardenburg.In het programma werden beelden getoond van een man die geld pinde met een gestolen creditcard. Direct na de uitzending kwamen al zeven tips bij de politie binnen.
wo 22 apr -   21:00   Meisje gewond na ongeval in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - Een meisje is woensdagavond gewond geraakt nadat zij met een bromfiets onderuit was gegaan.Het meisje reed over de Noordweg in Middelburg toen zij rond 19:50 uur op de kruising met de Noordsingel onderuit ging.
wo 22 apr -   18:21   Rijbewijs ingenomen door snelheidsovertreding
112zeeland
Oostburg - Vanmiddag rond 14.30 uur reed een surveillerende agent van de Zeeuwse politie over de Nieuwstraat tussen Draaibrug en Oostburg.Over de hoofdrijbaan reed een automobilist die zijn snelheid 'er goed in had'. De man reed met een gangetje van ongeveer 150 kilometer per uur en haalde diverse auto's in over de doorgetrokken streep.
wo 22 apr -   18:20   Boete voor te zwaar beladen vrachtauto, Middelburg
112zeeland
middelburg - Door de politie is dinsdagavond een vrachtwagenchauffeur bekeurd omdat hij met zijn te zwaar beladen vrachtauto over de Stationsbrug reed. Deze brug is verboden voor vrachtwagens.Bleek uit onderzoek dat zijn vrachtauto een ledig gewicht had van 5020 kilo terwijl een totaalmassa van 3500 kilo is toegestaan. Dit betekent een overschrijding van 45 procent. Hoe hoog het uiteindelijke boetebedrag zal zijn, wordt uiteindelijk bepaald door de officier van justitie.(Op 9 april jl. werd ook al een vrachtwagenchauffeur bekeurd omdat hij over de Stationsbrug reed ondanks de verbodsborden).
wo 22 apr -   18:19   Automobilist rijdt scootmobiel aan
112zeeland
Goes - Op de kruising Zonnebloemstraat/Voorstad in Goes is vanmiddag een aanrijding gebeurd. Een 68-jarige automobilist uit Goes reed omstreeks 12.30 uur over genoemde kruising en zag daar, nadat hij naar eigen zeggen goed had uitgekeken, een 84-jarige vrouw in een scootmobiel over het hoofd. De twee kwamen hard in aanrijding met elkaar. De vrouw, afkomstig uit Goes, is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Zij liep door de aanrijding een behoorlijke hoofdwond op. De automobilist is op het politiebureau verhoord. Over de toestand van de vrouw is nog niets bekend.
wo 22 apr -   18:16   Bestelauto gestolen in Sint Annaland
112zeeland
Sint Annaland - Bestelauto gestolen in Sint Annaland Tussen dinsdagavond 20.30 uur en woensdag 00.15 uur is vanaf de Voorstraat een bestelauto gestolen. Het betreft een zilvergrijze VW Transporter voorzien van het kenteken 68-VRR-9.
wo 22 apr -   11:02   Onderzoek mijnenveld bij Vlissingen
112zeeland
Vlissingen - Waterschap Zeeuwse Eilanden onderzoekt een mogelijk mijnenveld uit de Tweede Wereldoorlog in de duinen bij Vlissingen. Medewerkers zijn vorige maand bij werkzaamheden gestuit op een houten kistje met explosieven. Uit onderzoek dat daarna is opgezet blijkt dat het gebied na de oorlog is geruimd, maar 152 mijnen zijn toen niet gevonden. De mogelijkheid dat een aantal mijnen nog onder het zand ligt wordt niet uitgesloten.
di 21 apr -   23:35   Verkeersongeval, Zaamslag
112zeeland
Zaamslag - Op het fietspad van de Terneuzensestraat in Zaamslag vond dinsdag omstreeks 17.00 uur een verkeersongeval plaats.Een 49-jarige scooterrijder uit de gemeente Terneuzen reed, komende uit de richting van Terneuzen, over het fietspad en wildeeen aantal fietsers voorbij rijden.
di 21 apr -   23:34   Eenzijdig verkeersongeval, Rilland
112zeeland
Rilland - Dinsdag om 08.15 uur vond op de A58 bij Rilland een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 68-jarige automobilist uit de gemeente Borsele reed in de richting van Bergen op Zoom. Omdat hij dacht da de cruisecontrole van de auto niet goed werkte, trapte hij op de rem en verloor daarbij de controle over de auto. Het voertuig slipte, raakte in de berm en belandde in de sloot. De bestuurder bleef ongedeerd.
di 21 apr -   23:28   aanpak van zakkenrollerij in Goes
112zeeland
Goes - De politie en de gemeente Goes proberen zakkenrollerij een halt toe te roepen. Op de Markt in Goes is dinsdag een begin gemaakt met de aanpak. Bezoekers van de markt kregen een folder met tips om te voorkomen dat ze worden beroofd. In de hele provincie werden vorig jaar 387 mensen door zakkenrollers beroofd, in Goes waren dat er 136. Goes is daarmee koploper in Zeeland.
di 21 apr -   23:27   Brandweer alert op droogte Schouwen
112zeeland
Schouwen-Duiveland - De brandweer op Schouwen-Duiveland is vanaf vanaf dinsdag extra alert op beginnende bos- en duinbranden. In verband met de aanhoudende droogte is code oranje afgekondigd. Op de Veluwe is eerder al deze code ingesteld. De brandweer op Schouwen-Duiveland wil mogelijk komend weekend extra patrouilles rijden in bos en duin om mensen te waarschuwen.
ma 20 apr -   22:53   Brandweer blust buitenbrand in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer van de post Torenweg is maandagavond uitgerukt voor een buitenbrand.Rond 20:15 uur werd de brand ontdekt aan de Bachweg in Middelburg.Het blusvoertuig werd zonder spoed ter plaatse gestuurd.
ma 20 apr -   14:23   Brand verwoest deel loods in Tholen
112zeeland
Tholen - In Tholen is maandagochtend een gedeelte van een loods uitgebrand aan de Wattstraat. Het vuur werd rond 7.30 uur ontdekt. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De brandweer had het vuur vrij snel onder controle. Bij het bluswerk werd onder meer een hoogwerker ingezet. De brand in de loods in Tholen was in een gedeelte waar spullen lagen opgeslagen, de rest van de loods heeft waterschade opgelopen.
zo 19 apr -   22:28   Brandweer blust containerbrand in Serooskerke
Frans Bosscha
Serooskerke (W) - De brandweer van Serooskerke (W) is zondagmorgen uitgerukt voor een containerbrand.Rond 20:15 uur werd de brand ontdekt in de Zandput in Serooskerke.Het blusvoertuig werd zonder spoed ter plaatse gestuurd om de brand te doven.
zo 19 apr -   22:22   Inbraak in winkelpand, Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een inbraak in een winkelpand, gepleegd zondag tussen 03.00 en 04.00 uur aan de Euromarkt in Middelburg. Bij deze inbraak werden enkele tientallen pakjes sigaretten gestolen.
zo 19 apr -   17:15   Controle visserijwet, Walcheren
Frans Bosscha
Middelburg - Zaterdag tussen 16.00 en 22.00 uur werd op Walcheren controle gehouden op de visserijwet.Er werden diverse binnenwateren in de gemeente Middelburg gecontroleerd. Aan de Laurens Stommesweg werden twee personen bekeurd die aan het vissen waren zonder vergunning.
zo 19 apr -   17:14   Eenzijdig ongeval in Tholen
Frans Bosscha
Tholen - Op de Cruyshoekweg in Tholen vond zaterdag om 13.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.Een 20-jarige motorrijder reed over de Cruyshoekweg in de richting van de Oesterdam. In de bocht voor het viaduct verloor hij de controle over de motor.
zo 19 apr -   11:38   Brandweer bevrijd twee personen uit de lift
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer is zondagmorgen gealarmeerd omdat twee mensen in de lift vast zaten.Rond 10:45 uur bleef de lift hangen in een pand aan de Oranjelaan in Middelburg met de twee mensen erin.
zo 19 apr -   11:36   Drie voertuigen gestolen in Zeeland
Frans Bosscha
Middelburg - Tussen vrijdag 23.oo uur en zaterdag 10.30 uur is aan de Vroonweg in Renesse een auto gestolen.Het betreft een VW met het Belgische kenteken BAK-196. In Renesse is in de Lagezoom tussen vrijdag 23.30 uur en zaterdag 07.00 uureen auto gestolen.Het betreft een witte bestelauto van het merk VW, type Caddy, kenteken 93-BS-GD.
zo 19 apr -   09:17   Brandweer maakt weg schoon na olielekkage
Frans Bosscha
Vlissingen - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een wegdekreiniging in Vlissingen.Rond 22:20 uur werd het blusvoertuig van Vlissingen gealarmeerd om het wegdek van de Piet Heinkade schoon te maken.
zo 19 apr -   09:16   Rijbewijs ingevorderd in Lewedorp
Frans Bosscha
Lewedorp - Politie Zeeland heeft vrijdagavond het rijbewijs ingevorderd van een snelheidsovertredende bestuurder op de Postweg in Lewedorp.De 24-jarige bestuurder, afkomstig uit de gemeente Borsele, reed vrijdagavond op de Postweg toen de politie hem inhaalde met 100km/u.
zo 19 apr -   00:18   Opendag brandweer Brouwershaven
Frans Bosscha
Brouwershaven - Vandaag was er opendag bij de brandweer kazerne van de post Brouwershaven in kader van het werven van nieuwe vrijwilligers voor de brandweer.De kinderen konden een brandje blussen met een brandblusser en met de brandweer slang een huisje blussen of een bal van een buis af spuiten.
zo 19 apr -   00:17   Brandweer blust brand in mobiel toilet
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer van Middelburg is zaterdagmorgen uitgerukt voor een brand in een mobiel toilet. De brand werd rond 11:30 uur ontdekt bij een bouwterrein aan de Gerbrandijlaan in Middelburg.
za 18 apr -   18:02   Zwaargewonde na auto te water, Kamperland
Frans Bosscha
Kamperland - Een auto met een echtpaar uit het Duitse Alsdorf erin is zaterdagmiddag rond 14:10 uur van de Mariapolderseweg geraakt en op zijn kop in het water terecht gekomen.De auto werd bestuurd door de 64-jarige vrouw toen zij met een hand de hond op de achterbank wilde corrigeren waardoor zij in de berm tercht kwam.Door de correctie die volgde raakte de auto in de slip en kwam op zijn kop in de sloot terecht.
za 18 apr -   16:34   Gewonden bij vechtpartij AZC M'burg
Frans Bosscha
Middelburg - Zaterdag rond 12.00 uur heeft in Middelburg in het Asiel Zoekers Centrum aan de Stromenweg een massale vechtpartij plaatsgevonden tussen twee groepen bewoners van verschillende nationaliteiten.
vr 17 apr -   23:44   Aanrijding en pechgevallen op de Zeelandbrug
Frans Bosscha
Zierikzee - Vrijdagmiddag vond op de Zeelandbrug bij Zierikzee een aanrijding plaats.Een 28-jarige Vlissingse automobiliste moest afremmen i.v.m. het overige verkeer. Een achter haar rijdende 37-jarige man uit Kerkrade remde eveneens, maar een daarachter rijdende 20-jarige man uit Zierikzee kon niet tijdig stoppen.
vr 17 apr -   23:42   Politie assisteert bij buspech in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - De politie heeft vrijdagmiddag het verkeer geregeld nadat een bus van Connexxion pech kreeg. De bus reed rond 11:30 uur weg bij de bushalte op het Hof van Tange toen opeens de motor uitviel.
vr 17 apr -   17:30   Schuurtje uitgebrand in Kerkwerve
Frans Bosscha
Kerkwerve - Een schuurtje achter een huis aan de Zwaardweg in Kerkwerve is vrijdagmddag uitgebrand. Het gebouwtje werd door de zoon van de bewoners gebruikt als woning. De brand ontstond rond 14 uur.
vr 17 apr -   17:29   Diefstal 'automower', Zonnemaire
Frans Bosscha
Zonnemaire - Tussen donderdagavond 19.00 uur en vrijdagochtend 08.30 uur is, uit de tuin bij een woning aan de Zuidweg in Zonnemaire, een zogenaamde 'automower' weggenomen.Een automower is een grasmaaier die uit zichzelf het gras maait.
vr 17 apr -   13:05   Te hard, rijbewijs ingevorderd
112zeeland
Breskens - Donderdagavond rond 22.45 uur is het rijbewijs van een 26-jarige automobilist uit Breskens ingevorderd.De man reed, rond genoemd tijdstip, met een gecorrigeerde snelheid van 88 km/h over de Scheldeboulevard in Terneuzen. De toegestane maximum snelheid is hier 50 km/h. Tegen de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.
vr 17 apr -   11:15   Bromfietser gewond na ongeval, Middelburg
112zeeland
Middelburg - Vrijdagochtend rond 10.55 uur vond er op de Poelendaelesingel in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.De 35-jarige bestuurder van de personenauto uit 's-Gravendeel reed over de Poelendaelesingel komende uit de richting van het Groene Woud.
do 16 apr -   23:02   Twee gewonden na ongeval in Terneuzen
Frans Bosscha
Terneuzen - Donderdagavond rond 21.25 uur vond er op de kruising Katspolderlaan, Evertsenlaan in Terneuzen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.Een 60-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de Katspolderlaan komende uit de richting van de Noteneeweg.
do 16 apr -   19:37   Getuigenoproep aanrijding 28 maart
112zeeland
Kapelle - Op zaterdagmiddag 28 maart jl. , omstreeks 16.10 uur, vond op de Stationsstraat te Kapelle een aanrijding plaats tussen een bromfietser en een 84-jarige fietsster uit de gemeente Kapelle.De 84-jarige fietsster kwam hierbij zodanig ten val dat zij hierdoor haar heup heeft gebroken.
do 16 apr -   19:35   Politie zoekt benadeelde zakkenrollerij in Goes
112zeeland
goes - Surveillanten van politie Zeeland hebben donderdag om 14.45 uur in de Lange Kerkstraat in Goes een 19-jarige Bulgaarse vrouw aangehouden op verdenking van zakkenrollerij. De politie verzoekt een vrouw uit Zierikzee, die donderdagmiddag gerold werd in een boekenwinkel in de Lange Kerkstraat in Goes, contact op te nemen met politie Zeeland door zich te melden op een politiebureau of te bellen naar nummer 0900-8844. Rond 14.40 uur en 15.00 uur zijn in de Klokstraat en de Lange Vorststraat in Goes nog twee vrouwen het slachtoffer geworden van zakkenrollerij. Zij hebben aangifte gedaan.
do 16 apr -   13:06   Brand champignonverwerker Yerseke
112zeeland
Yerseke - De brandweer en politie zijn uitgerukt naar een binnenbrand bij een champignonverwerker aan de Industrieweg in Yerseke. Daar zou door nog onbekende oorzaak brand zijn ontstaan in een bakoven. De brand is uitgebroken rond kwart voor twaalf. De brandweer doet onderzoek naar de brandhaard. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio zijn geen medewerkers gewond geraakt.
do 16 apr -   11:00   autobrand. Middelburg
112zeeland
Middelburg - De brandweer heeft vanmorgen omstreeks 10:19 uur op het damplein in middelburg een beginnende autobrand geblust. Mensen hadden de 112 meldkamer gebeld met de mededeling dat er een autobrand was. Binnen 5 minuten was de brandweer ter plaatse en kon verdere schade voorkomen. hoe hoog de schade is is niet bekend
wo 15 apr -   22:37   Brandweer blust brand in wasserette, Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer is woensdagavond uitgerukt voor een brand in een wasserette.Rond 20:10 uur brak de brand uit in de wasserette in de Brakstraat in Middelburg.Bij de brand kwam veel rook vrij.
wo 15 apr -   22:19   Drie gewonden bij frontale aanrijding, Tholen
Frans Bosscha
Tholen - Bij een frontale aanrijding in Tholen zijn woensdagavond drie gewonden gevallen.Rond 18:55 uur kwamen op de Nieuwe Postweg twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing.
wo 15 apr -   16:42   Brandweer met spoed uitgerukt voor liftopsluiting
Frans Bosscha
Middelburg - De vrijwilligers van de Stromenweg zijn dinsdagavond gealarmeerd voor een liftopsluiting.Rond 19:45 uur kwam er een melding binnen dat er in een lift van een pand aan het Goudend een persoon vast zat.
wo 15 apr -   13:08   Personenauto op z'n kant - bestuurder spoorloos
112zeeland
Zierikzee - Dinsdagavond rond 22.40 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er op de Kruising Callandweg / Boogaardstraat in Zierikzee een auto op z'n kant in de berm lag. Zowel de auto als de schakelkast waar hij tegenaan was gereden bleken geheel vernield. De bestuurder was vertrokken. De politie heeft het kenteken nagetrokken en zal het ongeval verder onderzoeken.
wo 15 apr -   12:55   Ongenode gast
112zeeland
Terneuzen - Dinsdagavond rond 23.55 uur kreeg de bewoonster van een woning aan de Donze Visserstraat in Terneuzen een ongenode gast op bezoek. Ze lag rond bovengenoemd tijdstip al in bed en hoorde beneden een grote klap.
di 14 apr -   18:45   Pinnen met gestolen pas in uitzending Opsporing Verzocht
112zeeland
Aardenburg - Politie Zeeland vraagt vanavond via het programma Opsporing Verzocht, aandacht voor een woninginbraak die in de avonduren van zaterdag 31 januari jl. plaatsvond in Aardenburg. Bij deze woninginbraak is, naast o.a. geld en sieraden, een creditcard weggenomen. Diezelfde avond en de daaropvolgende nacht is er met de gestolen creditcard gepind bij geldautomaten in Schoondijke, Axel en Venlo.
di 14 apr -   18:44   Agente mishandeld bij aanhouding
112zeeland
Vlissingen - Een agente van de Zeeuwse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een gekneusd jukbeen opgelopen nadat zij hard in haar gezicht was geslagen door een verdachte op het Bellamypark in Vlissingen.Omstreeks half vijf 's nachts spraken agenten een man aan die op de openbare weg een geopend flesje bier bij zich had. De man zette het flesje op een tafeltje bij een horecagelegenheid en vertelde dat het flesje leeg was.
ma 13 apr -   22:55   Brandweer blust papiercontainer in Sirjansland
Frans Bosscha
Sirjansland - De brandweer van Oosterland is maandagavond uitgerukt voor een containerbrand in Sirjansland.Rond 19:25 uur werd de brand aan de Lageweg ontdekt.Omdat het om een papiercontainer ging werd het blusvoertuig met spoed ter plaatse gestuurd.
ma 13 apr -   22:43   Brandweer uitgerukt voor autobrand A58
Frans Bosscha
Goes - De brandweer van de post s-Heer Arendskerke is maandagmiddag uitgerukt voor een autobrand op de A58.Rond 14:45 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er op de afrit bij Goes een brand in een auto woedde.
ma 13 apr -   22:30   Opnieuw brand in coniferenhaag in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - Opnieuw heeft er een brand gewoed in een coniferenhaag in Middelburg.Rond 22:00 uur werd de brand ontdekt naast een woning aan de C.W. Sturmstraat.Toen de brand werd ontdekt was het nog een klein brandje waarop de eigenaar gelijk een paar emmers water op het vuur gooide.
ma 13 apr -   19:26   Bromfietser gewond na ongeval, Goes
Frans Bosscha
Goes - Zondag rond 23.50 uur vond op de Van der Spiegelstraat in Goes een ongeval plaats waarbij een 16-jarige jongen uit de gemeente Goes gewond is geraakt.De jongen reed op zijn bromfiets en is in aanrijding gekomen met een personenauto die voor hem van rechts kwam rijden.
ma 13 apr -   19:24   Inbrekers overmeesterd door bewoners
Frans Bosscha
Hulst - Zondagavond rond 21.45 uur zijn in de Wilhelminalaan in Hulst twee vrouwen uit Charleroi (B) aangehouden op verdenking van inbraak.Toen de bewoners rond bovengenoemd tijdstip thuiskwamen zagen ze dat het licht in hun woning brandde en bemerkten dat er ongenode gasten in hun woning aanwezig waren.
ma 13 apr -   19:22   Politie zoekt getuigen van massale vechtpartij
Frans Bosscha
Goes - De politie is een onderzoek gestart naar een vechtpartij die plaatsvond in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur op de Grote markt in Goes.Rond bovengenoemd tijdstip raakten een 30-tal personen met elkaars slaags waarbij enkelen gewond zijn geraakt.
ma 13 apr -   19:21   Man twee keer aangehouden voor rijden onder invloed
Frans Bosscha
Tholen - Afgelopen nacht is een 33-jarige Belgische automobilist tot twee keer toe aangehouden door de Zeeuwse politie.De eerste keer is hij gecontroleerd op de Postweg in Tholen. Hij bleek onder invloed van alcohol en kreeg een rijverbod van 5 uur opgelegd.
ma 13 apr -   19:15   Brandweer blust brand in woning, Vlissingen
Frans Bosscha
Vlissingen - De brandweer is maandagmorgen uitgerukt voor een brand in een woning.Rond 8:15 uur ging het automatisch brandalarm af in het pand aan de Beursstraat in Vlissingen.
ma 13 apr -   19:04   Drie auto’s betrokken bij ongeval A58, Goes
Frans Bosscha
Goes - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Goes zijn maandagmiddag drie auto’s betrokken geraakt.Rond 16:30 uur kwamen de drie met elkaar in botsing op de rijstrook richting Bergen op Zoom.
ma 13 apr -   18:43   Bromfietser zwaargewond na ongeval Bruinisse
Frans Bosscha
Oosterland - Een bromfietser is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij in botsing kam met een personenauto.De bromfietser kwam op de kruising Molenweg met de Lange Achterweg in Oosterland rond 13:50 uur in botsing met de personenauto.
ma 13 apr -   17:50   Brandweer blust containerbrand op fabrieksterrein
Frans Bosscha
Sluiskil - De brandweer van Terneuzen is maandagmiddag uitgerukt voor een containerbrand in Sluiskil. Rond 16:00 uur werd de brand opgemerkt bij een bedrijf aan de Oostkade.Omdat er geen gevaar was voor de omgeving werd het blusvoertuig zonder spoed ter plaatse gestuurd.
zo 12 apr -   18:41   Getuigenoproep - Mishandeling , Arnemuiden
112zeeland
Arnemuiden - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een mishandeling die in de nacht van zaterdag op zondag, rond 00.30 uur op het station van Arnemuiden plaatsvond. Een 43-jarige man uit Arnemuiden kwam rond genoemd tijdstip met de trein aan op het station in Arnemuiden.
zo 12 apr -   18:39   Onderzoek naar dode roofvogels
112zeeland
Reimerswaal - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de vergiftigingen van roofvogels in de gemeente Reimerswaal en in de omgeving van Biervliet. Tussen eind maart en begin april zijn in de gemeente Reimerswaal zes dode roofvogels aangetroffen. Vijf van deze vogels bleken vergiftigd te zijn.
zo 12 apr -   18:38   Aanhouding wegens bedreiging en belediging
112zeeland
middelburg - Zondagmiddag heeft politie Zeeland een 40-jarige Middelburger in zijn woning aangehouden wegens bedreiging en belediging. Op donderdag 2 april j.l. werd de man door twee parkeercontroleurs bekeurd omdat zijn auto geparkeerd stond aan Plein 1940, zonder geldig betalingsbewijs.
zo 12 apr -   18:37   Verkopers nepgoud, Goes
112zeeland
Goes - De laatste maanden wordt er in Goes en omstreken regelmatig nepgoud aangeboden. Door enkele volwassenen met kinderen wordt, vanuit een auto met buitenlands kenteken, goud aangeboden voor een lage prijs.
zo 12 apr -   18:36   Eenzijdig ongeval onder invloed, Heinkenszand
112zeeland
Heinkenszand - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.05 uur vond er op de Oude Zanddijk in Heinkenszand een eenzijdig ongeval plaats. Een 29-jarige automobilist uit Polen raakte rond genoemd tijdstip, door onbekende oorzaak van de we en kwam tot stilstand in een sloot aan de Oude Zanddijk / Nieuwlandseweg. De automobilist raakte niet gewond. Uit ademanalyse bleek dat de man 4,2 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.
zo 12 apr -   18:35   Vernieling auto, Renesse
112zeeland
Renesse - In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 00.00 uur en 02.15 uur zijn er vernieling gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Lange Reke in Renesse. Er is een band lek gestoken.De eigenaar van de auto, een 18-jarige man uit Aachen (D) had niet gezien dat zijn band lek was en reed weg. In een bocht naar links verloor hij de controle over zijn voertuig en reed rechtdoor de rijbaan af en kwam tot stilstand tegen een paal.De automobilist raakte niet gewond. Of de auto door de aanrijding schade heeft is onbekend.
zo 12 apr -   18:33   Verkeerscontrole, Bruinisse
112zeeland
Bruinisse - Vrijdagochtend -en middag heeft politie Zeeland, aan de N59 bij Bruinisse een verkeerscontrole gehouden.Bij de controle, die plaatsvond tussen 09.30 en 15.30 uur, zijn 43 voertuigen gecontroleerd. Er zijn bekeuringen uitgeschreven voor:
za 11 apr -   19:30   Lekkage salpeterzuur Yara Sluiskil
112zeeland
Sluiskil - Op het terrein van kunstmestfabrikant Yara in Sluiskil heeft zaterdagmiddag korte tijd salpeterzuur uit een leiding gelekt. De lekkage was in één van de fabrieken en kon niet door het personeel gedicht worden. Volgens de brandweer ging het om een relatief kleine lekkage die binnen een half uur onder controle was.Alle bedrijvigheid bij Yara is stilgelegd. De kapotte leiding wordt onderzocht en gerepareerd.
za 11 apr -   11:10   hennepkwekerij ontmanteld, Vlissingen
112zeeland
Vlissingen - Vrijdagmorgen rond 11.20 uur heeft de politie in de Irislaan in Vlissingen een hennepkwekerij ontmanteld. De bewoner, een 60-jarige man is aangehouden en in verzekering gesteld. De apparatuur en ongeveer 60 planten zijn vernietigd.
za 11 apr -   11:08   Rijverbod van 5 uur , Hulst
112zeeland
Hulst - Afgelopen nacht is in de Tuinstraat in Hulst een 38-jarige automobilist uit die plaats gecontroleerd op rijden onder invloed. Hij ontving een rijverbod van 5 uur en een proces verbaal omdat hij te toegestane hoeveelheid had overtreden.
za 11 apr -   11:06   Overschrijding van 72 km/u , Rilland
112zeeland
Rilland - Vrijdagavond rond 22.45 uur is op de Oude Rijksweg te Rilland het rijbewijs ingenomen van een 59-jarige automobilist uit aasmunster (B). De man reed met een snelheid van 152 km/u over bovengenoemde weg en reed dus 72 km/u te hard.
vr 10 apr -   22:53   Man in arm gestoken na ruzie in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - Een 39-jarige man uit Middelbeers is vrijdagavond in zijn arm gestoken na een ruzie.Rond 20:00 uur werd de man gestoken in een woning aan de Wijdaustraat in Middelburg.
vr 10 apr -   21:53   Buitenbrandje Kapelse bos. Kapelle
112zeeland
Kapelle - In het Kapelse bos aan de Dankerseweg ook wel "De Bok" genoemd is vrijdagmiddag (10-4) een brandje ontstaan. Wandelaars ondekte het brandje en waarschuwde de brandweer. Het brandje woedde zo`n 130 meter van het voertuig daarom was het nodig om de twee hoge druk slangen aan elkaar te koppelen. Toen dit was gebeurd was het brandje snel geblust.
vr 10 apr -   16:24   Brandweer haalt patiënt uit woning in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer is vrijdagmorgen uitgerukt voor een tilassistentie voor de ambulance. Rond 10:05 uur moest de ambulance met spoed een patiënt vanaf de Veerseweg in Middelburg naar het ziekenhuis brengen.
vr 10 apr -   10:06   Controles, Schoondijke
112zeeland
Schoondijke - Op het Dorpsplein in Schoondijke werden donderdag tussen 14.00 en 22.00 uur controles gehouden.Tussen 14.00 en 18.00 uur was er een brom-/snorfietscontrole. Er werden 11 bekeuringen uitgeschreven voor de volgende overtredingen:
vr 10 apr -   10:05   Aanrijding in Hulst
112zeeland
Hulst - Op de Absdaalseweg in Hulst vond donderdagmiddag een aanrijding plaats. Een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst kwam vanaf de Tolweg en verleende op de kruising met de Absdaalseweg geen voorrang aan een 23-jarige bestuurster uit Koksijde (B). Beide auto's raakten beschadigd.
vr 10 apr -   10:01   Aanrijding in Middelburg
112zeeland
Middelburg - Op de Schroeweg, tussen de A58 en de rotonde bij de Mortiereboulevard in Middelburg gebeurde donderdag om 18.50 uur een aanrijding. Op de Schroeweg reed het verkeer i.v.m. werkzaamheden langzaam.
do 9 apr -   20:01   Duikers zoeken naar mogelijk vermist persoon
Frans Bosscha
Goes - De brandweerduikers van Goes hebben woensdagavond gezocht naar een mogelijk vermist persoon.Rond 22:20 werden de duikers gealarmeerd omdat eerder op de avond tijdens een oefening een reddingshond aansloeg op het water aan de Westhavendijk.
do 9 apr -   19:50   Grote schade na uitslaande brand, Sas van Gent
Frans Bosscha
Sas van Gent - Een uitslaande brand heeft woensdagavond grote schade veroorzaakt in een woning in Sas van Gent.Rond 22:15 uur werd de brand in de Beneluxstraat gemeld bij de alarmcentrale. Omdat er gelijk sprake was van een uitslaande brand werden twee blusvoertuigen en een hoogwerker in gezet om de brand te blussen.
do 9 apr -   16:58   man gewond op dak Kapelle
kees wesdorp
Kapelle - Kapelle: Bij een bedrijfs ongeval op de Middenweg in Kapelle is vanmiddag een man gewond geraakt.
do 9 apr -   13:38   Zakkenrollen , middelburg
112zeeland
middelburg - Donderdagmorgen is in het centrum van Middelburg een portemonnee van een 44-jarige vrouw uit Arnemuiden gerold. In de portemonnee zaten pasjes en een klein geldbedrag.
do 9 apr -   13:35   Drugshandel
112zeeland
Scharendijke - De Zeeuwse politie heeft eind maart een nieuwe verdachte aangehouden m.b.t. drugshandel. Sinds januari van dit jaar draait er een rechercheonderzoek naar de handel in drugs. Op 9 februari jl. is een verdachte aangehouden in Scharendijke.Dit betreft een 18-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland.
wo 8 apr -   18:37   Diefstal laserapparaat en boorhamer in Hulst opgelost
112zeeland
Hulst - Tussen woensdag 17 september en maandag 22 september 2008 werden bij een bedrijf op een bouwterrein in de Bierkaaistraat in Hulst een laserapparaat en een boorhamer gestolen. Politie Zeeland heeft onderzoek gedaan naar deze diefstal en heeft twee mannen aangehouden.
wo 8 apr -   18:36   Fietsenkijkdag, Terneuzen
112zeeland
Terneuzen - De politie in Terneuzen organiseert op dinsdag 14 april a.s. een fietsenkijkdag. 's Morgens tussen 10.00 en 12.00 uur en 's middags tussen 14.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom bij Navimar op de Schependijk in Terneuzen, dus NIET op het politiebureau, om te kijken of uw gestolen fiets er tussen staat. Neemt u dan wel uw aangifte mee.
wo 8 apr -   18:35   Auto's vernield in Vlissingen
112zeeland
Vlissingen - In de nacht van dinsdag op woensdag werden op een bedrijfsterrein aan de Gildeweg in Vlissingen vernielingen aan een tiental auto's gepleegd en werden de autoradio's gestolen. Van de auto's werden ramen, deuren, spiegels en dashboards vernield, waarna de radio's uit de auto's werden gestolen. Er is geen schadebedrag bekend.
wo 8 apr -   18:34   Man komt onder kunststof kozijn in 's-Heer Arendskerke
112zeeland
's-Heer Arendskerke - Op de Westenweg in 's-Heer Arendskerke is woensdag omstreeks 11.00 uur een 21-jarige man uit Lovendegem (B) onder een kunststof kozijn terechtgekomen. De man was, samen met enkele collega's, bezig een kunststof kozijn, kompleet met deuren en glaswerk, te plaatsen in een in aanbouw zijnde woning.
wo 8 apr -   18:29   Brom/snorfietscontroles in Kapelle
112zeeland
Kapelle - Woensdag tussen 07.00 en 09.00 uur werden op het Spoorpad en op de Noordweg in Kapelle brom/snorfietscontroles gehouden. In totaal werden 90 brom/snorfietsen gecontroleerd en er werden 34 processen-verbaal uitgeschreven voor onderstaande overtredingen:
wo 8 apr -   12:33   Fietsenkijkdag, Terneuzen
112zeeland
Terneuzen - De politie in Terneuzen organiseert op dinsdag 14 april a.s. een fietsenkijkdag. 's Morgens tussen 10.00 en 12.00 uur en 's middags tussen 14.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom bij Navimar op de Schependijk in Terneuzen, dus NIET op het politiebureau, om te kijken of uw gestolen fiets er tussen staat. Neemt u dan wel uw aangifte mee.
wo 8 apr -   12:32   Aanrijding bij Heinkenszand
112zeeland
Heinkenszand - Op de A58 bij Heinkenszand gebeurde dinsdag om 06.30 uur een aanrijding. Een 30-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de linkerrijstrook van de A58 in de richting van Arnemuiden.
di 7 apr -   22:42   Opnieuw coniferenhaag in brand
Frans Bosscha
Vlissingen - Dinsdagavond heeft opnieuw een coniferenhaag in brand gestaan.Rond 21:20 uur werd de brand ontdekt naast een woning aan de Van Doornlaan in Vlissingen.
di 7 apr -   15:28   Auto uit de bocht, Heinkenszand
112zeeland
Heinkenszand - Bij een eenzijdig ongeval is dinsdagmorgen omstreeks 05.15 uur een 53-jarige man uit Heerle gewond geraakt.De man reed in zijn auto over de afslag Heinkenszand en verloor in een bocht de macht over het stuur. Hij reed het talud af waarna hij tegen een boom tot stilstand kwam. Omdat de mogelijkheid bestond dat hij nekletsel had opgelopen, werd hij met behulp van de brandweer uit zijn auto gehaald. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
di 7 apr -   15:27   Jongens aangehouden voor spuiten graffity, Middelburg
112zeeland
Middelburg - Door de politie zijn afgelopen nacht rond 00.45 uur twee jongens uit Middelburg van 15- en 16 jaar aangehouden.Tijdens surveillance zagen agenten twee fietsers zonder verlichting rijden over de Laan der Verenigde Naties waarop beide jongens werden aangesproken. Eén van hen had een rugtas bij zich.
ma 6 apr -   15:31   Auto total loss bij aanrijding, Ritthem
112zeeland
Ritthem - Maandagmorgen rond 09.00 uur raakten bij een aanrijding twee overtuigen beschadigd waarvan één total loss.Een 25-jarige Vlissingse automobiliste reed met haar auto de rotonde Sloeweg Noord/N254 op. Hierbij verleende zij geen voorrang aan een 62-jarige automobilist uit Zierikzee. Bij de aanrijding die volgde, raakte de auto van de 25-jarige vrouw total loss. De andere auto had alleen schade aan de rechter voorzijde. Beide bestuurders bleven ongedeerd.
ma 6 apr -   15:30   Inbrekers op de vlucht na inbraak, Kamperland
112zeeland
Kamperland - Door de politie is afgelopen nacht enige tijd gezocht naar enkele personen die in een auto waren weggevlucht na een inbraak. Omstreeks 01.00 uur was melding gedaan dat er was ingebroken in een winkelpand aan de Ruiterplaatweg in Kamperland en dat de melder achter de mogelijke daders aanreed.
ma 6 apr -   15:28   Terneuzenaar op heterdaad betrapt bij diefstal
112zeeland
Terneuzen - Door de politie is afgelopen nacht een 48-jarige Terneuzenaar aangehouden. De man werd op heterdaad betrapt toen hij goederen wegnam vanaf een bedrijfsterrein aan de Kennedylaan in Terneuzen.
zo 5 apr -   22:58   Lintjesregen brandweer, Oosterland
Frans Bosscha
Oosterland - Zaterdagmiddag kwam Loco-burgemeester de heer W. Renden naar Oosterland om Koninklijke Onderscheidingen uit te reiken aan 4 brandweerlieden.
zo 5 apr -   17:42   sportvisbootje in de problemen
112zeeland
Cadzand - Om ongeveer 16.50 uur is de reddingboot Winifred uit Cadzand gealarmeerd voor een sportvisbootje, dat in de problemen is gekomen voor de kust van Knokke, ter hoogte van het casino. Het bootje hoort tot de vloot van de visclub Cadzand.
zo 5 apr -   01:15   Bestuurder gewond na botsing met rotonde, Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - De bestuurder van een personenauto is zaterdagavond gewond geraakt bij en eenzijdig ongeval.Rond 22:30 uur reed de man over de Schroeweg richting de A58 toen hij op de rotonde bij de Mortiereboulevard de macht over het stuur verloor.
za 4 apr -   20:25   Brandweer uitgerukt voor barbecue op balkon
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer van de post Stromenweg is zaterdagavond uitgerukt voor een barbecue.Rond 19:20 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er vanaf een balkon van een flat aan de Westerscheldestraat in Middelburg rook kwam.
za 4 apr -   11:19   Bestelbus in brand aan de Doeleweg Arnemuiden
Frans Bosscha
Arnemuiden - Afgelopen nacht heeft de brandweer een brand geblust in een bestelbus aan de Doeleweg.Rond half vier zagen enkele personen die met werkzaamheden aan het spoor bezig waren rook uit een bestelbus komen.
za 4 apr -   10:25   Gewonde bij ongeval postweg, Lewedorp
Frans Bosscha
Lewedorp - Bij een eenzijdig ongeval op de Postweg in Lewedorp is vrijdagavond een gewonde gevallen. Rond 23:20 uur reed de bestuurder van een personenauto over de Postweg (N665) bij Lewedorp toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte.
za 4 apr -   09:39   Vier rijbewijzen ingevorderd van dronken bestuurders
Frans Bosscha
Middelburg - De Zeeuwse politie heeft vrijdagavond en nacht vier rijbewijzen ingevorderd van bestuurders die teveel hadden gedronken.
za 4 apr -   09:38   Mogelijke overval voorkomen
Frans Bosscha
Yerseke - Een bewoner van een woning aan de Galjoenstraat in Yerseke heeft gisteravond mogelijk voorkomen dat hij in zijn woning werd overvallen.Rond 21.50 uur zag de man een schim langs zijn woning lopen en even later werd er aangebeld.
za 4 apr -   09:35   Drie inbraken in Zeeuws Vlaanderen
Frans Bosscha
Zeeuws Vlaanderen - In een woning aan de Blindewijk in IJzendijke is gisteravond rond 21.30 uur ontdekt dat er was ingebroken.De bewoners ontdekten de inbraak bij thuiskomst. Door een deur te forceren is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen.
za 4 apr -   09:33   2 motorfietsen gestolen na proefrit
Frans Bosscha
Kapelle - Een 44-jarige man uit Kapelle wilde zijn BMW motorfiets verkopen en had hiertoe een advertentie geplaatst op internet.Rond 13.00 uur gistermiddag kwam er een man naar de motor kijken. Hij toonde de nodige interesse en is vertrokken voor een proefritje.
za 4 apr -   02:16   Weer coniferenhaag in brand gestoken in Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - In Middelburg is vrijdagavond opnieuw een coniferenhaag in brand gestoken.Rond 21:55 uur fietste drie leden van de Middelburgse Jeugdbrandweer over de Koudekerkseweg in Middelburg toen een van de jongens de brand opmerkte.
za 4 apr -   02:04   Brandweer blust brandje in Oost-Souburg
Frans Bosscha
Oost-Souburg - De brandweer van Oost-Souburg is vrijdagavond uitgerukt voor een buitenbrand langs het spoor.Rond 18:50 uur werd de brand ontdekt waarna het blusvoertuig van Souburg zonder spoed ter plaatse werd gestuurd.
do 2 apr -   19:31   Brandweer uitgerukt voor tilassistentie ambulance
Frans Bosscha
Middelburg - De brandweer is donderdagmorgen uitgerukt voor een tilassistentie voor de ambulance. Rond 8:45 uur moest de ambulance een patiënt van het Armeniaans Schuitvlot in Middelburg zonder spoed naar het ziekenhuis brengen.
do 2 apr -   16:29   Gestolen goederen aangetroffen in auto
112zeeland
Heinkenszand - Afgelopen nacht rond 04.30 uur zijn in de Dorpsstraat in Heinkenszand twee 19-jarige mannen uit de gemeente Borsele aangehouden op verdenking van diefstal van goederen. In de kofferbak van hun auto trof de politie gestolen goederen en inbrekerswerktuigen aan. Ze zijn verhoord en ingesloten.
do 2 apr -   16:27   13 tips na uitzending Opsporing Verzocht
112zeeland
goes - Naar aanleiding van de uitzending "Opsporing Verzocht" waarin aandacht is besteedt aan de verduistering van een bestelwagen in Goes zijn 13 tips binnengekomen.
do 2 apr -   16:22   Spookrijdster moet rijbewijs inleveren
112zeeland
Kapelle - Een 84-jarige automobiliste uit Kapelle reed woensdagmiddag tegen het verkeer in op de Nieuwe Vierwegen in haar woonplaats.Haar rijbewijs is ingevorderd.
wo 1 apr -   22:54   Opnieuw coniferenhaag in brand gestoken, Middelburg
Frans Bosscha
Middelburg - In Middelburg is woensdagavond opnieuw een coniferenhaag in brand gestoken.Rond 21:30 uur zag een man dat er bij zijn overburen aan de Johan van Reigersbergstraat een coniferenhaag in de brand stond.
wo 1 apr -   20:11   Gewonden bij ongeval in Zuiddorpe
Frans Bosscha
Zuiddorpe - Bij een ongeval op de Hoofdweg Zuid in Zuiddorpe zijn woensdagmiddag meerdere gewonden gevallen.Rond 16:45 uur reed de bestuurder van een personenauto over de weg toen hij tegen een geparkeerde auto botste.Door de botsing kwam de personenauto op zijn kop terecht.
wo 1 apr -   19:44   Politie waarschuwt verhuurders voor hennepkwekerijen
Frans Bosscha
Middelburg - Op 26 maart 2009 werd door de politie in een woning aan het Oostkerkplein te Middelburg een hennepkwekerij met 410 plantjes aangetroffen. Drie personen, uit Den Haag, die daar aan het werk waren, werden ter plaatse aangehouden. Zij zitten nog steeds vast.

Zoeken op de website

Zoekt u bepaalde nieuwsberichten? Vul uw zoekcriteria hieronder in.
 

Zoeken met Google

Aangepast zoeken


Advertenties

Computerwinkel THE GLITCH in Vlissingen